Жануя
Семейный магазин одежды
Roza
Выголная цена
Айару Нұрғазықызы
Я бвла вчера там брюки для школы они такие классные понравились очень сильно очень качественные вещи и там есть всё игрушки,одежда
Арукам ❤
😍
erness E
Өте жақсы дүкен. Бағалары қолжетімді.
SM
Shyryn Manapova
Перизат топ топ
Айнур Мансурова
Выбор очень много мне понравилось 😍😍😍😍👍👍
Erdaulet Mustafaev
Киімдері зор
Арайлым Амангелдиева
Перизат деген қыз молодец сұраған заттынды тауып береді
РД
Рылвт Даьаово
Ок
Жансая Олжабаева
Дүкен жаксы барлығы бар и барлық киімдер качественный жане қолжетімді, бырақ сотрудниктармен жұмыс жасау керек дукенге келіп керек заттарын аламын деген адамға қызмет жасап көмек беру керек, телефон карап бір біріне айкайлап артық киім алып кірмейміз деп ережелерін айта бергенше Сотрудниктер просто не приветливые Келген клиентті куліп карсы алып амандасуды ұмытпаңыздар 😤 Көп келемін дукен ұнағасын, тек кассада турған жігіт ғана молодец👏🏻
sekonya 💞
Никита
Отличный магазин
АХ
Айнур Хасанова
1 сагат бурын болган едим дукендеринизде. 2 этажда примерка жасаганда, осы наушнигімді шешіп, қалтама салып қойғам, қолымды алып салып жүргенде түсіп қалған сияқты. Өтініш қарап көріңәздерші. Фотодағы беспроводной наушниктің оң жағы. Рахмет 7076080592
Салтанат Куанышбайкызы
Купальник алайын деп барғам. Киіп көруге болмайды деді. Сонда қалай аламыз? Қызық. Басқа магазиннен киіп көріп алдым.
Amina Umbetaliyeva
Хотела заказать корсет и светильник но Не знаю зачем поставили ссылку на вацап так как не консультируют не отвечают совсем не в первый раз. Вы испортили сами же себе репутацию !