Eltay ortalygy
Строительный магазин
НА
Нурбол Аманкелдиев
В восторге
Бастысы сапалы,арзан,әрі тиімді.Істеріңізге берекесін берсін.Жеткізу қызметі болғаны мені қуантады.
ЖМ
Жанболат Мырзабай
Доставка керемет . Оңдасын красавчик
НБ
Нурболат Бозайбаев
В восторге
Өте ыңғайлы орталық, керегіңнің бәрін тауып алуға болады, жігіттер өте жақсы, таңдау жасауға көп көмектеседі
Sirim Kanatbaev
В восторге
Ассалаумагаликум. Оте Жаксы магазин. Ишиндеги адамдардын саудагерлериде жаксы кызыметтерин аткарады. Багаларыда жаксы. Келип Сауда жасап багалап кетсениздер болады. Оте Жаксы.
NM
Nurbol Musabaev
В восторге
Хороши дешовы все найдеш продавцы вежливы в общем все хорошо
РК
Оте арзан бага 👍👍👍
ЖА
Жарас Абдрахманов
В восторге
Магаз зор зор издеген зат табылады алга
AIDAR BAZARBAEV
Мықты дүкен 👏👏👏👏👏👏
. .
Отлична
N
NURSAT
В восторге
Құрылыс дүкені өте жақсы. Тауар ассортименті кең, сапасы жоғары. Клиенттерге қызмет көрсету деңгейі жақсы, бағалары қолжетімді. Жеткізуі де уақытында. Ұсынуға болады.
РЖ
Рахымжан Жолымбетов
Товар уакытылы келды Жеткызу кызметыне Рахмет
Sapar Muxatov
В восторге
Ассалаумағалайкум әдемі іздеген затың табылады өте керемет келіңдер сауда жасаңдар қол жетімді баға красавчик жігіттер Алла істеріңе береке берсін ішіндегі жігіттерге ризамын өз жұмыстарын жақсы істеуге ж/е Адамның көңілін табуға тырысады жарайсыңдар жігіттер тек қана Алға
Айгерим Карсыбаева
В восторге
Качественные товары а именно электроды Astum, люки полимерные хорошие, доступные цены, сервис на высшем уровне
Елеусин Музаев
Зор
Dinara Nurgazieva
Тиімді бағада 😍
МГ
МОЙ ГОСПОДИН
В восторге
Жақсы қолайлы жерде орналасқан бәрі табылады
Сапамурат Есенбек
В восторге
Самый лучший магазин в округе, цены низкие и нет манипуляции как у других одно дешовое а второе дорогое!
KAZAKH Kazakh
В восторге
Ассалаумалейкум! Керемет магазин! Жигиттери де сыпайы барин тусиндирип айтып тауып береди. Самат атты жигитке улкен рахмет. Оз истерин жаксы биледи.
а
адина🪐
В восторге
Елеусін деген кісінің айлығын екі есе көбейту керек деп ойлаймын, жұмысын жақсы атқарады, жауапкершілігі зор👍🏼Елеусін ағаның атқаратын жұмысын айта алмадым енді сыпайы түрде түсіндіріп сатады өте тамаша👍🏼👍🏼
dauitbekkovvna 🤍
В восторге
Елеусин деген кісі өтте тамаша айлығын көьейту керек сыяқты кунде көреміз тек сол кісі ерекше жүзіде😍
СН
Саламат Нурымбетов
В восторге
Оте жаксы болды осы магазин багаларыда кол жетымды тунгы 11 ге дейын жумыс жасайды оте ынгайлы Скидкамен санайды 👍
Маншук Аканова
В восторге
Өте сапалы,іздеген нарсемнің барлығын табамын. Қызметі жақсы👍🏻 тек қана строительные материал ғана емес үйге керек нарселердің барлығы бар екен😍👍🏻
СН
Светлана Николаева
В восторге
С большим удовольствием оставляю этот отзыв . Магазин очень понравился , нашли с мужем моментально всё что нужно. Персонал вежливый и грамотный . Огромное спасибо. Хороших вам продаж и развития бизнеса.
Арман Имерлаев
В восторге
Магазин очень удобный всё есть на стройку продавцы очень хорошие все знают и советует боле качественные материалы в общим магазин мне понравился всем советую
Асыл Абуев
В восторге
Отличный магазин... Ребята вежливые, объясняют доходчиво... Цены очень дешёвые,по сравнению с соседями. Всем рекомендую 👍👍👍
Асхат
В восторге
Магазин жаксы жане бары бар кол жетымды жане багасы тиымды) Сотрудниктеры барлыгын жаксы тусындыреды и оте сыпайы) барлыгына кенес беремын
A S
В восторге
✅Самый широкий ассортимент товаров ✅низкие цены ✅доставка ✅любой объем ✅металл ✅лес ✅отделочные материалы ✅кровля ✅сантехника ✅расходники ✅краски всех видов ✅все для проведения электричества ✅трубы любые диаметры ✅все для СТРОИТЕЛЬСТВА И РЕМОНТА
Максат Сыздыков
В восторге
Жаксы магазин. Издеген заттарды осы жерден таптын. Багасыда кымбат емес. Сатушыларда жаксы,карапайм. Барин Бир жерден алып кетуге ынгайлы.
Асылбек Курбаниязов
В восторге
Осы магазинге рахмет бағасы қол жетімді сатушылары тәрбиелі іздегініңнің бәрі осында бар ағаш темір майда шүйде үй тұрмыстық рахмет үлкен
iK
iVan Krylov
В восторге
Огромный ассортимент! Работают до 23:00, советую Есть доставка и полный пакет документов!
Ondasin Mirzabai
Тек алға жігіттер
Olzhas Tyrgenbaev
В восторге
Сатушылар жақсы қызмет көрсетеді скидка жақсы жасап береді мощ 🔥🔥🔥
ЭЛ
Эдуард Ли
В восторге
Хороший магазин, советую. Все необходимое для ремонта и строительства.
Ербол Садуллаев
В восторге
Елтай орталығы, өте үлкен, іздегенің бәрін табасың бағалары да қол жетімді керемет 👍👍👍
ТН
Толганай Нурыллаева
В восторге
арзан бағада ,сапалы товарлар,сатушылары өте тамаша кісілер
ГМ
Гулзия Музаева
В восторге
Таварлары жаксы қол жетимди бағада жаксы кызмет көрсетеди мен тек осы магазиннен аламын 👍
Султан Кадирбек
В восторге
Елтай орталыгы магазин жыгыттер отдуши керек дуниенын бары бар арзан ары качество на все 💯
Дана Мусабаева
Самый лучший и вежливый продавец. Самый низкие цены. Рекомендую
Акжол Нукай
В восторге
Самат бауырым Алла разы болсын алган курекпен муз ойгыш от кар калмады есик влдында
Влад Коряков
В восторге
Очень понравилось, большой выбор. Ребята молодцы, все оформили в лучшем в виде! Рекомендую всем!
Жасұлан Қадырбай
В восторге
Өте жақсы строй магазин іздеген заттын бәрі бар ішіндегі братандан бәрін түсіндіріп тауып береді
EE
Erbolat Erlanov
Арзан багасы керемет курылыс дукены Маган унады ишинде Бари бар
КА
Красотка Акма
В восторге
Доступная цена 👍🏽 нашла всё что искала. Показали , посоветовали , помогли .
Саулет Сыдыков
В восторге
Ассалаумағалейкум уа рохмәтуллоһи уа бәрокәтуһ! Алла берекесін берсін!
VK
Vali Kasimov
В восторге
Широкий ассортимент по доступным ценам обслуживание на достойном уровне👍
А.
Асем ..
Совсем не понравилось
Не нашла что искала, цена завышены 👀 консультация не очень (не хотят работать) !
Жандос Минажатдинов
Басқа жерлерден қарағанда арзан
Шынберген Пердебаев
Зор зор товарлар рахмет Ондасын
МЖ
Максат Жамуров
В восторге
Издегеннин барлыгы табылады кызмет корсету сапасы өте керемет ынгайлы курылыс магазині истерине сәттілік берекесін берсин алла тағалам