Yasy Ceramics
Этно-гончарная мастерская
NL
Nicolai Lottmann
Zhanel and Zhuldyz are very friendly and helpful. The service is nice and the result is a beautiful memory to keep at home with you for a while.
Alina Beisembay
Очень любим это место, сделали уже несколько вазочек с братишкой😍 10/10
mussayev.17 ⠀
👍
СА
Салауат Асылхан
Всё супер! Огромное спасибо сотруднице Жанель!очень красиво и уютно
Arailym Kosherbayeva
Уютное местечко, добрые и милые мастера, спасибо за отличный выходной❤️ дети были в восторге, благодарю мастеров Медину и Жанель, очень приятные мастера, детей располагают, понятно все объясняют и внимательно следят за работой детей🙏 рақмет қыздар🔥
Nazarovna А
Құмыра жасауға барған едік, қалай жасаймын деп уайымдап едім бірақ мастер Медина нені қалай жасау керегін айтып көмектесті, көп рақмет 🤗
ayaulym amanbai
Кумыра жасауга осы жерге келіңіздеер😍өте керемеет және сонын ішінде Медина мастерге коп коп рахмееет❤️жумыстары катты унады🥹❤️
JB
Jyldyz Baiseitova
Большое спасибо, очень понравилось, особенно Медина - помогла, направила Сделали тарелочку из глины на память
N🤍
Nazerke 🤍
Өте жақсы орын! Медина есімді қыз өте жақсы қызмет көрсетуі ұнады, қызметкерлері сыпайы. Таза, жайлы. Тағы келемін ⭐⭐⭐⭐⭐
GZ
Gulim Zhylkaidar
Мединаға рақмет
Araika Azamatovna
Медина мастерга рахмеет құмырамыз ойдағыдай ✨❤😍
Amanisa ❤️
Медина мастер топп 🫶🏻 Жақсы қарсы алдыы сыпайы ❤️ Кушты уқыт откыздыкк рахмет 🫶🏻
Alina Kerimbayeva
Медина мастерге рахмет😍❤️оте керемет жасады кумыраларды😍😍
Alinka 💙
Медина мастер такая классная, өте ұқыпты әдемі күшті жасап берді. Оказалось даже лучше, чем мы ожидали😍😍😍😘
Aikonai 🤍
Мастер Медина өте пысық қыз екен, қалай құмыра жасау керек екенін бастан аяқ түсіндіріп , күшті жасап берді , Рақмет Медина🤍
Aqerkewka 💋
Мастер Мединаға көп рахмет🫶 кеше келген едік, бәрін түсіндірді😊 бізге ұнады, тағы да келеміз🥰
Шахоня 🤍
Медина мастерге рахмеет 😘 Оз жумысын әдемі жасады😍
Меру ☀️
Медина есімді қыз пысық,көмектесіп құмыра жасауға😍
Т.
Тока .
Спасибо мастеру Медина она аккуратно и очень красиво сделала Мне и моим друзьям всё очень понравилось😍☺
ШН
Шынар Нургазиева
Керемет орталық, Қарлығаш мастерге үлкен алғыс, өз ісінің шебері екен! Жұмыстарыңыз алға өрлей берсін!
NB
Nazym Baiburinova
Хочу поблагодарить Медину! Мастера по гончарному искусству 🥰очень трепетное и внимательное отношение к ребёнку !!! Спасибо будем возвращаться ещё и ещё раз!!! Процветания вашему делу!!! Ставлю 10 бальную оценку!!!
Zhad1 III
Мастер Жанельге көп рахмет! Керемет, оз жұмысының маманы, сабырлық пен шыдамдылығына рахмет🙌🏻😍
СТ
ak
arshyn kundauken
Жанел Өатты унады
Diana Serikovna
Интересный опыт слепили вазу😍 криво косо зато от души
AT
Alinur Turarov
Керамика с Жанель
ЗИ
Зере Ильяс
Мастер Жанелге үлкен рахмет, 2 балаға бірдей көніл бөліп көмектесіп үйретіп жұмысын сонына дейін өте әдемі аяқтатты😍
Makhabbat Bekmurzayeva
Мастер Жанельге үлкен рахмет! Қызыма ұнады!🤗🙏👍💐
Меруерт Ахмедиева
Мастер Мединаға көп рахмет😍🩷 Өте ашық, ұқыпты , баламен жақсы тіл табысады 🥲👍🏻 Бірге көмектесіп, бәрін түсіндірді 😍 Бізге қатты ұнады👍🏻👍🏻
Sabiram Ruslanovna
Медина мастерге рахмееет🥰өте ұқыпты,әдемі ойымыздағыдай жасап берді😍👍🏻💋
AT
Asel Tairabekova
капец Медина барын кушты тусындырды,маған катты унады😍😍😍
Emy Rudar
Здравствуйте! Мы были первый раз! Доче очень понравилось 😊 Мастер Медина классная девушка! Общий язык с ребенком нашла! Милая добрая девушка! Мы еще раз приедем к ней.
MM
Marisha Mars
К сожалению мастер не смогла помочь ребенку сделать кружку. Получилось что-то кривое, маленькое и не красивое) При том что мастер пыталась делать ее сама! Второе изделие вообще не получилось, только испачкались. Если уж открыли гончарную мастерскую, то и мастера должны быть квалифицированными! Готовые изделия не обжигают!
YC
Yasy Ceramics, этно-гончарная мастерская
18 декабря 2025, официальный ответ
As Sa
Медина мастерге үлкен рахмет! Бала мен қарым-қатынасы өте жақсы, сабырлы, түсіністікпен қарайды, анау-мынау деп ұрыспайды. Балаларға тез тіл табысады, жұмысына жауапкершілікпен қарайды. Осындай шеберлер көп болсын, өз ісінің нағыз маманы деп айта аламын.
ЖС
Жами Серык
Медина мастер ға рахмет Отбасымызбен барып қайттық балалармен жақсы жұмыс жасайды екен 😍😍😇😇
fati Serik
Медина мастер вообще топ 🔥 адамдаға дегген отношениесі өте жақсы, сабырлы, анау-мынау деп нерв болмайды. Балалармен тез тіл табысады, атмосферасы да комфорт. Өз ісін реально біледі, 100% recommend 😍
Kamila Shyngys
Тут самые лучшие мастера!😍 Особенно мастеру Медине большое спасибо, молодец😍 Хорошо общается с детьми!!!!
Akerke Tursyn
Медина мастер рахмет бәрі ұнады күшті көңіл күй сыйлады
Адина Култасова
Мастер Жанеля приятная девушка , спасибо за ее терпение и труд . успехов ей !
Серик
Были там с двумя дочками ели забрал их от туда ))) Всё очень классно. Всё что ребёнок делает своими руками его завораживает у нас теперь дома 10 произведений из глины. Домашний музей искусств. Большое спасибо. Отношение к детям в мастерской как к своим, теплота, ласка.
БТ
Баглан Танирберген
Қатты ұнады. Өте керемет.
Жанара Исабекова
Өте керемет жер қызыма қатты ұнады. Қарлығаш деген мастерге рахмет, баламен жұмыс жасауы мен қызмет көрсетуі өте өатты ұнады. Енді үнемі келіп тұрамыз
Aigul Kussainova
Спасибо большое за интересное занятие совместно с мастером Жанель. Плюс к занятию мой ребенок и мастер приятно беседовали. Будем приходить каждую неделю.Спасибо еще раз ❤️👍🏼
ZO
Zhanel Odintsova
Ходим с детьми часто. Изделия получаются хорошие. Нам нравится.
Данара Мусахунова
Доче очень понравилось🥰Отличное место 👍Карлыгаш супер ❤️Спасибо на следующей неделе ещё раз придём☺️
РА
Раушан Алдярова
Нам очень понравилось, особенно преподаватель Карлыгаш.
GB
Gaukhar Baigunusova
Оте тамаша ойлап тапкан , унады кызымада , озимеде 👍
Кама Кама
Керемет балама ұнады
Айгерим Султанова
Супер, сыну так понравилось! А были мы по подписке YaYa💙 Уверена, придем еще и не раз 😍😍😍