Zeyin
Образовательный центр
Анар Аккуленова
Зейін оқу орталығына ризамын, үш баламды үйірмелерге қатыстырамын нәтижесі өте жақсы. Қосымша матем, ағылшынға барды, биге қызым қатысады, домбыраға бардық өте жақсы үйретеді, балаларыңызды берсеңіздер өкінбейсіздер!
Майра Бегимова
Зиін оқу орталығында менің балдар білім алып жатыр өте керемет біздің балаларымыздың көңілдерін шығып жатыр білікті ұстаздар білім беру де Зиін оқу орталығына алғысым шексіз апайларына және де Жайнаш ханымға балаларыңзды бұл жерге оқуға берсеңіз еш өкінбейсіздер
БК
Бота Кудайбергенова
Меним балдарым осы зейинде билим алып жатыр конилимизден шыгып жатыр, 1 айдын ишинде жаксы результат бар, мугалимдери де оте жаксы биликти мамандар 👍👍👍
M
Makpal
Зейн орталыгына оз балларым катысады устаздарына алгысым шексиз🥰
𝟏 𝟏
👍🏻
𝒔𝒆𝒛𝒊𝒎𝒌𝒂𝒂 🤍
Занятия объясняют место, много учит.И мы много играем интересные игры для урока Я прошу вашего посещения центра обучения. Не зарегистрируется! Мы рады приветствовать вас:)