Rayyan
Кафе
🌕
Совсем не понравилось
Поворов откуда набрали заказал лагман жареный принесли жижу не понятную еще и цены космос вообщем желательно не посещать такие не вкусные места.
Сымбат Косайкызы
Совсем не понравилось
Так себе вообше не понравилось)))) Обслуживание 0 процентов Еду принесли за 30мин хотя сказали будет готова за 15минут Миню ждали 15м, еше официант не довольным лицом проста кидала меню ужас чеза обслуживание 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Еда базар нету вкусно ) Но обслуживание 0проста не знаю администраторы куда смотрят Вообще не советую туда пойти еше пиццу ждали час ужжааассс
𝓩𝓪𝓱𝓲𝓭𝓪𝓶 🌸 🌸
Совсем не понравилось
26.08.2025 Обслуживание ноль Официантар отырад телефонда Әкелген бокалдары жуылмаған сүртілмеген 4-5 рет айттық ауыстырыңдар деп Сол жердегі официант қыз өзінше болып жаман қарап отырады Біз үшін жұмыс істегендей осы қыз телефонға қарап отқанша сүртпейма приборларын Біз 2 этажында отырдык Елден бұрын келіп заказымызды бізден кейін келген адамдардікін әкеп соңында біздікін әкеліп Хычины 1 сағаттан астам уақыт күттік сосын отмена беруге тура келді Пиццалары көріп тұрғандарыңыздай Сыр аз ещё беті күйіп кеткен асты шикі Колбасанын шетін салғанды қай атадан көрдіңдер ! Суши әкелді палочкасы жоқ Астына түсіп әкеп берсін деп отырып әрен әкелді Фрилары вообще кеш келді Айналайндар официанттар үстіне де жақсы обслуживание істемейсіңдерма Бір официант таппайсын Ещё % алады сол үшін Тағамдары базар жоқ енді дәмді Бірақ очень хромает Пицца хычины жасайтын 1 адам дейді Проходимость барғой алмайсыңдарма тағы бір адам Көңіліміз жаман қалды
NA
Nurlan Adil
В восторге
Недавно отмечали др друга в кафе Rayyan. Всё прошло очень хорошо! Атмосфера была праздничная и тёплая, музыка создавала отличное настроение. Обслуживание быстрое, еда вкусная. Провели замечательный вечер, остались довольны. Спасибо!
Moldir Amanbekovna
Совсем не понравилось
Кафешканың іші уютный и удобно но гуйру лагман слишком жирный жеү не возможно,Офицанттар үлгермейді бір зат сұрасаң 20/25мин тан кейін бірақ әкеліп тұрады "ОБСЛУЖИВАНИЕ НОЛЬ"
aselya .
В восторге
Отличный кафе! Еда очень вкусная, всё свежее и красиво подано. Персонал вежливый и быстро обслуживает. Атмосфера уютная, приятно проводить время
Arl Orazbaev
В восторге
Біз 8 наурыз нашар өтеді деп ойладық ,бірақ біз ойлағаннада керемет өтті😍 Өте керемет тағамдарыда,обслужования сы да Кыдыралы бауырым красавчик🤝 Ең басты нюанс ол бағасы арзан , админстрация жаксы жұмыс жасайды ,расында бір шулатып ұнамап еді ал барған кезде ол жер біз үшін ең керемет ұмытылмас арман сыйлаған орын❤️
Balumkaa Muratovaa
Было средне
Крылышкилары дурыс пыспеген,езылып кеткен.Сушидын тварожоный сыры есызылып кеткен.Но донер,фриы прям дамды
Adiya Zhanat
Вчера отмечали день рождения сестренки. Все было супер! Очень вкусно
Арайлым Исабек
Совсем не понравилось
Кассирша с каменным лицом сидит, ужасно грубили🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Баян 🐣
В восторге
Маған қатты ұнады суши пиццасы өте дәмді қызметтері силастықты керемет 🫶🏼
aru .
Совсем не понравилось
Не знали что с собой нельзя принести,и говорят за это штраф,не понравилось.Уважений нету.
Рашида Аскаровна
В восторге
Очень вкусно и чисто все. Девочки официантки вежливые и приветливые👍
Nurlan Khamza
В восторге
Өте жақсы кафе, официанттар сыпайы, үнемі тазалықты сақтайды, тағамдары да өте дәмді!✊👏😋
Назира
Совсем не понравилось
По пути заехали с детьми покушат! Хотели заказать рамен. У официантки уточнили вкусный ли в этом заведении рамены так как я любитель раменов, она сказала твёрдо да очень вкусный. Итого Рамен был ужасным яицо просроченной не советую!
Shyngys Abilkarim
AE
Asel Ermekkyzy
Тамақтары дәмді,арзан ұнады
Asem Saparniyazova
Понравилось
Суши 🍣 унайды каждый раз только суши жеуге кирем
Каракат 🤍
өте дәмді😋
Baglan Sarsenbai
Бәрі күшті
6 посещений
Нургуль Куренбаева
В восторге
Все очень вкусно и чисто
ТМ
Толганай Мусилимова
В восторге
Тағамдары өте дәмді баруларыңызға болады
Algys Amina Tate карап отырсын
Кухня хорошая
аделя 🍓
люблю это кафе
Кайф вообщем
Zhasmin
Не понравилось
Норм
Сандугаш Махмудовна
Alimzhan Kaldibay
Кайф😍
ПК
Перизат Курбан
Понравилось
Собой сок кіргізбейді минус тек сол
АЖ
Альфа Жаксылыковна
Было средне
Кухня не сказать супер средний
Yeshpanova Zhanat
Вкусное место
Мадишка ㅤ
суши очень вкусные
Жазира Кудайберген
Совсем не понравилось
Сегодня было неприятный случай. Мы с семьей хотели покушать и заказали сет «Хит» и там внутри сета было суши Сяке темпура и каждый человек по одному суши поели и я заметила то что внутри суши Филадельфия было вонючим и испорченным на вид было очень противным( Когда мы позвали официанта он сперва пришел и просто стоял с каменным лицом и мы еще раз повторяли он потом сходил якобы к повару и он передал что они сегодня сделали суши из черного Филадельфия🤣🤦🏻♀️ не знаю даже как понять) Они даже не извинились, нам конечно ничего не жалко просто хотим чтобы и вы были в курсе И мы ждали заказ минут 40🤦🏻♀️🤦🏻♀️ за чтооо?
Jarkynai Seralieva
Совсем не понравилось
Бүгін осы жерде отбасымызбен болдық. Шынымды айтсам, мұндай нашар сервис пен сапаны бұрын-соңды көрмеппін. Суши сет алдық, бірақ Филадельфия роллдағы балықтың иісі адам шошитындай — сасып кеткен. Ондайды клиентке ұсыну — бұл енді шектен шығу. Ал қызметкердің “балықтың ортасы сондай” деген жауабы мен қанағаттандырмады. Ескерту жасағанда ешқандай кешірім жоқ, ешқандай шешім жоқ — толық игнор. Сервис нөл. Қызметкерлердің қарым-қатынасы өте салқын, немқұрайлы. Ең соңында тіпті қарапайым “сау болыңыз” да айтылмады. Осындай деңгейдегі орынға ақша төлегеніме өкінемін. Бұл жерге баруға кеңес бермеймін. Ақшаңызға да, көңіл-күйіңізге де обал.
ГК
Гульнур Куржынбаева
Совсем не понравилось
Тамақтары онша емес шашлык қатты шампенион жанып кеткен, чай ташкентскии ишинде қалдықтар саманын, пиццасы ғана нормальный,
muhitovaa .
👎🏻👎🏻
Макпал Кайратова
В восторге
Мейрамхана керемет кухниясы дамди бари подача супер официант Ердаулет кызымети керемет
erlanov
В восторге
Бәрі күшті болды, тағамдары да дәмді офицант Айқынға рахмет!
Baurjan Tursynbek
Совсем не понравилось
х у й ня б л ять ненавижу это место там все ху ево на х уй
ШИ
Шахноз Изямова
Совсем не понравилось
Цены завышены по итогу блюда как в дешёвой столовой ( это по их мнению гуляш с пюре. Больше туда не ногой(зря потратила время и деньги
DS
Dauren Sabazov
Совсем не понравилось
Өте лас екен . Пол стол детский туалет барлык жер лас . Тазалык керек екен . Туалеттің иісі келеді екен
Milisa Milisa
Совсем не понравилось
Кафеде бір ғана даяшы жұмыс істейді, тағамды өте ұзақ дайындайды, бір тағамды бір сағат күттік. Бұрын бұл жер ұнайтын, енді мұнда қайтып келмеймін.
Anelya Nadirkhan
В восторге
Заказали цомян, Цезарь с курицей.Суши к сожалению разочарование 😪Но цомян 10/10. Обслуживание хорошее. Спасибо Димаш 🙌🏻Хороший сотрудник.🔥
Асель Нурмахан
Өте күшті ұнады тамақтары 🥰
Gg Gg
Совсем не понравилось
Нашар сусын тамақтан соң келды залда онша адам жоқ сонг өзнде үлгерми абржып жүр 👎👎
Ариана
Не понравилось
Крылышки были пережаренные прям темного цвета, в роллах один сыр и пицца очень масленная Официанты ни здороваются даже 🥹
YB
Yeldos Bultuly
Совсем не понравилось
Қызмет көрсету сапасын өте нашар, тамақты алып келді вилка жоқ, 7-8 минут тамақ жемей күтіп отырдық, 5 тамаққа тапсырыс бердік, 3 тамақты алып келді 2 тамақты 40 минут күттік. Жалпы мен отзыв жазбайтын адаммын, жазуға тура келді. Качество обслуживания очень плохое, еду принесли без вилки, мы ждали 7-8 минут, так и не поев, заказали 5 блюд, принесли 3, 2 блюда ждали 40 минут. В общем, я не тот человек, который пишет отзывы, но пришлось написать.