Эстима
Vepa Hudayarow
Idealny
ГМ
Гулмира Махатова
Күшті кофе тазалығы өте жақсы
De
Daniyar egizbaev
Кофе керемет багасыда кол жетимди рахмет
AP
Abunasir Perdebai
Кофе просто супер горячий шоколад вапше оболденный а булочки свежие а продовцы очень хорошие люди а самое главное это чистота а цена приемлемые всем советую рекомендую.
Нурсултан Курманов
Очень вкусно , советую рекомендую ,👍👍
Асхат Колдасов
Базардан шыққан соң осы жер көзіме түсіп ,барып кофесімен булочкасын сатып алып ішіп көрдім,кофесі супер булочкасы свежый ,сатушысы керемет жан екен.
DU
D U
жақсы жер👍🏻 шәй кофе алып , демалғанға жақсы екен. бірақ аружан деген сатушы сәл дөрекілеу екен, сдачамды қайтармады, былай жақсы жер👌🏻👍🏻
амина
часто покупаю у них кофе и чай, всё вкусно и чисто. булочки вообще топ, свежие.
Айым Касым
Была первый раз на базаре , сразу бросилась в глаза это точка, цены приятные, на вкус вообще огонь,приходите на удовольствие 👍🏻😁😁
НТ
Нурлан Таймасов
Очень вкусное кофе реально
Гульшат Сыдыкова
Хороший кофе вкус неповторимый всем советую!!!!!!
ЩП
Щербол Пазйлов
Керемет ңағыз кофе дәмді! Әр өткен сайын ішкің келеді. Барлығы дәмді. Рахмет сіздерге. Істеріңізге сәттілік, табыс тілеймін!
РЕ
Руслан Ералы
Дамди оте керемет
Мына жердің кофесі дитін😋😋 әкетедаау Дәмі жағынан мықтыыы 🫡👍Әр барғанда алам онсыз болмайды Ең бастысы тазалық жақсыы сақталғаан 🤝
Aya Aya
Всегда здесь пью горячий шоколад, такой вкусный, самый лучший кофе, благодарю 🙏🏻 Всё чисто, аккуратно 🔝
Аружан Бекбосынқызы
Кофелері күшті, дәмі бар, нағыз кофе. Тек қана кофе емес қасында свежий булочки, шоколадтары бар. Барлығын тап таза етіп істейді
Ээ
Эстима, экспресс-кофейня