Golden Kids World
Детский сад
В здании
SS
Salta Salta
Менің балаларым үшін өте керемет балабақша болды👍😍 ағылшын тілі, каратэ, би, логопед барлығы бар балаларды жан жақты дамыту үшін😍Апайларына алғысымыз шексіз💐😘 жұмыстарыңызға шығармашылық табыстар тілеймін😘 өсіп, өркендеп, дами беріңіздер👍👍👏👏😍😍🌹🌹🌹
Айя Дюсебаева
Бұл орталыққа балам домбыра және вокал үйірмесіне барғанына 9 ай болды. Нәтижелері өте жақсы, Ақтөре ағаймен (домбыра), Мөлдір ханымға (вокал) алғысымыз шексіз!!!! Балама өте қатты ұнайды. Сіздерге үлкен рақмет, өнерлеріңіз өрге жүзсін, істеріңіз берекелі болсын.
MO
Makpal Oimauitova
Осы балабақшаға алғысымыз шексіз! Арнайы Назым Базарбаева апайына ерекше алғысымды білдіргім келеді! Өйткені ісіне тиянақты, балаларға қамқор, балапандардың тілін тез табады! Ұлым ерекше қуанып барады осы садикке
Ая 🤍
Назым Жандосқызы біздің апай, өте керемет, қызымыз қуанып барады садикке. Тез тіл табысып кетті, апайының мол еңбегі ❤️🙏🏻 рахмеет көөп, еңбегіңіз жана берсін біздің сүйікті апайымыз.
Асхат Ас
Балабакша оте жаксы екен. Назым Жандоскызына алгысымыз шексиз, кызымыз Аишаны берерде катты уайымдап едик. Апайы оте тамаша жан екен,балапандарга Деген махаббаты мен мейрими шексиз, кызымыз тез уйренип кетти. Енбегиниздин жемисин коре бериниз❤️👍🙏 Рахмет коп наша любимая апайка
ln
lucky_ nazym
Назым Базарбаеваға алғысымыз шексіз балалар қатты жақсы көреді, еңбегіңіз жемісті бола берсін.
SS
Sumbat Serikbai
Назым Базарбаева,Балауса тобының жетекшісі өз ісінің маманы, жақсы тәрбиеші 👍🏻👍🏻
Акерке Тымбаева
Назым Жандосқызына бергенбіз қызымды, апай тамаша жан екен
НМ
Назерке Макимова
Назым апайымызға мың алғыс. Балаларға деген мейірімі шексіз. Өте жанашыр. Еңбегіңіз жана берсін.
Aiko Zhanatkyzy
Өте керемет балабақша🫰🏻Назым Жандосқызы өте білікті маман,өз жұмысына жауапкершілікпен қарайды👏🏻Балалар апайын қатты жақсы көреді🥰
Айдана Исадин
Балабақшаға алғысысыз шексіз. Назым Базарбаева, *Балауса* тобының жетекшісі, білікті маман,қызым дән риза,балабақшаға жыламай барады,баламның қарны тоқ)
ГК
Гулжазира Карина
Өте керемет балабақша👍, Балауса тоындағы Базарбаева Назым апайымызға көп көп рахмет. 👍👍👍, қызым апайына қуанышпен барады, тасақтары да дақсы, өте керемет балабақша, бізге ұнайды.
КБ
Камшат Байтанаева
Очень разочарованы этим детским садом. За внешне ухоженной территорией и красивыми фотографиями скрывается полное равнодушие к детям и пренебрежение их безопасностью. Моего ребёнка укусили в группе. И это не единичный случай — подобное уже происходило раньше с другими детьми. На видеозаписи видно, как к моей дочке подходит девочка, отбирает игрушку и убегает, а когда моя дочь пытается её догнать — та её кусает. Ребёнок в слезах, а воспитатели спокойно сидят в комнате и никак не реагируют. Когда я обратилась к персоналу, мне заявили, что «всё нормально», «дети могут кусаться» и вообще «вы не так всё поняли». Меня попытались выставить истеричной мамой, которая преувеличивает. На записи отчётливо видно, что ребёнок оставлен без внимания, играет в одиночестве, в то время как остальные дети находятся возле воспитателей. Почему никто не следит за тем, что происходит в группе? Почему считается нормой, что дети кусаются, а плачущего ребёнка можно проигнорировать? Кроме того, утром воспитатель поднял ребёнка по лестнице, держась не за руку, а просто потянув за кофту. Такое отношение недопустимо, особенно в условиях, где речь идёт о маленьких детях, которым нужна забота и внимание. Если вам важно не только наличие игрушек и ремонта, но и настоящая безопасность, внимательность и уважение к детям — настоятельно не рекомендую это учреждение. К детям здесь относятся как к массе, а реальные проблемы просто замалчиваются. Один из детей регулярно кусает других — об этом прямо сказала сама воспитательница. При этом никакой работы с этим ребёнком и его родителями не проводится, меры не принимаются. Как родитель, считаю, что безопасность детей должна быть на первом месте. В частном детском саду ожидаешь индивидуального подхода и адекватной реакции на агрессию, особенно когда речь идёт о систематических инцидентах.
SK
Sandugash Kazybekova
Өте жақсы балабақша, таза, әр іс шараны үлкен жауапкершілікпен ұйымдастырады, тәрбиешіміз Эльмира Калиевна өте жақсы, балаларға көптеген логикасын, моторикасын дамытуға, танымын кеңейтуге іс шаралар ұйымдастырады, әр балаға өте үлкен жауапкершілікпен өз баласындай қарайды, қызым балабақшаға қуанып барады
БР
Биназир Раймбаева
Өте жақсы балабақша.Эльмира апайымызга коп рахмет,Балам екинши анасындай корип еркелеп журеди апайымызга.
MB
Manzura Baisalbayeva
Керемет балабакша, бизге унады. Немере кызым "Куншуак " тобына барады, тарбиеши Эльмира Калиевна. Эльмира апай билимди, баламен тил табысуы жаксы, биликти маман.Немеремнин адаптациясында оте жаксы жумыс жасап комектести, топка тез уйренип кетти. Баламен жумыс жасауы оте жогары, топтагы балаларын ерекше , оте жаксы кореди. Танертен жаксы карсы алады, ар баланын журегине тил табады. Эрдайым артурли адис- тасилдерди колданып сабактар,ис - шаралар откизиди. Баланын дамуына, тарбиесине зор улесин косып жатыр. Арбир ертенгилик жогары дарежеде отеди. Немереме оте унайды. Эльмира апайга алгысымыз шексиз, оз исинин маманы, енбеги зор.Коп рахмет. Осы балабакшаны барлык ата- аналарга усынамыз.
Alinur Kairat
Керемет садик, тамағы да , іші де , Эльмира апайымыз ең керемет тәрбиеші Өрлей беріңіздер, табыс тілейміз жұмыстарыңызға . Эльмирп апай жұмысы қатты ұнайды балаларымызға , өте жанашыр , адал кісі
Аннель Онланбек
Біраз іздеп тапқан балабақшамыз💚 Бәрі ұнайды,ең бастысы апайымыз жақсы Эльмира Калиевна🩵,қызымызға көп нәрсе үйретті,өте қамқор,әрқашанда байланыста,балапандарымыздың дамуына үлкен үлес қосып жүрген,сүйікті Эльмира апаймыз🩵💐💐💐
Айгеш Джунисова
Менің сіңлім осы балабақшаға барады. Бізге бұл бақша қатты ұнайды. "Күншуақ" тобына барады. Біздің тәрбиешіміз Эльмира Калиевна, өте жақсы балалармен жақсы тіл таба алады, ар балаға деген подходы өте жақсы. Осы бақшаны таңдап келулеріңізге кеңес беремін. 💐
Arailym Shernyazgyzi
Осы садике бауырымды бергенбіз.Жанерке апайдын тобына.Өте жаксы апай,балалармен тез тіл табысып кетті
ПТ
Перизат Тургумбаева
Керемет балабақша, немереме унайды, тәрбиеші Жанерке Алтайқызы балалармен жақсы қарым-қатынаста, өте тәрбиелі, білімі жақсы, немерем Жанерке апайын жаксы көреді 👏👍👍💐💐🥰
ПТ
Перизат Тургумбаева
Айдана Катубаева
Бул садике кызым барады,Оте унайды.Апкилеры жакы,кызыма унайтын апки бар Жанерке Алтайкызы,Оте жаксы апки балдарды кызыктырып,шаштарын буып,ойнататын мыктты апки❤️Рахмет
20 апреля 2025, официальный ответ
Сенімдеріңіз үшін улкен рахмет! Әрқашан балалаоымызды жақсы жағынан дамытып, жағдайларын жасау үшін…
Аружан Мухамеджан
Баламды Балауса тобына Жанерке апай га бердым Жанерке апай самая лучшая,добрая и очень любить детей благодарна ей
20 апреля 2025, официальный ответ
Aruzhan, здравствуйте, спасибо вам большое за приятный отзыв 🙏 Были рады вас видеть!🌷🌷🌷
АХ
Аида Хамза
Осы балабакшага улым барады!оте жаксы балабакша,тәрбиеші Жанерке Алтайқызына алғысым шексіз.Улым деген мактап келеды,апайымыз өте білімді,балаға деген көз карасы жоғарғы деңгейде!Мереке сайын жаксы ат салысады.балаларымызга келген әр мерекенің құндылығын түсірдіріп отырады!Рахмет сізге Жанерке Алтайқызы еңбегіңіздін жемісін көріңіз.биіктерден коріне беріңіз😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
20 апреля 2025, официальный ответ
Жылы сөздеріңіз үшін үлкен рахмет! Арқашан балаларымыз үшін барлық жағдайды жасауға әзірміз!🌷🌷🌷 С…
G.
Осы садикке, кызымды бердым Жанерке, апайдын тобына! Жанерке апай очень заботливая! Кызым апайын куниге мактап келеды
20 апреля 2025, официальный ответ
Сенімдеріңіз үшін үлкен рахмет! 🌸🌸🌸 Балалардың еркін жүріп, жақсы дамуына барлық жағдай жасауға әзірміз!❤️❤️❤️
КА
Карлыгаш Алтыбаева
Очень хороший детский сад, туда ходила моя старшая внучка, сейчас отвожу и младшую, в группу Куншуак, воспитатель Эльмира очень приятная и отзывчивая,быстро находит общий язык с детьми и прекрасно ладит с родителями, руководитель тоже очень приветливый человек, рекомендую этот детский сад всем
20 апреля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Карлыгаш. Большое спасибо, что уделили время и написали отзыв 😉 Рады стараться!
Баян Такибаева
Отличный детский сад, полностью налажен учебный процесс и досуг детей, дети развиваются по полной программе. Мы довольны
Диана Марат
Балабақшаға алғысымды осы жерге қалдырайын. Білім деңгейі жоғары, балаларға беріп жатқан тәлім-тәрбиелері, неше түрлі курстары, қызықты бағдарламалары бәрі керемет! Күнделікті видео, фотоотчеттарын жіберіп тұрады. Балаларға сабақтарын әртүрлі методикамен түсіндіріп, баланың сабаққа деген қызығушылығын арттырады. Эльмира апайымыз, Асель апайымыз еңбектеріңізге көп рақмет.
Нурай Кенжалы
Балам 1.7 айынан осы садик барады адаптатция 2 апта ғана болды Жанерке Алтайқызы және Әсел Маргуланова апайларына рақмет 👍🏻👍🏻👍🏻 балам ұнаған апайлары күшті сабақ өтеді бізге ұнады💯💯💯
13 февраля 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Балабақшамыз ұнағанына өте қуаныштымыз, жылы лебізіңіз үшін алғысымыз шексіз. Әрқашан б…
Анжелика Нахипбекова
Балабақшаға менің немерелерім барады, өте жақсы бізге ұнады. Тұзды бөлмесі, қосымша логопед сабақтары бар екен керемет
13 февраля 2025, официальный ответ
Сізге жылы лебізіңіз үшін үлкен рахмет! Әрқашан балақандарымыз үшін жайлы жағдай жасаудан жалықпаймыз! Алланың нұры жаусын сізге!🩷🌷🌷🌷
ЗА
Зарина Ашим
Дочка с удовольствием ходит в этот садик рекомендую всем!!! Лагопед , англиский, солевая шахта 👍👍👍 Воспитатели очень грамотные всегда приветливы, с детьми очень терпеливы, имеют подход к каждому ребенку, всегда найдут нужное и ласковое слово👍
13 февраля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Зарина! Спасибо большое, очень приятно получать обратную связь, мы работаем для вас…
Аида Абен
Самый лучший садик, и самые лучшие воспитатели , не побоюсь сказать вторые мамы❤️🙏🏻. Спасибо вам за вашу добрату, и заботу. Мой сын ходит с удовольствием в детс.сад. И все благодаря нашим воспитателям🌹🌹🌹🌹🌹
13 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Аида! Огромное спасибо, что оценили 😉 Мы рады, что вам всё понравилось ❤
Гули Жума
Отличный садик, дочка с удовольствием ходит, Жанерке Апай внимательная, добрая, заботливая апайка. Питание отличное, развивашки всякие, логопед и т.д. Понравилось что садик новый, солевая шахта есть. Спасибо!
13 февраля 2025, официальный ответ
Assem, здравствуйте. Спасибо, очень приятно получать обратную связь!!! Были рады помочь 🌸 Спасибо з…
A A
Как с вами связаться? Номера нет, инсты нет, вацапа тоже
22 января 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Номер 87471770666, Инста страницу взломали, уже 2 день, если не восстановят придеться…
Отличный садик, чистый и новый, вкусно кормят, наш ребенок ходит с удовольствием, приятно что воспитатели грамотные, также есть различные обучающие полезные секции👍
19 декабря 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо за такой приятный отзыв 😉 Рады стараться!
ГУ
Газиза Усенкызы
Менің племяницаларым барады, күшті, бізге қатты ұнады. Тамақтары дәмді халал, апайлары білімді❤️
19 декабря 2024, официальный ответ
Сізге үлкен рахмет 💐. Сіздерге ұнағанына қуаныштымыз, біз үшін сіздердің ойларыңыз маңызды. ❤️
АУ
Аружан Устемирова
Очень долго искала садик для сына, где ему будет очень комфортно, решила пробно поводить и этот садик с первых дней ему очень понравился. Воспитатели трепетно относятся к детям , садик новый, все чистое и новое , развивают ребенка . Группа Куншуак 💕и воспитатель Эльмира -самые лучшие !
13 февраля 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо, что выбираете нас. Мы рады, что вам всё понравилось 🙏🏼 Спасибо за высокую о…
Айгерим Бодауова
Самый лучший садик , Заведующая и Эльмира апай четкие , всегда с удобной встречают и провожают . Советую посетить данный садик
Добрый вечер. Спасибо за высокую оценку!!! Будем рады вам всегда 🌸
Наз Севен
Любимый садик, я бы всегда бы возила ребенка сюда, если бы не переезд. Моему сыну было так хорошо, садик новый, красивый, а самое главное воспитатели просто 🔥🔥🔥🔥 Асель Маргулановна вы навсегда в моем и в сердце сына. Столько у вас любви и заботы к детям. Благодарю, много раз благодарю. От сердца отрывая прощаюсь с садиком 🥹
Добрый вечер, Назгуль. Огромное спасибо за отзыв, будем ждать вас снова ❤