Айша
4.4
LK
Lyazzat Kamazhanova
В восторге
Арай ханым мен Наргиз ханымға көп рахмет. Наращивание ногтей мен прическам ойымнан шықты. Тырнағым идельный өзімдікі сияқты шыққан. Жұмыстарыныз алға жүре берсін👍 келіп жасатсаныздар болады өкінбейсіздер 👍
Аружан Салимова
В восторге
Бугн балам шашын алдырдым оте керемет алып берды Араи татеге улкен рахмет колы гул баруга кеңес беремін
Zeynep Nnnur
В восторге
Обслуживание өте керемет , мастерлерге ракмет🥰 осы салоннан шашымды, кірпігімді істеткем качество жақсы 🫶🏻
rk_barca _
Обстригли как попало
УС
Улмекен Сабденбекова
В восторге
Хочу поблагодарить мастера Арайлым , она мастер своего дела! Стрижку подбирает по типу лица , советует что и как сделать лучше , сделала стрижку как я хотела. Мне очень понравилось 👍👍 Всем советую 🤝😘🌸
Марлен Кожакан
Не работают
К2
Кордай 2022
В восторге
Құрметті осы салонда жұмыс жасайтын Наргиза ханым сізге көөөөп рахмет кірпік жасаттым тамаша өз ісінің шебері жұмысы керемет, сонымен қатар Арай ханымға көөп рахмет тырнақта жасаттым жұмысы от🔥 прическада жасаттым макияжда жасап берді жұмыстары тамаша бір мін жоқ бір сөзбен айтқанда өз істерінің майталмандары алғысым шексіз сіздерге 😍😍😍😍😍
ФК
Фараби Кайрат
Совсем не понравилось
Ерлерден шашын вообще ала алмайды, Отап тастады қайшымен🤦
Аля Нур
В восторге
Бугин осы салонда шаш кидырдым. Маган унады. Ойымдагыдай шыкты. Осы салона каска коррекция жасаттым, ол да ойымдагыдай болды. Рахмет
ДД
Данияр Джумабаев
В восторге
Шашымды жақсы алып берді, бағасы қымбат емес, қызмет корсету сапасы керемет.👍👍👍👍рахмет
Алия ❤️
В восторге
Была сегодня в данном салоне , спасибо мастеру Арайлым😘😘все сделала как надо, я очень довольна результатом❤️приходите к ней , не пожалеете👍🏻❤️
JO
Janel Omarova
В восторге
Год назад делала у мастера Арайлым мелирование. Все держится отлично. Сегодня сходила на коррекцию, цвет подобрали такой же как и был всем довольна как и всегда ☺️
Арай Едиге
В восторге
Шашымды бояп, кырыктырдым оте адеми озиме катты унады. ❤️❤️❤️
Алёка )
В восторге
На днях сделала КЕРАТИН ДЛЯ ВОЛОС, я никогда не видела свои волосы в таком хорошем состоянии ). Радует что в КАЛКАМАНЕ постепенно открываются новые классные салоны☺️ Мастер Арайлым профессионал в своем деле👍🏻 Салон чистый, опрятный кратко говоря Все Понравилась.😍
Almat Kanat
Спасибо большое мастеру Арай ,всё очень понравилось😍🩷
KR
Kausar Rasulkuzu
В восторге
Осы салонда шашыма кератини жасаттым.Шашым жылтирап кушти болип калды.Мастердын жумысы унады.Укыпты,таза .
БА
Бека Ага