Happyland-2
Частный детский сад
ТОО Мурахан
Аружан Абдрахманова
Өте тамаша балабақша. Мен Өтеген Аяла анасымын. Біздің апайымыз Чарос Талгатовна , өте білікті маман, қызыммен тез тіл табыса білді, қызым балабақша дегенге жылап баратын, осы жаққа келгелі жылауды ұмыттық, апайыма барамын деп демалыс күндері сұранады. Күнделікті қызым бір дүние үйреніп келеді, тақпақ, ойындар, күні қызықты өтеді. Тамақтары тойымды, үйге келгенде тоқ келеді. Заведующая вообща алтын кісі, Жазира Сыдыковна өте тәжербиелі, білікті де білімді, байсалды жан. Осындай керемет балабақшаны тамаша адамдар басқаратынына дән ризамыз. Ата-ана ретінде алғысым шексіз. Ертеңгіліктерді ұйымдастыру жағы өте жоғары деңгейде, әрбір мерекеде қалдырмай, ескеріп, балаларымызды қуантудан жалықпайды. Балабақша ұжымына мың алғыс😘
ГК
Гулсим Касымбекова
Садигіміз өте жаксы ұнайды,тәрбиешілері жаксы,балаларга дамыту сабақтарын жоғары деңгейде откизеді,ең бастысы қызыма садик унайды
Акбота Токбаева
Керемет бала бакша! Биздин барганымызга 7 ай болды, бул бакшага бармас бурын каншама бакшаны кордим, ен биринши менгерушиге конил аудардым, оте жаксы оз исинин маманы сиякты коринди)))) ойланбастан баламды акелдим. Еш кателеспеген екенмин, Жазира Сыдыккызына, Чарос Талгаткызына коп рахмет! Оз истеринин нагыз маманы ! Тарбиешилердин бари жаксы.
ГА
Гулсара Абишова
Я сюда устроилась на работу
ГТ
Гулсим Турлыхан
Мне очень нравится этот садик 🤗 Везде убрано всегда чисто,Воспитатели очень вежливые и добрые 🥰
.. ..
Тарбиешилер палас жуып журеди Бала карамайды Заведующий вообще адам емес….
ТЖ
Толганай Жандаулетовна
Мой сын ходит в этот сад, мне все нравится. Плохие отзывы только от соседей вижу. Рекомендую всем ❤️
zo
zhumadil orazbek
Садик өтте керемет 🫶🏻 менің қызым барады апайлары өтте жақсы қызым тез үйренді🙏🏻 Меңгерушіге рахмет🙏🏻🫶🏻тәрбиеші апайларына рахмет 🌷🫶🏻
AZ
Ainur Zh
Очень рада , что нашла такой садик двое детей с радостью ходят в HappyLand 2 . Всегда приветливы, с детьми терпеливы. Разные игры играют . Дети довольны !!! Рекомендую всем!!!
ХМ
Хамзаитова Маруа
Обожаем этот садик! 🥰🥰 Внутри очень красиво, чисто и уютно. Доча говорит что еда вкусная и воспитательница очень хорошая. Утром приходим без слез. И так классно что есть много секций, ну прям глаза разбегаются. Короче очень советую не пожалеете. 10/10👍👍👍
Алматы
Добрый день
KA
Karina Andrianova
Отдала свою дочку, зная в какие руки, еда вкусная, к детям хороший подход, садик чистый! Так же есть игровая площадка, занятие с логопедом, хореография, соленная комната... постельное белье чистое. В общем дочке нравится. Администратор очень добрая и отзывчивая женщина