QulanKz
Магазин
Aizhan Suleimadi
Качество одежды очень хорошая и по стилю тоже красиво смотрится 😍🤤 Спасибо большое, мне очень понравилось 🥹 аж хочется себе оставить 😅
БА
Бекет Ашмиров
Өте сыпайы сатушы бәрі ұнады
aiaru 💕
сыйлыққа алдым,қатты ұнағаны сонша өзіме алып қалғым келді ғой😂 Күштііі,качествосы вообще топ
M A D I N A M 🕊️ 🕊️
Киімдері өте күшті,сапасыда жоғары,маған қатты ұнады,ойымдағыданда күшті болып келді,алсаныздар өкінбейсіздер😍❤️
ЕЕ
Ерназ Ерболатов
Сапасы өте керемет.Маған ұнады
АХ
Айшат Хамзина
Очень хороший товары😍😍
Inkosh S.
Өте жоғары сапалы киімдер. Качество топ. Прям ұнады. Осы жерден киім алсаңыздар вообще өкінбейсіздер😍😍😍😍
Исмаил Кулан
Гульнар Гульнар
Кушти магазин ❤️
БТ
Бахтияр Тойбазаров
Қазақи нақышта жасалған керемет киім үлгілері!отандық өнімді қолданайық!
Elle .
Очень качественно
Nyğmet ⠀
Киімдері сапалы ұнады. Продовецтар ашық көңілді,өте жауапты сотрудниктар
Сержан 21
Қысылмай заказ бере беріңіздер сапалы жақсы киімдер✊🏻
ЕТ
Еркежан Турлыбекова
Керемет дүкен😍
ҰМ
Ұлыс Мұратқабыл
Киімдері зор екен🔥🔥
Алина Ақылбек
Киімдері қатты ұнайды.Качествосыда,бағасыда өте керемет.Алуға кеңес беремін.Уже 3 рет алдым💞
Айша Кенжегалиева
Пос терминалмен оплата жок. Барлык адам бирдей каспи пайдаланбайды. Пос терминал койып картамен оплата алган ынгайлы болады кез келген клиентке.
БТ
Бекболат Турдымуратов
Әдемі екен.Үлкен рақмет.
Мухтар Сайфуллаев
Аллаһ берекесін берсін, жұмысын жақсы білетін дүкен. Ойдағыданда зор жосап берді.
АЖ
Айбек Жолмағамбет
Өте керемет сапалы екен киімдеріңіз, ұнады, рахмет сіздерге!
EK
Eric Klein
Клиенттермен жұмыс істеп үйрену керек. Тапсырысқа XL өлшеміндегі футболка берілген болатын, бірақ орнына L келді және кішкентай болып шықты.Одан бөлек тапсырыс берілген худидің түсі суреттегідей болмай шықты. Ауыстырып беруді өтінгенімде, барлық ватсаптағы хаттарымды жауапсыз қалдырды.
Asel 🤍
Ойымдағыдай келді.Рақмет көп көп 🥰🥰❤️❤️
Дамира Музарапова
Тапсырысым өзіме қатты ұнады🙌🏻
saken beisenbaaev
Сапалы,әдемі!!!❤️🔥
Гүлназым Байсал
екі рет футболка алдым, ұнады. сапасы күшті🙌🏻
Медет Куанышбек
Бақытжан Есенбаев
Все чётко🔥
GB
Gappar Bolat
Өте күшті 4 жылдан бері заказ беремін Ұлттық өнімдерді қолдап соларды киіп жүрейік✊❤️
A AKM
Задержали доставку, отправили товар меньше размером, качество материала вообще не понравилось. Очень сильно разочаровался в магазине. Больше здесь не буду ничего брать, и вам не советую
А…
Аааа …..
Киімнің сапасы онша емес, не советую.
Araily T
Качество супер
SHYNGYS BAS
Киімдері өте керемет, сапалы жасалған 😀🤝
Меруерт Куандыкова
Қызмет көрсетудері супер. Футболканың сапасы да ұнады. Бір сөзбен әдемі! Алла істеріңізге береке берсін!
Aiya Asset
Футболка заказ бергенмін, качествосы жақсы🔥 кигенде күшті тұрады прям әдемі болып
Нұрзат Жақсыбаев
Бүгін өз кәсібіме футболка жасаттым, сапасы өте керемет😍🔥 Алдағы уақытта тағы да бірге жұмыс жасаймыз деген ойдамын✊🏻 Жұмыстарыңызға сәттілік, клиенттеріңіз көп болсын🫂❤️
NB
Nazerke Bagdatova
Футболка заказ бергенмін, өте жақсы сапасы👏👍 ұнады. Размерлері де нақты келді. Рахмет көөп😘😘❤️
20damirr 🦦
Киімдері өте сапалы👍
1 августа 2025, официальный ответ
Рақмет! Сапамызды бағалағаныңызға қуаныштымыз! 😊 Қайта күтеміз!
ЛА
Лаззат Акышева
Барлыгы оз размеримен келди. Оте катты унады , качество тамаша. Адеми, укыпты , таза куйинде келди. Берекесин берип, алга баса бериниздер!!!🌸🌸🌸
Нурболат Тилеу
Мне очень нравятся такия от Qulan. Удобные, красивые, стильные.
Нурболат, Благодарим за такой приятный отзыв 💛 Приходите в гости ещё 🌸
Almira Yerensiz
За день до мероприятия жасап бередыгой барын😍Прям оперативно.Еще качествосын айтаалмадымгой.Ватсапкада тез жауап береды.Уже который раз заказываем ни разу не подвели❤️рахмет улкен за классное обслуживание.Клиенттын калауын сразу жасап бередыгой.Лайк бастым Құланға❤️
1 августа 2025, официальный ответ
Сіздей клиенттер үшін бәріне дайынбыз! ❤️ Жылы сөзіңізге үлкен рақмет! Сапа мен жылдам қызмет — әрда…
ZE
Zeinep Erden
QulanKz футболка өте сапалы. Алла істеріңізге береке берсін! Ұнады. Тапсырыс берсеңіздер еш өкінбейсіздер.
1 августа 2025, официальный ответ
Алла разы болсын! 🤍 Жақсы пікіріңізге көп рақмет! Сапа мен ниетіміз сіз секілді жандар үшін. Қайта келуіңізді асыға күтеміз!
РА
Раушан Агитаева
Благодарю за консультацию, подбор и обслуживание удаленно)). Приятно за ваш сервис, попала на вашу акцию, приятно в двойне. Воспользовалась бесплатной доставкой, спасибо за подарочные пакеты. Переживала, потому что первый раз заказываю по инету. Мои ожидания оправдались. Рахмет заказчик Раушан
1 августа 2025, официальный ответ
Раушан ханым, пікіріңіз үшін үлкен рақмет! 🌸 Сізге қуаныш сыйлай алғанымызға өте қуаныштымыз. Бірін…
Jas Suleimen
Ассалаумағалейкум. Қазақстандағы ең үздік сапалы өнім шығарушылар. Керемет Алла разы болсын
No Name
Всем рекомендую! 👌 Не первый раз делаем индивидуальный заказ для нашей компании — и каждый раз остаёмся довольны. Качество материалов на высоте, пошив аккуратный до мелочей, всё чётко по размерам. Цена — более чем адекватная за такой уровень сервиса. Всегда идут навстречу по срокам и пожеланиям, чувствуется профессиональный подход и забота о клиенте. Обязательно будем заказывать ещё — надёжный партнёр, проверенный временем! 👏
yerkanat ㅤ
Качество на высоте очень понравились вещи всем советую
LF
Liya Fox
Качество и цена соответствуют! Пушка!
Акжулдыз Абиш
Осы фирманың футболкасын алағаныма өкінбеймін Барлық отабсы мүшесі болып алдық өте қатты ұнады матасы жайлы