Ice clean.kz
Химчистка
😎 Маг
Супер быстро, срочно нужно было помыть два ковра и цены доступные, сразу ответили на звонок и через 20 мин приехали, за 2 дня все помыли и привезли, цены дешевле, чем у др и др вообще не перезвонили, рахмет большой джигиттер, выручили, теперь только к вам буду обращаться 🤝🙏‼️ И особая благодарность АЗАМАТУ, СРАЗУ ПРИЕХАЛ БЕЗ СЛОВ, 🤝🙏‼️РЕСПЕКТ ‼️‼️‼️‼️
AT
Aitugan Taganturdy
Өте жақсы таза жуады керемет күшті өзіме ұнады
Берік 17
Жақсы мамандар істейді Жақсы жуады, көңілімнен шықты👍
МШ
Маржан Шагырбай
Жаксы жуады екен тап таза бурынгы химчесткага караганда кайда кушти екен рахмеет алла разы болсын енбектериниз алга баса берсин берекесин берсин
ДЕ
Дидар Ергалиев
Өте керемет жаксы таза жуып әкеп берді🙏👍
Алтынай Токпанова
Проблема керек болса өткызыныздер өте нашар жуады апарат жок өтырык кылемымды откызып таптаза кылемым сапсары бооып келды екыншырет алып кетып кыр жуып акелды катты өкындым жолаитын жер емес
12 ноября 2025, официальный ответ
Салеметсиз бе!
Динара Кенжибай
Улкен Рахмет ,тап таза жуады ,тез алып келді балалар .Өз жұмысты білетін адамдар ,тез жауап береді !бай болсын ,бизнес жасасын
Диас Ұласбек
Жақсы жууады
ss
s saya
Жаксы жуады екен! Маган унады 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Aibol Satbay
☝️Жаңа сияқты болып қалды! 👌 1 емес 2-ші рет осы жерге жудырдық! 👍
Just Me
На страх и риск, по некоторым плохим отзывам сдали ковры на чистку. С поселка Иргели забрали и привезли. Все идеально чисто. Для нас лично, еще понравилось, что нет запаха порошка. Спокойно советую соседям. Теперь, только у вас будем чистить ковры. Спасибо.
BM
Balzhan Maratova
Пишу отзыв по просьбе ребят. Так как уже не в первый раз у них заказываю чистку. Сначала реально сомневалась, потому что в видела разные отзывы и хорошие, и не очень. Уже думала, может не стоит рисковать. Но всё-таки решилась на свой страх и риск😅И не пожалела. Ребята реально молодцы, всё делают на совесть. Отдала обычный светлый палас, который уже давно просился на чистку. Были пятна, особенно в уголках. В итоге ковер вернули чистенький, пахнет приятно, пятна убрали, на ощупь мягкий. Спрашивала ребят чем моют, сказали что используют турецкие средства а в конце ещё пшикают специальным парфюмом. Аромат держится дома прям свежо. Про плохие отзывы ничего не скажу, но мне лично понравилось как работает Ice Clean.kz. Ребята стараются, делают всё аккуратно. Спасибо и удачи вам в работе!🙌
ЛК
Лизат Кусанова
Оте кушты тазалайды,унады
SN .
Сдаю уже 3год. Вот последнее фото что я сдавала. Вроде все норм👌🏻 Доверяю только им👍🏻
AR
Asem Rakhimova
В начале испугалась прочитав последие отзывы🫢Но так как мне надо было уехать в теч 3 дней и срочно сдать квартиру искала все возможные мойки ковров,в итоге пришлось только их дождаться 🫣(Другие отсылались на то что у них много заказов,типа сезон) У меня 1 коврик был разлит смесью и соком от детей.(забыла снять до) Вообщем ниче пацаны справились и привезли во время и причем чистый,и даже пахло парфюмом👍 по их просьбе и пишу отзыв как есть 👍 думаю стоит доверять💯
NB
Nazerke Baymukash
Оте керемет тазалап жуыпты👍🏻👍🏻👍🏻 Унады
Асхат Ибраимов
Жууға үш кілем берген едік. Екеуінің жағдайы нашар болып келді. Біріншісі ақ кілем, қатты кір де емес. Үстіндегі дақтарына бола берген едік. Оны кетірмеген, тек жағып жағып тастаған. Фотода айқын көрінбейді. Өздері мойындамай отыр, ешнарсе көрінбейді деп. Адам жіберіңіз, көрсетейін десем. Біз ерігіп жүрген жоқпыз деп отыр🤦🏻♀️ екінші кілемнің кірі ашылмаған, оны да мойындамай отыр, бізде мындай клиент бірінші рет деп. Мало того, бұл кілемнің шашақтарын бүлдіріп тастаған, бір біріне жабыстырып. Екінші жақтың шашақтарын жумаған да. Оның үстіне кілемнің ворсинкалары (бүрлері) басылып басылып келген. Химчисткаға қанша рет берсем де, бұндайды бірінші рет көруім. Басында екінші рет жуып береміз деді, мен келіспедім. Одан сайын бүлдіріп алама деп. Жарты суммасын қайтар деп айттым басында, кейін шашақтарын көрген соң екі бүлінген кілемнің кв метрі бойынша ақшасының қайтарылуын сұрадым. Өйткені, қайтып химчисткаға тапсыру керек болып отыр.Ақырында, сол жарты суммасын әрең дегенде қайтарды. Өзіміздің бұрыннан беріп келе жатқан химчисткамызды ұзақ күту керек болған соң, отзывтарды көріп, осыларға бере салған едім. Үлкен қателік жасаппын! Жағымды отзывтарға сене бермеңіз! Ақшаларыңызды алған соң, сізбен жұмысы жоқ екен. Немесе қабылдаған кезде кілемдеріңізді ашып, тексеріп алыңыздар! Менің қателігімді қайталамаңыздар!
9 июня 2025, официальный ответ
Кандай адреста?
Assem Kokusheva
Не советую там стирать ковры. Привезли один ковер в таком же состоянии, в каком отдавала. Доверилась положительным отзывам и зря. Жаль ни деньги потраченные, а то что ковер уже как раньше выглядеть не будет, сколько его уже не стирай😡
9 июня 2025, официальный ответ
Адрес како
СБ
Сымбат Байбатырова
Жақында ғана мен кілемдерімді жууға бергенмін, отзывтарды оқып жақын болған соны сеніп осыны тандап едім, кілемдер шала жуылған иісіде бір қойдың жүніне ұқсап келді, отзывқа сене бермеңіздер проверенный жерге беріңіздер Честный отзыв Квадрат метріне емес кішкентай кілем берсеңізде 10 мын тг қағып алады😭😭😭😭
ДН
Дархан Нұрланұлы
Ice clean ұжымына көп рақмет! Коверларым новый болып келді. Тап таза жуылған❤️ таза және тез әкеліп берді.
ИЕ
Ибраhим Ермек
Iceclean килем жуу орталығына көп рахмет. Килемдер таза жуылыпты. Көп рахмет
23 апреля 2025, официальный ответ
Ибраhим, здравствуйте, спасибо большое за высокую оценку 😉 Ждём вас вновь ❤
KU
Kimbat Ussipova
ICECLEAN ұжымына алғысым шексіз өз уакытында алып кетип тазалап акелип береди даже оплата екі күннен сон жасасамда 🤣🫶😘 сіздерге тек алғыс білдіремін рахмет 🕊️
2 апреля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Kimbat Ussipiva уақыт бөлип отзыв калдырғаныңызға көп рахмет. Тагы тапсырып берсеңізд…
ЭЕ
Эльвира Ерназарова
Кілемдерімді тап таза кылып тез алып кетіп уақытында акеп берді. Осы жерге берсеңіздер өкінбейсіздер ойларыңыздан 100/% шығады
28 марта 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Эльвира Ерназарова уақыт бөліп отзыв калдырғаныңызға көп рахмет тагы тапсырып берсеңізді кутеміз . 🤗
Екатерина Омарова
Оперативно приехали в свой выходной. Пару дней и готово. Палас отмыли,чистенький,как новый,молодцы ребята 👍🏼
17 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Екатирина Омарова! Спасибо что уделили время и написаль отзыв И конечно же ждем вас снова!
Ф
Феруза
Күшті тазартып жуған сендергеде кеңес беремін.Көңілімнен шықты жұмыстарыңызға сәттілік. Сіздерге енді клиент боламыз. Жақсы күшті жұмыстарыңыз жалғаса берсін
3 февраля 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Феруза уақыт бөліп отзыв калдырғаныңызға көп рахмет тагы тапсырып берсеңізде кутеміз!
MB
Makhabbatsulu Bolatova
За три дня классно почистили ковер, огромного пятна от кофе как не бывало👍 и кондиционер отличный, ковер пахнет очень вкусно
Азамат Жокенбаев
Спасибо очень хорошо постираны и пахнут 👍👍 Буду рекомендовать Вас👌
JA
Jadi Ausadykova
Маған қатты ұнады ,уақытымен алып кетіп уақытымен әкелді жұмыстары таза ойымнан шықты өсе беріңіздер,клиенттеріңіз көп болсын💫👍
27 января 2025, официальный ответ
Кайырлы кун, Jadi! уақыт бөліп жақсы отзыв калдырғаныңызға көп рахмет тагы тапсырып берсеңізді кутеміз.
Бота Исабаева
Здравствуйте, заказала услугу забрали за пол часа и через 2 дня доставили. Профессиональная и быстрая стирка ковра. Очень довольна результатом. Я была поражена качеством стирки ковра! Они выглядят как новые! Теперь только Вам. Спасибо!!!
АО
Абай Олжас
Жаксы жуады екен!
РТ
Райхан Танатарова
Квартирадағы 2 лаас кілемді жудыртқанбыз, рахмет үлкен, барлығы ұнады👍
Жанар Габдулова
Хорошо почистили ковры, как новенькие 👍 и в срок 3 дня )
29 ноября 2024, официальный ответ
Спасибо! Надеюсь не разочарованы и останется нашим постоянно и добрый килентом!
АЖ
Асель Жиенгалиева
Сапасы керемет👍🏻 кілемдегі дақтардың барлығын кетіріп берді. Уақытлы алып кетіп, айтқан уақытында алып келді. Рахмет!
Анаргул Досанова
Өте еңбекқор жігіттер. Кілемдерімді таза жуады. Уақтылы алып кетіп әкеледі. Жұмыстарын сапалы орындайды. Кілемнің барлық кірі дағын кетіріп жуады. Иісі аңқып көңіл қуантады
КА
Каламкас Астемесова
Забрали и доставили во время. Идеально чисто и своевременно. Всегда обращаюсь к ним. Ребята вежливые свою работу выполняют на «отлично»
Мадина Касымжанова
Оте керемет, таза жуып акелип берди
ГТ
Гульназ Турагулова
Обращалась в компанию для чистки ковров, и осталась более чем довольна результатом! Ковер выглядел совершенно новым, хотя я уже почти отчаялась его восстановить. Специалисты были пунктуальны и аккуратны, работали быстро, но тщательно. Исчезли все пятна, даже самые старые и сложные, и при этом не осталось неприятных запахов. Услуга стоила вполне разумных денег, а качество — на высшем уровне. Очень приятно иметь дело с профессионалами, которые любят свое дело и заботятся о клиентах. Обязательно порекомендую друзьям и сама буду обращаться снова!всем советую
Назым Жанбулатова
Нам очень понравилось, все ковры очень чистые и превосходно пахнут! Привезли даже раньше срока! Удачи вам в вашей работе👍👍👍! Рекомендую всем👍👍👍
УХ
Улбала Хабирова
Килемди таза жуылган, унады уакытылы дайын болды Рахмет
Light ✨💫
Жақсы жуады. 2ші рет жудыртып жатырмын. Бірінші жуғанда бір кішкене дақ кетпей қалып, өз қателерін түсініп , алып кетіп жуып әкеп берді. Ризамын. Басқа жақта олай жасамайды,қанша адамнан сұрадым. Көп рахмет. Өз басым ризамын!!! Таза исі де күшті😍😍😍
FA
Feily A
Не знаю на счет качества мойки, но пока уточняла на счет прайса сбросили трубку еще и умудрились в блок кинуть. Сервис нулевой
Madik Zh
👍👍👍👍 СУПЕР
АЕ
Азамат Ермек
Все проста отлично! Старые пятно от чай отстиралось. Очень довольне вашей работой доступно,
Алия Муратбекова
Оте таза жане жылдам жууып акелди 🥰👍🏻 исии деген керемет шыгып тур , оте ризамын жумыстарынызга 👍🏻 Барлыктарынызга алгыс айтамын 🥰 Клиенттериниз коооп болсын , табысты болыныздар 🤗🤗🌹🌹🎊🎉
Айдана Нурымова
Көп рахмет сіздерге. Кілемдерден керемет иіс шығып тұр, бүкіл үйді алып. Әрі тап - таза жиылған. Ырза болып отырмын.😍😍😍😍👍 Жұмыстарыңызға табыс тілеймін. Алла істеріңізге берекесін берсін 🤲
Серик
Керемет жигиттер рахмет! Истерине береке берсин. ✊✊✊
BB
Balzhan Baimagambetova
Кілем тап- таза жуылган, оте керемет😍👍 Бәріне кеңес беремін🙌🏻 Айтылған уақытта әкеліп берді👍 Рахмет үлкен✊🏻
НА
Наргиза Акылова
Очень понравилось. Быстро и чисто, наш ковёр был в плачевном состоянии, так как дома дети и пятен было очень много, после мойки будто новую привезли 👍🏻👍🏻👍🏻
AN
Azhara Nurlanovna
Кілем таза жуылған 👍🏻 Ұнады көп рахмет 2 күннен кейін әкеп берді Осы компанияны таңдағаныма өкінбеймін
SS
Saule Saidilda
Кілем өте таза жуылған май дақтары кетіп кілем өңі ашылған!үлкен рахмет!👍