ТойыпAll
Кафе
4.4
Бибарыс Собиралиев
Не советую принесли холодую иду как будто вчерашни
Askar Kz
Өтте нашар тамақтарыда салқын қызмет көрсетү сапасы өтте нашар тек жарнамалап қойған рекламасына сай емес
AN
Arlan Nurali
Тамактары супы калган Жане езилип кеткен самсаыда нашар Алла кесірнен сақтасын келмейақ қойыныздар
Ф
Фархат
Постоянно сидим здесь с семьёй но в этот раз сильно разочаровались ужасное обслуживание! Официант сидит на телефоне 0 внимание для гостей. Решили больше не возвращаться в это заведение!!!
CR
Contemporary Researcher
Не разделяю восторгов, кафе капитально испортилось. Заказали чай, манты и плов. Манты сухие, а плов вообще не принесли и не планировали. Обслуживание 0, на вопросы о «когда принесут еду» отвечали уже все готово. В итоге 50 минут и второго блюда так и не было, может и к лучшему, больше не приду.
Sergei Vladimirovich
Не очень, не вкусно, пахнет от мяса. Порция маленькая. Официанты внутри матерятся. Лучше ребят работайте официально, какой перевод? Средний чек высокий, но принимают переводом, что за прикол ребят хозяева?
Все по воле Всевышнего ☝🏻
Сәлеметсіздер!Ауыз ашарға 4 порция плов 4 шт самса сиыр етімен бердім,бәрі өте дәмді рахмет👍🏻
Бахытбек Кемалов
Казир гловомен плов заказ бергем, бузылып кетипти пловтарыныз, су татиды, ботка боп тур
Маке Make
Тамақтары өте дәмді және даяшылары өте сыпайы
Канат Калыбек
Бычый хвост бомба
Дәмді палау 👍🏻👍🏻👍🏻
GB
Gulim Baydarova
Очень вкусно было спасибо вам.
Арайлым Абильбаева
Кеш жарық! Рамазан айында сіздердің жасаған істеріңіз дұрыс болмады. Үлкен кісіге ауызашарға комбо заказ бердік. Алдын ала сөйлесіп, заказ ауызашар уақытына курьермен жетіп үлгеру керек деп келістік. Курьер уақытында барды. Неге тамақты дер кезінде бермейсіздер???? Жұмыс істей алмасаңыздар, онда осы жерден тоқтатып, жабыла берсеңіздер болады. Ешкәмге бұл жақтан заказ беруге кеңес бермеймін!
Lilya Bayadilova
Дәмі никуевыййй🥹 отдуши істеп береді💋
РБ
Римма Бабажанова
Тамақтары өте дәмді рақмет Алла риза болсын қолдарына гүл тамсын заказ беріңдер өкінбейсіздер
НН
Нурислам Нургелдиулы
Обслуживание ұнамады 1 сағат күтіп жартысы бар жартысы жоқ
ЖУ
Жасулан Успанов
Тағамдары дәмді
AB
Anar Bakirova
Самый лучший плов в городе😍
Shokanchik _1
Очень плохой персонал
Мирас Нукижанов
Всё вкусно! Всё чётко! Нужно только расширять помещение!
ЖН
Жайык Нурмолда
Санжар красавчик ✊
OJ
Osman Janabaev
Тек реклама айтеур шын созим лутше барахолкадагы кушти палауы и арзан и дамди оте
Shakhnaz Komunarova
Все очень понравилось вкусно быстро и привезли горячее блюдо хоть и ехать было далека,все очень понравилось обязательно закажем еще и еще
YR
Yerkin R
обслуживание ноль, броньга акша алады но барсан тамак калмады диды. жауыпкершылык мулдем жок енды келмеспын ораза аиында жеткылыкты етып жасаса боладыгой
ИМ
Имагали Михтибек
Г
ДТ
Даирбек Тукмаилов
Барғыларын келсе осы жерге алдын ала жазылып алындар. Болмаса мен сиякты іздеп кетесіндер баска жер ауыз ашуға . Только по брони екен бұл жер
НА
Назира Ахметова
Кафе тар, забегаловка, қысылып отырдық. Хаш жеуге бола келіп едік, 13:00 уже Хаш тағамы бітіп кеткен, завтракке келу кереккой дим Хаш жеу үшін. Официанттар үлгермей, заказды зорға алды.
Айдар Айдар
Ар дайым доставка мен заказ берип аламыз плов самсалары оте керемет рахмет сиздерге✊
NN
Nazgul Nurmukhamet
Пловтары бурынгыдай емес дамсиз аппак куриш ешкинин иси шыгып тур етинен 🥴😔😔😔
Қасым-Жомарт Тоқаев
Комбо голова барана за 5490 очень понравилось.
Куми Сабырбай
Блин іші өте суық Но плов күшті 🥹
Аружан Аскар
Бүгін, заказ бердік, 12:30 да, жауап алу жоғары деңгейде, тез рәсімдеп заказды, ыстық күйінде жеткізді. Палау, салаттары свежий🤤🤤🤤 Өмірімдегі ең дәмді түскі ас үшін рахмеееет🥹🫶🏻🫶🏻
zh 💋
еда вкусная но касса маленькая очень долго ждать заказов обслуживание 0
UI
Usenjan Imanbaev
Оте нашар офитцанттары клиенттерге келмесен келме дид килинткеткп карамайды
UI
Usen Imanbaev
Оте нашар келудин кажети жок офитцанттары Оте нашар офитцантвры губы келмениздер акша кетирип не стоит ТуГРАГА барган лучше
Elia Dairova
Плов ужасный, вместо мяса одни какие то хрящи, рис переваренный, на вкус точно не плов. Принесли холодный. В меню не так много позиций и не справляться с ними это очень печально.
Абдулхамит Абдукарим
Келсем пловжоқ прикиньте, сол үшін келеміз ғой негізі, сағат 14:30, обидно, всегда дайынтұрады деп айтушыеді, подводить етті)
Далер Кабденов
Всегда здесь кушаю , очень вкусно 👍🏻
DY
Diyar Yerembetov
Бас бар деп тиктокка салып, барсаң өмірі бас жоқ… Жоқ болса неге жалған информация саласыздар…
Макпал Камашева
Сегодня шеф дал задание заказать манты. А по времени оставалось всего ничего. По рекомендации коллеги обратилась сюда. Меня поразило и быстрое обслуживание, и вежливый кассир-оператор, и его эмпатия, благодаря которой, задание шефа было выполнено качественно и в срок. Спасибо большое! Успехов вам в вашем деле!!! 🌹🌹🌹
Куаныш Дуисембаи
Палау мощный советую 😮💨👍👍👍
Aidana Kainarbay
Плов остывший не вкусный не советую
la eiesto [aya]
Была в этом кафе ,рещила заказать куриный суп ,бульон был из барины ,но никак не куриный.Также курица была будто пережеванной и еще было мясо баранина.ужасный суп ,осталась голодной .
Асель Турсуналиева
Тойып алл кафеси кушти, тагамдары дамди, плов супер болды, самса, шашлыками оте дамди, Санжарга коп рахмет, доставканы шакыртып комектескени ушин, бирге акылдасып, тамактарды тандауга комектести, коп рахмет, супер!
Bakitzhan Batyrzhanylu
Поражняк акциямен берген пловтары позор бир порцияны екиге болип не бауырсагы жок не кампоты жок отирик бари,баратын жер емес,жандосовадагы филиал
Аида Тулегенова
Тамактары жаксы , дәмді , таза , қызмет көрсетуде жақсы , ТойыпALL ұжымына рахмет 😍👍👍😘
МН
Марал Нуралиева
Тамақтары өте дәмді болды.
Андрей Хлыновский
Готовят вкусно, обслуживание хорошее, цены приемлемые. 5/5
Azamat Kudaibergen
куырдак оте нашар турп калганды жылытп бере салды
Bekzhan Orazyli
Бәрі ұнады. 1,5 кг палау және 4 люля , 1 кола ачучук салатын алдырып жедік. Өте тез келді ыстық күйінде жедік. Бәрі тамаша