Айша
Салон красоты
4.2
4.2
Аружан Салимова
Бугн балам шашын алдырдым оте керемет алып берды Араи татеге улкен рахмет колы гул баруга кеңес беремін
УС
Улмекен Сабденбекова
Хочу поблагодарить мастера Арайлым , она мастер своего дела! Стрижку подбирает по типу лица , советует что и как сделать лучше , сделала стрижку как я хотела. Мне очень понравилось 👍👍 Всем советую 🤝😘🌸
LK
Lyazzat Kamazhanova
Арай ханым мен Наргиз ханымға көп рахмет. Наращивание ногтей мен прическам ойымнан шықты. Тырнағым идельный өзімдікі сияқты шыққан. Жұмыстарыныз алға жүре берсін👍 келіп жасатсаныздар болады өкінбейсіздер 👍
К2
Кордай 2022
Құрметті осы салонда жұмыс жасайтын Наргиза ханым сізге көөөөп рахмет кірпік жасаттым тамаша өз ісінің шебері жұмысы керемет, сонымен қатар Арай ханымға көөп рахмет тырнақта жасаттым жұмысы от🔥 прическада жасаттым макияжда жасап берді жұмыстары тамаша бір мін жоқ бір сөзбен айтқанда өз істерінің майталмандары алғысым шексіз сіздерге 😍😍😍😍😍
ФК
Фараби Кайрат
Ерлерден шашын вообще ала алмайды, Отап тастады қайшымен🤦
rk_barca _
Обстригли как попало
Zeyn Nurrhankyzy
Обслуживание өте керемет , мастерлерге ракмет🥰 осы салоннан шашымды, кірпігімді істеткем качество жақсы 🫶🏻
Марлен Кожакан
Не работают
Аля Нур
Бугин осы салонда шаш кидырдым. Маган унады. Ойымдагыдай шыкты. Осы салона каска коррекция жасаттым, ол да ойымдагыдай болды. Рахмет
Алия ❤️
Была сегодня в данном салоне , спасибо мастеру Арайлым😘😘все сделала как надо, я очень довольна результатом❤️приходите к ней , не пожалеете👍🏻❤️
JO
Janel Omarova
Год назад делала у мастера Арайлым мелирование. Все держится отлично. Сегодня сходила на коррекцию, цвет подобрали такой же как и был всем довольна как и всегда ☺️
БА
Бека Ага
Айша әпке тәжірибелі мастер 👍
Арай Едиге
Шашымды бояп, кырыктырдым оте адеми озиме катты унады. ❤️❤️❤️
Zhuldizaika 💎
Шашыма 1тон покраска и стрижка жасатканмын оте катты унады оз ойымдагыдай шыкты 😍 Рахмет улкен 🥰 Мастер Арайлым
Алёка )
На днях сделала КЕРАТИН ДЛЯ ВОЛОС, я никогда не видела свои волосы в таком хорошем состоянии ). Радует что в КАЛКАМАНЕ постепенно открываются новые классные салоны☺️ Мастер Арайлым профессионал в своем деле👍🏻 Салон чистый, опрятный кратко говоря Все Понравилась.😍
Almat Kanat
Спасибо большое мастеру Арай ,всё очень понравилось😍🩷
KR
Kausar Rasulkuzu
Осы салонда шашыма кератини жасаттым.Шашым жылтирап кушти болип калды.Мастердын жумысы унады.Укыпты,таза .
ДД
Данияр Джумабаев
Шашымды жақсы алып берді, бағасы қымбат емес, қызмет корсету сапасы керемет.👍👍👍👍рахмет