Евразия
Банкетный зал
Ayala Kyrykbaeva
Керемет
Раиса Тулегенова
Отличный ресторан, все вкусно, официанты хорошо обслуживают. Интерьер современный. Все чисто и красиво. Проводили корпоратив на 250 человек.
ИР
Иришка Рябченко
Был корпоратив,всё было суперрр. Еда очень вкусная
ТЛ
Татьяна Летута
Кухня отличная, зал просторный, персонал внимательный и вежливый.
ЖБ
Жазира Баймухамедова
Вчера отмечали новогодний корпоративный вечер, я вам скажу было все на высшем уровне, кухня отдельно спасибо все очень вкусно, а персонал начиная от администратора очень вежливые, все чисто и вкусно 🔥 Не пожалела очень классно! Спасибо большое ☺️
Еркебулан Бакытулы
Керемет
Айбек Айболатович
Евразия мейрамханасы кез келген мерейтойды ұялмай өткізетін ресторан! Бізге барлығы ұнады! Админ Айгуль ханым тойымызға шын жүрегімен атсалысып, біз ойлағаннан да жоғарғы деңгейде өткізіп берді! Сондай-ақ, Нұрдәулет деген старший официантқа да рақмет айтамын! Өзінің тойы болып жатқандай әр детальға мән беріп, жүгіріп жүрді. Өз істерінің нағыз мамандары! Осы кісілерге тойды ұйымдастыруды сеніп тапсырғанымызға еш өкінбейміз! Аман болыңыздар!👍👍👍
Маржан Ббб
Осы жерде кызыма Тилашар той жасадык. Оте жогары денгейде отты! Рахмет улкен! Келген конактарымыз барлыгы риза болып кетти😊 Айгуль ханымга и сол жерде истеп журген барлыктарына алгысым шексыз 😇
𝓢𝓮𝓻𝓲𝓴𝓫𝓪𝓮𝓮𝓿𝓿_ aibyn ❄
🔥🔥🔥🔥🔥
🤍
Ресторан очень классный, мне все понравилось. Но девушка официантка по имени Бибинса вообще не умеет работать! Работала так как будто работает бесплатно, ее заставили работать что ли я не пойму ( 16 ноября)
ШБ
Шынар Баетова
Поменять официанта
Асель Я
Шикарная место очень понравилось
РТ
Райхан Таласбаева
Бізге Сабрина Деген Қыз Қатты Ұнап қалды Адамдармен Өте Жақсы Сөйлеседі Тамақтарды Дастарханға Күліп Алып келеді Керемет Сұлу Қыз Бізге Қатты Ұнады
MR
Medet Ratov
Техник кеш келеді !!! Ресторан
Ернияз Жұмабекұлы
👍
Света Кулумбетова
26.10.2025 ж. Інімнің зейнет тойын жасадық. Ресторан сөз жоқ Керемет жерде, керемет атмосфера, Керемет районда орналасқан. Тамақтары дәмді. Ыстық бауырсақ, ыстық самса. Салаттары да күшті👍 Админ Айгул ханымға үлкен рахмет. Қарапайым. Официанттар тоже 👍 Жақсы көңіл күймен қайттық. Үлкен рахмет Евразия Ресторан ұжымына😘
Акош ✨
красиво, вкусно
F S
Біздің үйлену тойымызды осы мейрамханада өткіздік — бәрі ең жоғары деңгейде болды! Қызметкерлері өте сыпайы әрі көңілді, барлығы ұнады. Әсіресе Администратор Айгүл ханымға үлкен алғыс айтамыз – бәрін тамаша ұйымдастырды! ❤️
Islam Sagindik
👍🏻👍🏻
Ж
Жумагул
Анамыздын 60 жас мерей тойын откыздык,салаттары адемы шыкты,бешбармактын етыне риза болдым👍👍👍
ТД
Тимур Досжанов
Ресторанга рахмет,барлыгы ойдагыдай отты,улкен рахмет
Ерғали Медетов
Ұлымыздың тойын өткіздік. Залдың көркемдігі, столдың сервисі, ас мәзірі, даяшылардың қызмет көрсетуі бәрі де көңілімізден шықты. Келген қонақтар да ризашылығын білдіріп жатыр. Зал әкімшілігіне, аспаздарға, даяшыларға басқа қызметшілерге алғыс айтамыз. Еңбектеріңіздің жемісін жеп, абырой, құрметке бөлене беріңіздер!
Ayazhan Ibraimova
Офианттары кушти екен бир бирине комектесп, молодцы риза болдым
NN
Na NA
30 августа провели ас на 168 человек. Зал очень торжественный. Еда была очень вкусная. Единственное, что сказали гости, что тесто в бешпармаке было мало. А так всё прошло очень хорошо. Благодарим администрацию в лице Айгуль ханум и парня который отвечал за технику и аппаратуру. Советуем проводить свои мероприятия в " Евразия", думаем не пожалеете.
RO
Rakhat Orazbai
Супер
ЕН
Есет Нұрбулатов
Мажит Асем
Біз 16.08 айда осы ресторан да той да болдық Ресторан шикарный,дастархандары молынан күшті.оффицианттарының Қызмет көрсетулері бәрі күшті,администрация бәрін қадағалап қарап бәрі уақыт пен шықты.Бәрі ұнады советую ресторанды👍🔥
Нұрдәулет М
Евразя банкет залы өте күшті екен
Айтбай Аяна
Бүгін 14август Қыз ұзатуда болдық,10столда Айым деген офицант жақсы қарады тамақтары дәмді екен,офицанттары жақсы👍👍👍
Сагыныш Сарсембаев
Евразия ресторанында той өткіздік . Бәрі керемет көңілімізден шықты . Кухнясы өте дәмді. Администратор Айгүлге Рахмет 👍
КМ
Камшат Монтаева
Класс
II
Idris Izbaskanov
Прекрасное место, спасибо Айгуль за чуткость в планировании нашего мероприятия, все очень понравилось. Наша свадьба удалась! Низкий поклон
Солнышко Дамиркино
Провести важное мероприятие в ресторане "Евразия" было самым лучшим нашим решением. Роскошный зал, очень богатый дастархан по очень гуманной цене, профессиональнаый звук , свет и акустика, большая сцена , самый замечательный сервис, уважение к гостям и таймингу- лучшие составляющие Достойного тоя! Гости в полном восторге от изобилия и вкуса блюд, приготовленных с любовью. Весь персонал - большие молодцы, но, особенно хотелось отметить Айгуль- такого чуткого и трепетного отношения от руководства заведения мы не встречали никогда! Мы бронировали за 4 месяца до мероприятия и всё это время Айгуль была на связи 24/7. У неё получилось угодить абсолютно всем причастным и выложиться на 200% Очень рады что не ошиблись с выбором и доверились именно Евразии! Огромная благодарность всему коллективу ! Были у вас 28 июля!❤️
Asdorpro Vrum
Прекрасно провели свадьбу Гости в восторге Огромное спасибо Администратору Айгуль за помощь в организации мероприятия
𝐀𝐫𝐮𝐞𝐞𝐥𝐲 ♥️
Администраторша ведёт себя крайне непрофессионально. Лезет не в свои дела, позволяет себе грубость и неуважительное отношение к клиентам. Остались неприятные впечатления.
Рустам Кулубек
Красиво
Темирлан Мекеев
15 шілдеде жастар тойын жасадық, ресторан керемет, тамактары енді сондай дәмді, атмосферасы супер, официанттары сондай жағымды, әдемі👍Айгуль ханымға ерекше алғысым шексіз,рақмет сізге клиенттеріңіз көп болсын, көркейе беріңіздер! ❤️💐💐💐💐
Эльдар Ибрагимов
Был на свадьбе у друга,хороший зал ,приятная атмосфера.Рекомендую к посещению
SS
Son Sonik
17июля провели “Золотую свадьбу” родителей. Очень добротный и просторный, в то же время очень уютный ресторан😍. Родители, гости и мы очень довольны выбором банкетного зала “Евразия”. Кухня очень вкусная, особенно свежие и горячие самсушки🫶🏻, салаты и бешбармаки вкусные👌🏻. Банкетный зал находится в отличном районе, что позволяет спокойно и в будние дни праздновать любой праздник, а холл ресторана позволяет свободно расположить музыкальный ансамбль. Администратору Айгуле и обслуживающему персоналу большое спасибо❤️, всё прошло на высшем уровне. Однозначно рекомендую данный банкетный зал.
ТЕ
Торгын Ермеккалиева
Добрый день! Провели маме юбилей 75 лет 16 июля. Хочу поблагодарить отдельно администратора Айгуль апай, всё было на высшем уровне, еда, обслуживание, фуршет, все очень красиво, не передать словами. Расположение ресторана, район все нам понравилось. Спасибо большое.
Т
Толкын
Тойхана өте керемет,тамақтары дәмді,қызметкерлерге улкен рахмет,тойымызды жақсы өткізіп берді.
АЕ
Айбар Ермеккалиев
16-шілде анамыздың мерейтойы мен қызымыздың тілашарын тойын жасадық. Мейрамхана керемет, тамақтары дәмді бәрі жоғары деңгейде өтті. Қонақтарымыз риза болып қайтты. Айгүл ханымға ерекше алғыс..
ОЗ
Оразбай Зейдинов
Добрый день всем! Несколько слов по банкетному залу Евразия... Место шикарный, всё смотрится богато, красиво,вежливо, вкусно, а особенно администратор Айгуль воспитанная, вежливая,работает на своём месте. Мы провели 09.07 құдалық и қыз узату, было красиво и шикарно. Спасибо Айгуль. Екі дүниенің бақытын Алла нәсіп етсін!!!
Абай Абаев
Очень старый ресторан. Вход с торца ТЦ, как будто приехал в магазин! Парковка платная! Потолки низкие, админ вообще пришел после обеда. Туалеты убитые! Деньги не вкладывали, в целом только один зал, так себе вариант, максимум провести ас и все…
~ad🎀 ✨
Керемет👍 Өте дәмді😋 Абылай даяршыға ерекше алғыс🫶🏻 Жақсы қызмет етті көңіліміздең шықты👍
ГТ
Гулжан Тасбауов
Өте керемет банкет залы, Анашымның 70 жасына той жасадық, білікті зал меңгерушісі керемет жан Айгул ханымға алғысым шексіз. Аспаздары дәмді ас әзірлеп, барлығы жақсы дайындалған үлкен алғыс. Залдың өзі керемет, жұмыстарыңызға береке , тек тойдан босамаңыздар. 🌺🌺🌺
Loc@
Были здесь на свадьбе, ресторан очень красивый и готовят вкусно! Единственный минус, слишком громкая музыка
RT
Roman Tansholpan
Ең керемет той залы.Бізге өте қатты ұнады. Админ бардығын анық, түсінікті етіп түсіндіреді.Тойда өзінің тойы болып жатқандай бар ниетімен жүгіріп жүрді көп көп рахмет.Зал әдімі ,тамақтары дәмді , дастархан мол. Осы рестораны таңдағанымызға қатты қуандық .Аурасының өзі жақсы.👍😍😘
Мадияр Мукаметжан
Отличный банкетный зал Спасибо большое
Айберген Муканбек
Тойхана өөөте богатый, Админ Айгуль ханым бәрін четко ясно қадағалайды. Персонал сағат секілді жұмыс істейді. Өзімнің тойым өтті. Өкінбедім. Қандай мереке болса да идеал мейрамхана