На Крыше
Компания по организации свиданий
ТБ
Талап Биназар
От, сөз салдым, маған ұнады, керемет
AB
Alua Bekmukhametova
Очень красивое место, атмосферноо! Персоналы хорошие,вежливые! Мобилограф,фотки,видео,монтаж огонь!
Ayazhan Askerbek
все супер, нам оооочень понравилось. локация прям топ! все по времени, все продумано. всем советую, спасибо сотрудникам🤍
Талгат Танатар
Очень приятное место: чисто, уютно и комфортно. Всё на хорошем уровне. Спасибо за прекрасные впечатления!
БС
Берик Сарсыбеков
Очень красивое место… всем советую…
ТЖ
Темиржан Жакенов
Все прошло прекрасно, все быстро и шикарно прошло, спасибо вам большое, сделали этот день особенным
Д.
Данияр .....
Керемет жер😍😍😍😍
Ибрагим Зулхарнай
досым қызымен кездесу жасап бердік. енді қыз емес енді келін бала. ризамыз✊✊✊🔥🔥🔥
AD
Asik Dasik
Кеңес берем баруға Прям күшті
AD
Asik Dasik
Кеңес берем баруға Прям күшті
Armanskii .
Өте керемет жер советую баруға жігіттер
Abat Kapanov
классная место
Яна Трофимова
Делали предложение для моей сестрёнки «На крыше» и это было просто волшебно! От атмосферы до каждой мелочи всё было продумано на высшем уровне. Организаторы настоящие профессионалы: внимательные, чуткие, с невероятным вкусом. Сестра была в полном восторге, а мы — в восхищении тем, как команда смогла создать такую романтику и сказку в реальности. Спасибо огромное за эмоции, которые запомнятся надолго! 💛
Мармар Гани
Күшті жер прям ерекше
nadi nadi
Очень приятное место: чисто, уютно и комфортно. Всё понравилось, всё на хорошем уровне. Спасибо за прекрасные впечатления!😇❤️
almatovich BKH
Всем рекомендую, классное местечко с нереальным видом, очень понравилось, спасибо сотрудником 🥰😍
НЖ
Нурсултан Жамалбек
Кушти локация 😍
MZ
Merhat Zhumakhanov
Все супер ! Ребята молодцы оперативно креативно всем рекомендую Не жалейте эмоций для любимых
Султан Жумаш
Өмірімнің маңызды сәтінде сіздерді таңдағаныма өкінбеймін🙌🏻
Aidos С
Өте жақсы қатты ұнады маған😍👍
Shyngys Kaisarov
Локация керемет👍 Мобилограф Зор видео жасап берди Жигиттер жаксы жер 🤝
AN
Aslan Nurzhanuly
күшті кездесу ұйымдастырып берді организатор қызға көп рақмеь
Кука С
Не рекомендую ребята не порядочные Поищите другой вариант в инстаграме Есть лучше места и дешевле
РН
Рафаэль Нигматуллин
Ребятам спасибо большое! Все помогли организовать. Отдельно Рахмет Мадине за ярко выраженную эмпатию и сопереживание!
Karim Divazov
Хороший отзыв
Adl lovtobe.almaty
Өте тамаша жер
На Крыше, компания по организации свиданий
12 февраля 2025, официальный ответ
Кеш жарық! Егер оқыған болсаңыз ештеңе деп жауап қайтармаңыз!
Samandar Saidazimov
Не советую просто ужасно админы без ответственный
Zhans Zh
Керемет,әдемі жер өзіме қатты ұнады.Ойымдағыданда өте күшті шықты,сіздерге алғысым шексіз!
Ramil Imirov
Понравился вид, и хороший сервис, очень приятное отношения 💪🏼
N✨
Nurshat🌙 ✨
Место тема супер пупер,понравился вид вопще все😍
ясминнннн 🫶🏻
Шикарное место🥹❤️
BW
Black Wave
Все прекрасно, вид, оформление, подача, НО поддельное рафаэло ставите на столы это раз, на вкус вообще не такие как должны быть + тень на буквах не как в оригинальной упаковке, чай так и не подали, так еще и задержали горячее , из-за этого пришлось быстро быстро поужинать до конца оставшегося времени Я конечно была в восторге от сюрприза моего парня, но Вам бы не мешало поработать на клиентоориентированность🥹
NS
Nurai Sheriyazdanova
Әсерлі атмосфера, романтикаға толы керемет жер! 🌃 Ұмытылмас сәттерге дәл осындай орын керек ❤️
Балжана Дауренова
Жігітім үйленуге ұсыныс жасаған жер☺️өте әсерлі керемет 🥰жұмыс жасайтын жігіттерге сәттілік молодцы. Тағы точкалар ашу керек деп ойлаймын. Әділет деген жігіт ақкөңіл, жайдары жігіт екен. Жақсы организовать ете алады. Өз жақындарыңызды кешкі ас ішуге де шақырсаңыздар болады екен.
Асем Мустапаева
Сүйікті адамыңның жүзіне күлкі, көңіліне қуаныш ұялататын, бір көргенде таңырқай-тамсанып, ғашығыңмен отырғанда бүкіл дүниенің машақатын ұмыттыратын тамаша, таптырмас кішкентай мекен. Осындай көркем жерді ойлап тапқан азаматтарға респект! Местоположение, оформление, организация бәрі 🔝. Ыстық тағам, тәтті сусын, әдемі кадрлар барлығы дерлік тәтті естелік пен ерекше көңіл-күй сыйлайды екен адам баласына. Құрметті ЕР АЗАМАТТАР ең аяулы СҮЙІКТІЛЕРІҢІЗГЕ осындай ғажап мекенде ҒАЖАЙЫП көңіл-күй сыйлаңыздар🥳 Құрметпен әдемі естелік иесі🕊️🌸
AB
Altynay Beysenbekova
Өте әсерлі жер😍 Ғашықтарыңызды алып барсаңыздар өкінбейсіздер👍
GS
Gulnaz Seydak
Круто
ЕА
Елжас Ауғанбай
Жақсы өзіме ұнады өкінбейсіңдер
ГТ
Гулим Токтарбекова
Алла риза болсын сіздерге.Көзін ашқанда қызым жылып жіберді,шыдай алмай мен де еріксіз жыладым. Өте керемет орын. Шын жүректен Алғыс айтамын жігіттер🤲🫂
БЕ
Бауыржан Елесбай
Менің көңілімнен шықты Мағжан бауырыма рақмет видио мантаж әдемі болды✊🏼
ҰM
Ұlan Myrzabek
Өте тамаша орын. Көп іздедім Алматыда бұл жерден артық жер жоқ. Барлығы ойластырылған. Барлығы күшті өтті. Рахмет қыздар жігіттер🤝👍✊
Amankeldi Duanbek
Өз жұмыстарының шеберлері👍
SB
Shahnizat Baratov
Спасибо ребятам за оформление и организацию. Все было на высшем уровне Парни советую это место . Тут ваша невеста просто не может не согласится.Работают профессионалы, фото,видео съемка на высшем уровне. В общем все было на высшем уровне. Еще раз огромное спасибо людям которые все это организовали
KV
Konul Velieva
Очень красивое место, очень понравилось 👍🏻
Aikerim Batyrgali
Очень шикарное место.Особенно вид так завораживает!
Абу ~
👍👍
Kozhantayev Alyakbar
Красивый вид😍 всё было шикарно, даже лучше чем я ожидал
Ais Alimbek
Здесь отметила свое день рождение, очень шикарное место 😍😍😍 вид просто слов нет, очень оперативно организовали, сделали больше, чем я хотела . Видео на дронь получился очень классным 👍👍👍
Anara Abutalip
Барлығын керемет ұйымдастырған жігіттерге рахмет👍.Романтикалық атмосфера, безендіру, әдемі музыка және видео өте керемет шыққан.Мен күткеннен де асып түсті! Ұмытылмас әсер қалдырды. Жұмыстарынызға шын жүректен алғыс білдіремін. Осындай маңызды сәттерді әдемі етіп ұйымдастыруды қалайтындарға шын жүректен ұсынар едім.
Alibek Kali
Жаксы жер бизге унады коп рахмет сиздерге👍👍🔥