Король
Барбершоп
Акимжан Мұрат Маратұлы.
Записаться через Bookify.kz
Samgar Qadylbek
Шәшті өте жақсы істейді ақиқат деген мастер шәш кесуге немесе шәш бұйралауға кеңес берем жақсы істейді 87781669338
⚫️ Æ
Мустафа иним рахмет, лучший🔥🔥🔥
Ә
Әліби
Просто ужасно! Туда больше ни ногой! 3 раза сказали что сейчас спасут ситуацию а в итоге сделали совсем другое и укоротили волосы в 2 раза хотя я просил не трогать, ни кому не советую туда идти!
Ramazan Aueskhan
Отте сумдық шал ала алмайды атын білмедым бугын барып алдым озынын прическасы быр шал маллет думыстан куыу керек ондац малдарды
М К
Ақиқат пен Нурбол жақсы алады.Нағыз маман.жазылып барыңыздар
Айсултан Кенес
Үйге жақын болған соң амал жоқ баруға тура келді, мүлдем ала алмайды шашты. Күніге шашымды коріп, шаш алған кісіні бір боқтап аламын. Барлық дерлік мастер қытайдан келген қандастар, ол жақта немен айналысқаны белгісіз, бірақ шаш алуды осында үйреніп жүр. Сондықтан қай мастерге барсаң да, нәтиже бір. Өте өкінішті!
КС
Кайсар Серик
колы кайдан шыккан парикмахер дын
Ақназар Ерсінбекұлы
Ereke Smagul
Туда не советую
NB
Nursultan Buribaev
Проветривайте салон воняет дышать невозможно🤮
. .
Не советую этот салон. Мастер Айгуль. Совсем незнает свою работу. Сожгла все волосы
02.aruashaas
Ужасный салон, никому не советую! Пришла сделать обычную процедуру и стрижку, а в итоге мне сожгли волосы и кожу головы. После их “работы” всё щипало, было раздражение, волосы стали ломаться и выглядят просто ужасно. Стрижка — отдельный кошмар: криво, неровно, будто делали в темноте. Мастер явно не умеет работать и не понимает, что делает.Мастер Айгуль ужасно делает свою работу, опыта ноль. Сидела 6 часов в ожидании чего то хорошего а по итогу полный ужас! Полное разочарование,испорченное настроение и здоровье. Больше никогда туда не пойду и другим не советую!
Dimeke sh
өте тамаша өз ойымдағындай алып берді.
Lyaz Mukhamedzhanova
Акиқат ағаға шаш жалғаттым өте тамаша шыкты😻😻😻😻өте жаксы кісі екенн көп көп ракмет
Ничего хорошего полное, сервис 0, врут людям, не говорят правду. Одним словом людям не советую этот Барбер шоп! ( 这一家台黑人了) 不要脸
МН
Маржан Нуртас
Мынау не болды ал? Қалай түсінемін, баланың үндемегенін пайдаланып осылай жіберуге бола ма? 11.12.25 алғызған. Қисық арқы жағы, жартысы алынбаған сияқты
меди 😜
очень зхорошо стригут
Балауса Сураншы
Ақиқат ағаға шаш боядым тема, маған ұнады👍 всем советую🥰
НЕ
Нұрдәулет Егемберді
Ақиқат өз ісінің шебері екен қолыңыз дерт көрмемін, керемет жұмыс жасайды
БТ
😡😡😡
Мансур Бахытжанов
Ужасная стришку делают
Баққалй Байманбык
Алинұр мастар өте керемет алады. Ойыңдағыдай алып береді👍👍👍
ET
Ermek Tushaev
Тілеужан керемет
kk
kayrat kaysar
Акикат кысыге улкен рахмет Бугин шашымды алдырып кеттым оте унады.
Зарина Мелдебекова
Кушти . Молодцы ұлдар, тез әрі әдемі 👍
AM
Aida Moshanova
Ужасно стригут , воняет невыносимо ! Не советую . Детскую стрижку 10 раз переправляли . Девушка на ресепшене стоит будто с луны свалилась
ГЮ
Гулистан Юлдашева
Мы всегда приходим в этот салон. Моему сыну нашли самого лучшего мастера. Спасибо мастеру Зухар.
Қ
Қ.Нуриддин
Өте күшті шашты алады шашымда өзгертейін деп едім маған ұнайтындай алып берді
nurik_xs .
Ақиқат аға ойымдағыдай алып берді. Карол барбершоп өте күшті барбершоп
Айгуль Суинбаева
Добрый день! Сегодня была у мастера Айдына , отлично стрижет! Советую всем! Особенно женские стрижки . Помыли голову на массажном кресле , было очень приятно! Мастер дал совет по уходу и по стрижке. Айдын мастерине барыныздар! Оте жаксы шаш кеседі екен! Баруға кеңес беремін!
ET
Erali Tekesbaev
Оз исинин маманы екен!
Руди Мажитов
Тілеужан красавчик жұмысын жақсы жасайд👍🏻👍🏻
НЖ
Нурбол Жандаров
Ерболат кушти жаксы алып кояды
Алина Абдулаева
Спасибо мастеру Акикат 👍🏽мастер своего дело! Советую.
Расул Амангельди
Король салоны.Мастер Акикат оз маманынын шебери,шашты оте керемет алады,маган оте катты унады.
ЗК
Зуке К
Зулкар барбер жаксы алады
Частый гость
НЮ
Нурали Юнусов
Акикат мастерге улкен рахмет сложное окрашивание бояттым шашымды булдырмей адемы бояп берды.
БС
Ботагоз Саденова
Ақиқат мастерге шаш жалгаткам, енды шаш бояп жатрм өте кушты шықты сенымды мастер үлкен Рахмет .
ГТ
Гулим Турсынбек
Спасибо большое вам Акикат ага бари керемет кушти
DK
Daniyar Kakibaev
Өте жақсы Мастерлер 👍🏼👍🏼👍🏼
Abylai Sathanov
Акикат Барбер жаксы алады озим ойымдагыдай шыкты.
Гулдана Камбарова
Сәлеметсіздер ме! 12 қазан күні сіздің салоныңызда сложный окрашивание қызметін алдым. Жасатар алдында шашымда кератин бар екенін айтып, тест жасаған едіңіздер, «болад» дедіңіздер Елдос мастер. Бірақ бір рет жуғаннан кейін түсі толық кетті, шашымның сапасы қатты бұзылды (құрғақ, созылып кетеді). Сапасыз қызмет көрсетілгенін ескеріп, өтемақы немесе тегін қалпына келтіру процедурасын ұсынуыңызды сұраймын. Егер мәселе шешілмесе, тұтынушылар құқығын қорғау бөліміне жүгінуге мәжбүр боламын. Ізгі ниетпен, Гүлдана Камбарова
Дана Каналбай
Алинур Шаш Ала алмайды боктады еще боктамадым дейды кудайдан корыкпайды екен кенттермен калай сойлесу керегын былмейды дурыстап ала алмаса калай барбершопта Жумыс жасайды?
ЛМ
Л М
Бармандар
Манат Минздрав Рк
Ақиқат Мастер Керемет Жақсы аперді шашымды Өте ризамын Керемет мастер🔥🔥 Ұнады маған
Oll. K1
Шаш емес бас алады Адам уксап кірып Кой болып шыгасын ойып ойып алып береды 👎🏿
Yerassyl •
Ақиқат братан өте мықты барбер , көненін көзі асылдың сынығы өте күшті алады шашты 👍🏻👍🏻👍🏻
Medya Make
Посещал этот салон — мастеров действительно много, но попасть на хорошего можно только по принципу 50/50. Один мастер может быть опытным, другой — слабо обученным. Мне не повезло: результат не устроил, но переделывать не стал — побоялся, что будет только хуже. Больше сюда обращаться желания нет