Зайка
Классный магазин
Актилек Жалелхан
👎
15 декабря 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба маған хабарласқан уақытта алдын ала мен істей алмаймын деп ескерттім , себебі заказдар…
korkem 🤍
кушттыы магазин ышынде бары бар екен и сатушы кызда кушты приятная сразу тусынып тез шыгарып берды,качество огонь 🔥 Милая девушка кашан келсен кулып турады,шыгарып бергены де жумысына да риза болдым😍Бонус беру керек кызга талантливая
riza )
калаган заттын бари бар,обслуживание кушты,багасы колжетымды👍🏼🫶🏼
аяджон 🤍
багасы оте тиымды, качествосы керемет 🔥🔥🔥
Рақмет көп-көп🫶🏻
𝐚𝐧𝐝𝐤𝐥𝐯𝐦 .
Когда магазин уже почти закрылся и сотрудники выходили, я сказала, что мне срочно нужно купить одну вещь. Девушка-продавец с улыбкой приняла меня, выслушала и даже вновь открыла магазин. Такое отношение действительно вызывает уважение и благодарность. ЗАЙКА магазине приятно делать покупки. Девушка-продавец всегда встречает с улыбкой, помогает выбрать нужный товар и отвечает на все вопросы очень внимательно. а также магазине есть всё необходимое: гелиевые шары, распечатка, игрушки, качественная одежда и множество других полезных товаров. просто супеер🥹❤️
10 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Благодарим, очень приятно получать обратную связь 🤗 Всегда рады помочь!
zhanchik
Багасы колжетымды, геливый шар, распечатка, ойыншыктар, киымдер ыздегендерыныздын барлыгы бар оте кушты сапада жане клиентке деген отношениясыда оте керемет маган унады😍
Aiaru Kimkhan
Керемет магазин ішінде бәрі бар бағасыда қол жетімді заказ берсеңіздер өкінбейсіздер
JA
Jansaya Abilda
Зайка магазині өте қатты ұнады. Ішінде керекті заттар алуға болады, ассортименттері де қолжетімді, сапасы да жақсы. Распечатка жасауға барып едім. Балама куртка мен сумка да алдым. Бағасы арзан, жәнеде ақшам жетпеп еді, түсіріп берді. Өніп көркейе беріңіздер!
Turganbek Eraly
Назерке Колдаганова
Бүгін Зайка дүкеніне келіп өзіме керекті қағазды шығардым. Керемет ұнады 👍 Бағасы қол жетімді Сіздерне үлкен рахмет 💐 Сәттілік 🙌
wili0n Sx
Закрыт стоит время 20:26
Айгерим Жолдасбай
Магазин ұнады.Бәрін бір жерден табуға болады.Бағаларыда қол жетімді.Жақында балама шарик заказ бердік.Қатты ұнады Қызмет сапасы жақсы.Тез әрі жылдам керегіңді тауып береді.Көп рахмет
Albina Osapnzhan
Керектінің бәрі бар 😍 өте күшті магазин👍
Yeldar Bekmurat
Отличный магазин детских и разных товаров! Всегда большой выбор, всё аккуратно разложено, легко найти нужное. Цены радуют, особенно на детские вещи. Консультанты доброжелательные и хорошо подсказывают. Покупками остался очень доволен — буду приходить ещё!
Молдир Бекмурат
😍😍 күшті магазин Керектінің бәрі бар👍👍👍 Қызмет көрсету жағарғы дәрежеде🫶🏻👏
Дана Байбосынова
Қыздарыма киім алдым. Сапасына сөзім жоқ, бағасы өте арзан👍👍🔥🔥
NB
Nazira Bekmurat
Отличный магазин шариков🎈 Очень понравился сервис — помогли с выбором, всё оформили красиво и в срок. Шарики яркие, качественные, долго держатся. Заказ оформляла на праздник ребёнка — все остались в восторге! Спасибо за настроение и красоту! Обязательно обращусь снова! 💫
А💋
А 💋💅
Рахмет коп коп, бари ойымыздан шыкты💋
ЛШ
Лия Шакурова
очень все долго тут происходит, девушка очень лениво реагирует на просьбу распечатать документ, не открывает файл - сидит тыкает мышкой до посинения, пока я уже не сказала, что если тупо тыкать ниче не изменится и пусть перезагрузит комп. 10 минут заняло распечатать один документ, что за бред
22 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв. Нам искренне жаль, что у вас сложилось такое впечатление. Однако хотим уточнит…
Darlinyeni Y
Дүкенде тауар ассортименті жақсы, бәрі бар😍👍
sholpan 🤍
очень классный магазин, качество товаров просто супер😻
мерей и
👍🏻👍🏻
ayana ‘
качество 10/10 просто вау😍😍🔥🔥🔥🔥
Д🪽
Динара 🪽
Очень нравится этот магазин! Здесь можно не только сделать качественные распечатки, но и выбрать детские вещи и игрушки. Всё удобно в одном месте: и по делу, и для детей. Цены доступные, выбор хороший, обслуживание вежливое. Будем приходить ещё!😍😍🤩
Акре
Магазин Зайка обслуживания отличное, работа быстрое,качественные результатом очень довольны🤩
Арай Бейсенбай
Сатушы кісілер өте ақкөңіл, мейірімді, ашық екен, балалар дүкені атына лайық балаларға мейіріммен қарайды ма ша Аллах өте ұнады заттары да сапалы, сыйлық та қосып берді☺️
АЯ
Ари Я
Отличный магазин, по выгодной цене и красиво вышло👍🏻 еще и сделали бесплатную доставку, так как живу рядом🥰🫶🏻
Меруерт Бейсембекова
өте тиімді бағада алдым шырларды Қызымның туған күніне уақытқа да қарамай шарларымды әдемі оформление жасап бергендеріңізге үлкен рахмет😘 Қызыма қатты ұнады❤️
Гуля Кубей
🌸 «Хочу выразить искреннюю благодарность за оформление шарами нашего гендер-пати. Всё было выполнено очень красиво, стильно и с любовью! Благодаря вам праздник стал незабываемым». 🫶🏻😘
Здравствуйте! Большое спасибо, что выбираете нас. Приходите к нам почаще 💛
Айдана Баратова
Шарик,топер ,свеча барлығын осы магазиннен алдым🥳 просто вау 😍 Бағалары ең тиімді магазин жақын жердегі. Всем рекомендую 👍🏻
а.
акку .
Продавщица тётя Жансая – очень щедрая и добродушная, всегда делает скидки. Стараюсь часто заходить в магазин «Зайка», ведь там и одежда, и товары очень качественные и классные. Её муж тоже очень щедрый человек. Мыльные розы просто великолепные и при этом совсем недорогие. Всегда встречают с улыбкой. Для девушек можно найти много товаров для волос. Пусть ваша торговля идёт успешно! ❤️❤️🫶🏻🫶🏻🫶🏻🥹
Добрый вечер, акку! Спасибо за теплые слова 😌 И, конечно же, ждем вас снова!❤️🌹
Жансая Сарсенбиева
Мыльный розалар бар екен тойға арнайы заказ берілген өте қатты ұнады рақметт🌹 сіздерге
s h
өте күшті магазинн 😍😍. ішінде бәріі бааар. керек заттарымды бәрің алдым. керемет, рақмет 🤩🤩
Қайырлы күн!Сенім білдіргеніңізге рақмет🫶🏻
Balnura Serikova
Магазин очень отличный, выбора достаточно много и качество хорошее Вчера купила братишке игрушку ему понравилось😍
Здравствуйте, Balnura! Большое спасибо за отзыв и оценку 😌 Ждём вас снова!❤️
Шугыла Досымбек
Ұлымның 2 жас туылған күніне шар,оиыншыктар,черепаха киімдерін алдым өте күшті, әзі скидка жасап берді. Бізге катты ұнады. Почти жарты бағасында алдык.черепаха киімдері баска жакта 9,10мың болса біз жарты бағасында алдык баламызға катты ұнады, рахмет сіздерге жұмыстарыңыз жүре берсін💐💐💐💐
NU
Nargiza Uteshkaliva
Зайка балалар дүкені өте ұнады! Тауарлардың таңдауы кең, бағалары да қолжетімді. Сатушылар өте сыпайы, әрдайым көмектесуге дайын. Балаға керек ойыншықтар, киім-кешек, оқу құралдары – бәрін осы жерден табуға болады. Әсіресе сапасына көңілім толды. Осындай дүкендер көбейе берсін! Рақмет сіздерге!
Д.
Дана💫 .
Оте кушты магазин киымдерыде ойыншыктарыда сапалы
Рақмет көп -көп 🥰🌹
ZA
Zhaina Adilbek
Тугиста тоғзыда ашылады деп тұр онда барсам да жабық екен
22 августа 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба , тугис бойынща уақытты өзгерткен болатынбыз қабылдап өзгерткенде 1 аптада өзгеріп қал…
Меруерт Асылжанкызы
өте жақсы магазин,маған ұнады,выбор өте көп🙌🏻
22 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Сізге ұнағаны үшін қуаныштымыз🫶🏻 тағы асыға күтеміз❤️
Анел Ботбайбек
Зайкамыз керемет болды 😍 керемет кешке рахмет🥰
22 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Кері байланыс бергеніңіз үшін алғысымыз шексіз❤️
UM
U Miracle
Написано что с 9:00 работают, 10:15 ч. Закрыто
10 августа 2025, официальный ответ
Ребёнок заболел, поймите правильно пожалуйста! Мы искренне сожалеем о неудобствах, возникших из-за н…
Асема Туралиева
Кеше Зайкага бардым. Распечатка жасауга. Ер Адам болды ишинде. Оте кишипейил, карапайым Адам екен. Балам прилавкадагы бокалды сындырып тастады. Соган тук ашуланбай, ози жинап, ещтене етпейди. Бала гой деп шыгарып салды. За убыток Акша берейин десек алмады. Обслуживание 100/10 екен.
10 августа 2025, официальный ответ
Шынайы ізгі тілегіңіз үшін рақмет🤍
Каракоз Нургайып
Сегодня заказала классные воздушные шары, качество топ😍😍💞Подсказали какие цвета лучше подходит☺️С покупкой довольна, рекомендую, спасибо большое👏🏼❤️
Здравствуйте, Каракоз. Огромное спасибо, что выбрали нас 😌 Нам очень приятно 💛
Madina Seilkhanova
классно ! Девушка хорошая там 🤭😍
10 августа 2025, официальный ответ
Madina, добрый день! Благодарим за добрые слова о нашей работе, успехов вам 🌸
Алихан Жұмабек
Киымдеры сапалы өте жақсы стильдер бар балаларга.ойыншыктар өте сапалы.Адамдарга куыныш сылайтын дукен
Nurai Zhumabek
Ишинде оте кооп ойыншықтар бар жане шарларыда качественный күштіі екен сонымен қатар бағасыда қол жетімді🥰 Сіздерге коп коп рақмеет,тағыда келемыын😍💕
10 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн!Пікіріңіз үшін көп -көп рақмет🤍Біз қуаныштымыз!
Мадина Манакпаева
Спасибо за поздравления отлично провели мероприятия заказывайте Хорошо проведут ваши праздники 🧸🥰😍👍👍👍🤪🤪🤪
Маргарита Юсупжанова
Благодарю, яркая распечатка, качество супер! И очень вежливый персонал. Рахмет! В магазине есть ещё много классных игрушек и одежда для деток.
10 августа 2025, официальный ответ
Маргарита, здравствуйте, огромное спасибо за такой приятный отзыв, рады видеть вас снова 🌸
aiganym t
багасы кол жетимды,ишинен буткылын таба аласыздар,сапасы оте керемет😍😍
10 августа 2025, официальный ответ
Рақмет көп -көп жылы лебізіңіз үшін🤍