IcePanda
4.4
4.4
Аинураа Суйнбайқызы
Совсем не понравилось
Ет жоқ іші толы фри🥲 Бұрын күшті болатын казір онша емес😒
Aksana Nurdauletkyzy
Бургеры не вкусные, котлеты не пожаренные 🤮🤢 0/10
Дана 🤍
В восторге
Вкусное мороженое. Наггетсы 🥰 Все ждут донер обычный, но это другой донер, с котлетами по мне это лучшее приготовление. Отличное сочетание соуса. Все нравится и очень вкусно 😋
Ками 🪷
Совсем не понравилось
Тапсырыс тез дайын болды, бірақ тамақ өте нашар. Котлет іші шикі, жеуге келмейді. Донерде ет жоқтың қасы — іші толған фри ғана. Дәмі жоқ, сапасы төмен. Ақшаға мүлде тұрмайды. Қайта келмейміз.🤮
Асёка 🩷
В восторге
Все блюда очень вкусные, обслуживание просто отличное, также радует чистота — всё на высшем уровне.особенно донер и мороженное были очень вкусным
5 посещений
Аяука Куттыбай
В восторге
Реальный топ место. Все вкусно особонно мороженье сытные и вкусно 👍🏼
Quralbai Quansh
Не понравилось
Ораза да су құрма тегін берілмейді екен . Бөлек бөлек сатып алу керек
К.
Канат .
В восторге
Жұмысшыларға сөз жоқ бәрі керемет, шеф поварға әсіресе премия беру керек🔥
janeka zz
В восторге
Донер, бургеры и мороженое очень вкусные. Везде чисто. Кассиры очень приятные, всегда улыбаются и вежливо обслуживают. Всё просто классно, спасибо
Муха .t
В восторге
Донер өте дәмді болды! Еті жұмсақ, соусы керемет. Қызмет көрсету жылдам. Тағы да келемін 👍
Zhasulan Shahaev
В восторге
Сервис өте жақсы,сотрудниктары мықты,донер өте дәмді әсіресе кофесі ұнайды👍🏻👍🏻
В восторге
Пряммм кушттты😍😍😍😍Аманбек деген бала ваше куштты жұмыс жасайды 😍😍
Bal2nur 👾
Не понравилось
Здравствуйте В бургере котлет подгоревший, а донер норм
𝓓 .
В восторге
Дәмдә бургер фри😍😍😍 мороженое пасыпкасы болса ))) а так жаксы іщі таза. Кассирлер әрдайым күліп көңіліді қарсалады. Рахмет улкен ICE pads- ға
Жансая Акорынова
В восторге
Өте күшті жер жиі барып тұрамын 🙌🏻✊🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Rozalindaa 🤍
Барлыгы куштыы👍🏿
БА
Бауыржан Абдразаков
В восторге
Донер отте дамди и таза отырғанга приатна
Анес Қонақбай
Совсем не понравилось
Жетісу Жетісудағы точка кухняны дұрыстасын, ет піспеген + басқаша иіс шығып тұр, дұрыс жасап үйренсін как попало сатабермей( Кислый дәм бар етте Чизбургер алғам +қымбат басқалармен салыстырғанда Дәмді болса бұлай жазбаушы едім
Жанар Жексенбайкызы
Не понравилось
Донер с котлетой а котлета мясом не пахнет а хлеб там голимый вопшем не советую Панда бургера и донера в донер же надо мясо обжаренные добавлять а не котлету из хлеба
monti …
куриный донер заказ бердік, іші говяжий болып шықты, 2ші рет қайталанып жатыр
JP
Joni Poni
В восторге
Донер, мороженныйлар оте дамды, доставка тез келды😍😍
Akerke B
Только здесь вкус, который невозможно забыть Мороженое – неповторимый вкус😋👍
KT
Kizgaldak Turdybayeva
Понравилось
Морожноелері өте дәмді .Толтырып салып береді.Маған қатты ұнады.Бірақ свет өшіп морожноемізді 10-15 мин күтіп қалдық.
Виталий Бондаренко
Не понравилось
Приходил сюда не один раз. Донер ел раз 5 и бургер раза два. Бургер ещё более менее. Донер до конца скушать не возможно. Лаваш сыпится, мясо сильно жирное,снизу аж капает. Соус тоже не вкусный ну возможно на любителя.
NA
Nurzhan Amandulla
В восторге
Самые лучшие донеры с катлетом вопще бомба 👍👍
MZ
Murat Zeineshov
Дәмді мороженое.
077 Derviz
В восторге
Айтып жеткізу мүмкүн емес дәмді доннерлері
7 посещений
Арайджан ..
В восторге
Заказ өтте тез келді дәмі темаа 👍👍
Ақнұр Дуйсенбаева
В восторге
Донерлары дәмді, тез дайын болады обслуживаниесиде жақсы
A.
Керемет 👍
YAN SHKHNAZRV
Не понравилось
Всегда брал здесь мороженое — оно норм. Впервые купил донер и пожалел. Одно тесто, всё разваливается и сыпется, есть невозможно. Полный провал, зря потратил деньги.
БС
БАУКА Султанбев
Донер тема 🔥
Мадина Ерсайынкызы
Совсем не понравилось
Не очень и чемто воняет.
BK
Bekbolat Kemalatdin
Очень вкусна!
amina sh
Донер тема
Жадрик Меерманова
В восторге
очень вкусный Донер, мороженое, бургеры вообще офигенные🤩🤩🤩🤩 спасибо ребятам за быстрое обслуживание и сервис
Akbota Artai
В восторге
Бәрі жақсы ойдағыдай донерден қарағанда бургерін көп жиміз жақсы дәмді. Сотрудниктер сыпайы комфортный күліп қарсы алады. Тазалық жағыда күшті. 👌
Гульназ Бектемирова
В восторге
Доннер катты унайд екпиндыден барамын доннер ушын 👍 кассадағы кыздар Нургул молодец всегда кулып жаксы сойлеседы
El4kaaaa A.
В восторге
Өте керемет жер. Нұргүлге ерекше алғысымды білдіремін 🤍Өз ісіне деген жауапкершілігі мен ұқыптылығы бірден байқалады. Әрбір клиентке жылы жүзбен қарап, сыпайы сөйлеп, жақсы көңіл-күй сыйлайды.😍💗 Осындай кішкентай ғана қарым-қатынастың өзі адамның күнін жарық етіп жібереді ✨ Нұргүл — тек әдемі қыз ғана емес, жүрегі де сондай көркем жан екені көрініп тұр.💋 Осындай қызметкерлер көп болсын! Келген сайын дәл осындай жылы қарсы алуды күтемін 🤍
Сарвиноз Дилшодовна
Совсем не понравилось
На доставку отвечают долго, заказ приходит через 2 часа, заказ пришел не полный это уже не в первый раз, и почему за перчики надо платить отдельно???
МТ
Миран Талабшоев
Совсем не понравилось
Ждали доставку 2 часа, заказали 2 донера, айран, соус, перчики, в итоге привезли только два донера обслуживание ноль👎👎👎
Жанарыс
Совсем не понравилось
Почему 1 потом что захотел 🤯🤯🤯🥵🥵🥵😎😎😎😎🥵🥵🥵🥵☠️☠️☠️☠️☠️☠️💀💀💀💀💀💀💀😈👿😈👿😈👿😈🥵🥵🥵🥵🥵🥵🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤯🤯🤯🤯🤯🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🦾🦾🦾🦾🦾💪🏻💪🏻🦾💪🏻🦾💪🏻🦾💪🏻🦾💪🏻🦾💪🏻🦾💪🏻🦾💪🏻🦾💪🏻🦾💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤙🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤟🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🥷🏻🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🦁🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🧨🧨🧨🧨🧨🧨🎀🎀🎀🎀🎀🔱⚜️🔱⚜️🔱⚜️🔱⚜️🔱⚜️🔱⚜️🔱⚜️🔱⚜️🔱⚜️🔱⚜️🔱⚜️🔱⚜️🇵🇼🇵🇼🇵🇼🇵🇼🇵🇼🇵🇼🇵🇼🇵🇼🇵🇼🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿🇰🇿
Billy Conway
Совсем не понравилось
Заказали донер говяжий. А он с говяжей котлетой ( которую кладут в бургер ) получается это не донер ,а бургер в лаваше , перчик покупать отдельно надо ,в других заведениях бесплатно
Baqytzhan Sundetbai
В восторге
Все на высшем уровне. Сотрудник Аманбек хорошо работает. Внутри красиво и уютно. Самое главное все вкусно. Спасибо Аманбек!!!