Ai.Stom
Стоматологическая клиника
BI
Bula ISSYN
Сәлеметсіз! Алдын ала жазылу керек пе? Маған бірінші консультация қажет еді
29 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсізбе. Ия алдын ала жазылу бойынша қабылдаймыз.
Ақнұр Ақнұр
Стоматолог, Айдана!!! Вы супер🫶🏻
18 июня 2025, официальный ответ
Ақнұр! Спасибо вам большое за теплые слова 🤗 Были рады помочь!
Мадина С
Очень понравилось обслуживание в Ai.Stom! Профессиональные врачи — отдельно хочу отметить ортодонта и хирурга. Всё объяснили доступно, сделали снимки, лечение прошло безболезненно.
22 апреля 2025, официальный ответ
Мадина, добрый день, спасибо вам большое за приятный отклик! Будем рады вам всегда 🌸
TN
Turegeldi Nazhimedenov
Грамотный,вежливый
22 апреля 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Благодарим вас за отзыв и оценку 🙏👌 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов ❤
SZ
Saule Zhudurukova
Халима Оразбайкызына алғысымды білдіремін,өте ұқыпты және жылдам жасап берді тісімді, сапалыда саналы емжүргізді.Халима Оразбайқызы білімді,тәжірибелі,өз ісінің маманы екені көрініп тұр.Клиниканың ішіде таза,бағасыда қолжетімді,басқаларға келуге кеңес беремін.Рахмет
13 января 2025, официальный ответ
Қайырлы күн. Сізге ұнағанына қуаныштымыз. Пікір қалдырғаныңызға алғыс білдіреміз. 🙌🏼
Алия Кублашова
Делала пломбы зуба, спасибо стоматологу.
22 декабря 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо, Алия, за отзыв и оценку 😉 Рады стараться ❤
Даурен Саматов
Жақсы түсіндіреді алдын ала , іші таза , жұмыстың нәтижесі бар брекет салдырған болатынмын 👍👍👍 , келуге кеңес беремін !
7 сентября 2024, официальный ответ
Сәлеметсізбе! Көңіл бөліп баға қойып, пікір қалдырғаныңызға рақмет! Сізге сәттілік! 🙌🏼
akosyam 🤍
сестренкамның тісіне брекет салдырдық,өте керемет жұмыс. ешқандай ауырту ештене жоқ. рахмет 😍👍🏻
20 августа 2024, официальный ответ
Салеметсізбе, сізге барлығы ұнағанына қуаныштымыз. Пікір қалдырғаныңызға рахмет ☺️
Aknur 🤍
Коронка қойдырттым 😍бағасы тиімді әрі качественно 👍
Айжан Жан
Танысымның айтуынша келген едім өте жақсы стоматология👍хороший качества и цена🔥
20 августа 2024, официальный ответ
Салеметсізбе, жақсы пікір қалдырғаныңызға рахмет, сізді тағы күтеміз 🙌🏼
Динара Маликовна
Я восторге! рекомендую👍
6 августа 2024, официальный ответ
Здравствуйте, Динара. Спасибо, что уделили время и написали отзыв 😌 Очень приятно, здоровья Вам!
UKM 🏴
Халима Оразбайкызына алгысымды білдіремін, тісімді емдеп коронка қойып берді. Маған бәрі ұнады!
Ardak Karymbay
Была в этой стоматологии лечила зубы и делала чистку, спасибо врачу очень грамотно все объяснила, все прошло безболезненно и комфортно. Всем рекомендую
20 мая 2024, официальный ответ
Добрый день! Благодарим вас, что оценили ❤ Рады стараться 🌸
НР
Налрун Рунлан
Врач Айдын Нуриддинкызына бүгін екі тісімді емдеттім, бәрін ұқыпты қарап, асықпай әдемілеп емдеп берді. Тісім аурығаны басылып , жап жаңа тіс болып қалды 😅Алла разы болсын 🤲🏻 рахмет.
6 апреля 2024, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікір қалдырғаныңыз үшін және жоғары баға бергеніңіз үшін рахмет. Сіздің көңіліңізден ш…
ЖА
Жан Аскарбек
Стоматолог Айдана быстро нашла проблему и решила и недорого.
1 апреля 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Большое спасибо за ваш отзыв и оценку 🙏 Нам очень приятно.