Gul stories
Era Kalmagambetovv
🫰🏼🫰🏼
КГ
Константин Григоренко
Не берите тут цветы! Заказал заранее на 8 марта два букета, оба не соответствуют фотографиям. Букеты маленькие, бутоны крошечные. Никому не советую.
Жанна Ивановна
Свежие,красивые розы!!!Спасибо ,заказываю не первый раз!
Мирас Балгабай
Султан Карим
ассалаумагалейкум брат бугын 14ыне гул алып едым кызыма унады катты рахмет😍
Z Z
Сага брат әдемі шығады
Сделала заказ на букет цветов заранее и полностью оплатила . На следующий день в назначенное время заказ не был готов и сотрудник бы не в курсе . Я могла подождать чтобы собрали букет при мне, но не было в наличии нужной бумаги . Хотя заверили что все есть !В результате попросила возврат денег и купила цветы в другом бутике. Может кому то больше повезло , но мне нет. Не рекомендую !
Askar Magzhan
Очень красиво получилось спасибо большое за цветы❤️
-_ -
Просто влюбилась в этот цветочный магазин 😍 Шикарные букеты, свежайшие цветы и отличный сервис. Сделали всё быстро и очень красиво. Спасибо большое, вы лучшие!💕
Dauren Orynbaev
Алла разы болсын әдемі шықты заказ бердім как на фото жасап берді ырзамын жігіттер Алла берекесін берсін ❤️
БИ
Балауса Исабекова
🌸 Өте керемет гүл дүкені! Гүлдердің сапасы жоғары, бәрі жаңа әрі әдемі безендірілген. Қызмет көрсетуі ерекше ұнады — сыпайы, көмектесуге дайын. Әсіресе Сағадат деген қызметкерге үлкен рақмет, талғаммен кеңес беріп, көңілден шыққан букет жасап берді. Міндетті түрде тағы келемін, ұсынамын!
Aru nurgaip
Гулдеры енды айта алмаймын уааау куштыыы😍😍😍😍😍😍еще арзааан💆🏻♀️😍😍😍
АЖ
Анель Жуматайева
Ең керемет гүлдер орталығы 🤩🤩
Samandarova ..
😍😍😍😍
Aiganym Seitbaeva
Очень красивые цветы 😍😍😍😍
Sandu Zhenis
Өте керемет гүл дүкені! Гүлдер әрдайым жаңа, әдемі безендіріледі. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде. Ұсынамын! 🌷
Kausar
Очень красивые цветы просто вау😍😍
zhan4ik 📿
мына жерден кызына гул алмай кетсен кунаго))
aru
ма прям шикарные цветы🥹😍
glnrkarim 💕
Очень красивые и свежие цветы 😍
anelya 🤍
гулдеры керемет😍😍😍
Malik Rozim
Гүлдері өте керемет😍 Әрқашан осы орыннан аламыз.Жақындарыңызды қуантқыңыз келсе осы жерден сатып алыңыздар өте сапалы әрі әдемі😍😍😍
bota .
Гулдері әдеміі💐😍
Диас Нурдикеев
Стоило мне взять у них один букет, с тех пор только у них и беру, это что есть честный отзыв, букеты красивые, пышные а что самое главное цветы живые, держатся долго, ну и цены адекватные а не космические как в других цветочных, респект ребятам
КА
Курмангалиева Арайлым
Хочу сказать огромное спасибо продавцу Сагдат за оформление букета на День Рождение моей бабушке! Букет получился очень нежным и простоял почти две недели) Очень рекомендую)
Ayaulym Altynbekovna
все четко, Сағадаттың жұмысы керемет, который раз заказываю,всегда бәрін әдемі упаковать етеді😍😍😍
Ж❤
Жансаям ❤️
Спасибо Флористу Сагадат, самый лучший 😍🙌🏻
Шарапат Жунисбек
Сізден гүл алғам өте күшті бағасына лайық әдемі күшті болып келеді 😍😍❤️
M❤
M ❤️
Цветы свежие классные спасибо большое за букет красивый 😘
РИ
Рауан Исанов
Сағадат деген бала керемет флорист
Amina Bekenkyzy
Гүлдері күштіі😍😍
Azamat Aldiyaruly
Хорошие цветы. Флорист Ерасыл лучший
A / K
Очень понравился букет, Ерасыл лучший флорист спасибо👍🏼
Ера 🌪️
Флорист Ерасыл просто мастер своего дела, собрал идеальный букет. Респект ему
Дауиржан Нуртуган
Гүлдері күшті мықты прожавец жігіт малаадес качество мощь адемы всегда конылым толады адамдарга вежливо сойлид
TA
Tamerlan Amanbay
очень приятный флорист Ерасыл, подготовка букетов получается супер,респект Ерасылу
Бексултан Жорабекулы
Флорист вообще топ 😍🔥🔥
Бейбит Сейдалымов
👍🏻👍🏻👍🏻
Nurym Batyrkhan
Флорист Сағадат лучший в своем деле!!!
Elenora Kalmanbetova
Гулдері күшті😍😍 Сағдат үлкен рақмет! Өте сыпайы. Гүлді әдемі жасап берді. Қызметі керемет!
айша 🍀
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻 керемет