Стоматология
Стоматология, Частные стоматологии
сегодня, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо, что выбрали нас 💛 Ждём вас в гости снова 🌸
Alibek Kata
Бұл стоматологияға көңілім қатты қалды. Протезді 10 күнде дайын болады деп уәде берді. Бірақ 14 күн өткен соң барсақ, протез әлі дайын емес болып шықты. Оның үстіне қайтадан өлшемдерін алып алайық деп, ешқандай нақты түсініктеме бермей шығарып салды. Бұл стоматологтардың сауатсыздығы ма, әлде жауапсыздығы ма — түсініксіз. Біз бұл қызметті тегін алып жатқан жоқпыз, ақысын толық төледік. Клиентке деген жауапкершілік мүлде жоқ. Уақытында, сапалы жұмыс істеу керек деп есептеймін.
Алия Куанышбек
Емдеу процесі мүлде ауыртпады, бәрі тез әрі сапалы жасалды. Дәрігер әр қадамын түсіндіріп отырды. Кәсіби деңгейі өте жоғары!
АЖ
Асем Жакаева
Хочу поблагодарить врача Реиз Ибрагимовича за хорошую работу . Он врач от бога
Русланова Сабина
👍👍👍
Manas Begmurat
👍🏻
Жанна Сеилова
Срочно барып көмек сұрағанда көмек бергеніңізге көп рақмеет!
Стоматология
27 декабря 2024, официальный ответ
Оқасы жоқ әрқашан дайынбыз рахмет)
Айнура Утебаева
У вас супер стоматология 😍👍👍👍так рада что нашла вас, доступные цены и качество услуг просто высшее 👏👏лечила зуб у Дамира Уразалиевича! прекрасный человек и специалист своего дела, очень комфортно лечиться у него 👍👍 спасибо большое ему и вашей клинике😊😊😊🤗🤗👏Всем советую 🤙
ОР
Омар Раджапов
Керемет дәрігер. Всем рекомедую. 10/10 балл.
Шерзат Уразбаев
Керемет дәрігер, бүгін отбасымен бардық. Тістерді заманауи техникамен ауыртпай емдеп берді. Балаларға ерекше күттіммен қарап, көңілдерін аулап ем шипасын жасады! Балаларым риза, қолыңыз дерт көрмесін, Алла разы болсын сізге!
ГС
Гульдана Серикова
👍👍👍Хороший стомотолог быстро и без болезнино