Мейірім
детский коррекционно-образовательный центр
Сара Сара
Мейірім коррекционный центрге алғысым шексіз Себебі 9ай бойы Ибонтайыма түсінік қалыптастырған сөйлеуі пайда болуға түр түсті ажыратуға үйреткен Апайларына алғысым шексіз Ғалия апай,Айжан апайларға Алла разы болсын!!!Мейірім ұжымына тек Жақсылықтар тілеймін Әр бір баланы қоғамға қалыптастырып тәрбие берген Апайларға ризашылығымды білдіремін...
Акгул Файзулла
"Мейірім" коррекциялық ортағына алғысымыз шексіз. Мамандар өте білікті. Біз қаншама жерге барып, осы жерден алғашқы результатты көрдік. Сіздерге мың алғыс.
Айгерим Мусакулова
Мейірім орталығына үлкен алғысымызды білдіреміз🙌 Баламмен барғанымызға 1 жыл болып калды, осы уақыт аралығында түсінігіміз пайда болды, сөйлеп бастадық. Логопед, дефектолог Жадыра апайымызға🌹, АФК маманы Мейірбекке және Мадина мен Айдын ағайларға улкен рахмет, унемі жылы қарсы алып, баланын көңілін таба алады❤️Жұмыстарыңыз алға баса берсін!
Айгерим Мамаева
Мейірім центрге көп рахмет💐🙏☺️Біз барып жургенімізге 3ай болды жақсы нәтиже алып жатырмыз Аллаға шукір🙏🙏🙏Рыскуль апайымызга,Ұлжан апайга,Мейірбекке және Мадинаға көп рахметімізді айтамыз жұмыстарыныз алға баса берсің 🤲✨💐Айдын Керимбаев сізгеде көп рахмет Алла разы болсын🤲🙏💐
ЕЕ
Евгения Евгении
Очень хороший цент для восстановления речи.Учителя добрые ,знают свое дело.Очень хороший результат.
NK
Nurgul Kanatkankyzy
Біздің келіп жүргенімізге 5 ай болды, Қызыма мамандар кәдімгідей көмек берді, результатқа жұмыс жасайды. Сіздерге көп рақмет жұмыстарыңыз алға баса берсін🩷
Айнурам Ибрагимова
Здравствуйте очень грамотный и профессиональный коррекционный центр педагоги и психологи очень опытные и трудолюбивые. Нам помогли за год развить речь моего сына. Советую всем , отличный центр !💐💐💐💐Процветание вам
МЕ
Марина Ефимова
Самый лучший коррекционный центр. Педагоги самые лучшие всегда находят подход к ребёнку всегда помогут в разрешение вопроса.❤️❤️❤️
NI
Nazerke Izekenova
Хочу выразить огромную благодарность коррекционному центру “Мейірім” за профессионализм, заботу и внимание к каждому ребенку. Мы посещаем занятия с логопедом и дефектологом, и уже за несколько месяцев заметили значительный прогресс у моего сына. Отдельно хочу отметить теплую и доброжелательную атмосферу в центре. Персонал всегда отзывчивый, готовы ответить на любые вопросы и дать рекомендации для работы с ребенком дома.
Ақбөпе Санабай
Өте білікті мамандар осында!Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін!👍🏻👍🏻👍🏻
Алена Смердова
Вожу в центр дочь и сына , спасибо за вашу внимательность к каждому ребёнку. Дети посещают занятия два месяца уже виден результат работы логопеда Дети ходят учится с удовольствием
Milky Way
Вожу в этот центр дочку. Ей очень нравится и каждое занятие с логопедом и психологом для нее в радость. Очень грамотные специалисты и к каждому ребенку находят свой подход и дают курс для родителей куда надо двигаться. Сегодня была ёлочка и дочке она очень понравилась. Спасибо большое за ваш труд и любовь к детям. 🩷
Bakzhan Kazybekovna
Оте керемет билим орталыгы. Балаларымды апарып жургениме 1 жыл болды. Балам толыктай сойлеп кетти ♥️