Chicken Wo
Киоск быстрого питания
ЖА
Жулдыз Абдрахманова
Я хочу сказать спасибо за такой вкусный приятный на вкус хрустящий чекин мне так понравилось слов нет❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍👍👍👍😘😘😘
НБ
Нурбек Бектибаев
Бәрі дәмді всегда заранее заказ береміз и все оперативно. Тырнақтың астынан кір іздейтіндер дальше іздей берсін. Минимум 10 рет алған шығармыз
УЖАС ПРОСТО СОНҒЫ КЕЗДЕРІ ӨЗДЕРІНЕ КӨП АЛЫП БӨСІП КЕТТІ, АЙЕЛІ ЖАҚСЫ ана еркегі сондай ҰСҚЫНСЫЗ! ӨТЕ ГРУБЫЙ .ВООБЩЕ НЕ СОВЕТУЮ !
pernehanovna_ 01
10 болса 10 қоюшы едім. Үнемі доставка мен чикен заказ береміз ып-ыстық, қытырлақ, сочный етіп әкеліп береді. Апорттағы Кфс-ға ұқсайды. Ащы емес. Балалар жегенге де, үлкендер жегенге де жақсы. Соустарымен бірге жүреді. Бағасы да қолжетімді. Жесең жалықпайсын. Клиентке деген қарым-қатынасы да өте жоғары. Болды қазір деп, тез жеткізіп береді. Жұмыстарыңыз алға баса берсін! Қымбаттап кетпеңіздер бірақ! Біздің ауданға әдемі баға😍👏🏻
IT
Inzhu Toktagazy
Өте күшті бағасы да қол жетімді. Біз всегда заказ береміз. Тек алға
ᴍᴇɪʀᴢʜᴀɴ ❄️
еда вкусная цены доступные хорошее место рекомендую!!🔥🔥
Nazkesh Kultay
Все нереально вкусно,персонал дружелюбный, не заставили долго ждать🔥🔥🔥
🌸 🤍
Өте дәмді 😋
Айдос Айдос
Оте кушты.
Сагадат Касымбекова
Багасы кол жетимди,бирак али де дамине бир,,изюминка,,жетпей тур,мен бир рет алып кордим.
Adina
Всё очень вкуснооо😋