Хозяюшка
Магазин хозяйственных товаров
Айсауле Аскеровна
Нандары когерип кеткен уйге келип бирак кордим,оте кымбат Сатады барин, барлык жерде темеки 980 тг , осы магазинде 1100тг , ужас , енди бармаспын, улдарыда биртурли карайд аурулар сиякты, сатушыларыда озинше
_kambarova_s Kambarova
Жақсы магазин. Ассортимент көп.
ALDABERGENOVA DINARA🤍 .
Өзіме керек нәрсені таптым сразу
Zhani 👻
Продавцы часто сильно шумят и пялятся. Молодые парни которые там работают вообще ведут себя странно. Что отбивает желание посещать магазин
Хм
Хозяюшка, магазин хозяйственных товаров
12 сентября 2024, официальный ответ
в хозяюшке не работет эти парни которые описали.
Үйге қажетті заттардың барлығы бар, бағалары да өте тиімді👍👍👍
ЮЮ
Юл Юл
Осы Жк бойынша ең #1хозяюшка осы ма деп калдым,баға бойынша и ассортимент бойынша.Продавец қызға улкен рахмет көмектескеніне❤️ .Ізденген затыңды табады екенсің👍👍👍.Істеріңізге берек берсін!!!
JS
Jansaya Sergazy
Все что искала здесь нашла, продавцы профессионально работают 👍 мне все понравилось, всем советую 👍
Акерке Турсын
Ең тиімді баға тек осы жерде😍
Айдана Торыбаева
Іздеген затыңның бәрін табасын, бағасы басқа магазиндермен салыстырғанда арзаан. Сатушылар сыпайы. Көңілімнен шықтыы, істеріңіз алға баса берсін👍🏻👍🏻