Поиск
Положительные
Отрицательные
Мико Бегибет
2 отзыва
Ұжымдар молодец жақсы қарыс алады. Бағалары арзан, товарлары качественный, керемет енді 👍
EB
Erko Brand
32 отзыва
Nens hop аружан деген катынн жумыстан куындар кай вуылдан келген к бас
1 посещение
Отзыв подтверждён
АK
Аkerke K
17 отзывов
Недобросовестная (продавец) Тогжан, адамнын акысын жеуге болмайды!
Тилектес Дарибаева
17 отзывов
Продавцы левый жасайды екен, еще на ты сойлесып клиенттермен, не деген сумдык, в скором времени клиентсыз каласыз осындай отношениямен
Anel Abekova
14 отзывов
Обслуживание менеджеров ужасно, прям 0
Бахытгул Калдыбай
5 отзывов
Товарды ұзақ күттіріп жібереді 🤦🏻♀️
Айсезім Қалдыбай
7 отзывов
До конца оқыңыздар Тоғжан менеджер өз жұмысын жасай алмайды Ыдыстың ақшасын жібердім, доставка яндекспен жібереміз деді үйіме дейін доставка 3300 болады деді келістім сөйтсем бұл ақылды Тоғжан маған бірінші келу керек болған курьерге біреудің товарларын қосып жіберіп тұрғой👍соларғада +төлеп тұрмынғой сонда, 15.51 де заказды жібердік деді, 17.00 ден өте жазып бастадым заказым қайда деп каз барады деді, жоқ заказ келмеді қайттан жаздым звондадым жауап бермеді сосын 17.30 да заказға отказ беріңіз ақшамды қайтарыңыз десем бізде отказ деген жоқ тыныш отырып заказыңды күт дейді уже на ты кетіп сөйлеп тұр🤦♀️ отмени десем звондасам уақытында жауап бермит сонда курьер менің үйіме менің заказымды акелетін болғандықтан жолдың бойынан тастап кетсін деп +басқалардың товарларын қосып беріп жіберген 🤣🤦♀️сөз жоқ ещё маған жақсылықты түсінбисің рахметіңді айтып тыныш отырмайсыңба дейдіғой Неге ондайын ескертпейсіңдер десем оған міндетті емеспін дейдіғой қалай беті бүлк етпей айтып отырғанын. Енді клиент болған соң меніңкі дұрыс қалай қарасаңдарда, ещё қыз менеджерімнің көз жасына қалдың дейді мен айтпаған сөзді айттың деп жала жауып хотя заказымды әкелген ер адам Просто без слов 👍жақсылықты мен жасап тұрмын хотя заказым келми жатып отказ берген, неге мен біреудің заказының ақшасына қосып төлеп тұрмын Кстати ещё курьерлері өздерінің адамдары екен, курьер айтты то что доставкамен кететін заказға 500 тг +қосып пайда көретінін
Читать целиком
Айдана Алдабергенкызы
8 отзывов
Бүгін келіп біраз заттар алдым көп көп рахмет қыздарға ерекше алғыс білдіргім келеді❤️ еңбектерінің жемісін көрсін ағаға көп рахмет таксиді күтіп жүгімді салысып жіберді.Кассадағы апай жұмысының көптігіне қарамай сұрағыма ерінбей жауап беріп жатты.Істеріңізге береке берсін🤲🏻 Алғысым шексіз 😊❤️
Читать целиком
Добрый день! Спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏👌 Мы старались 💛
РК
Рауан Кенжебаев
7 отзывов
Счеттан акша жейды артык толеп кетесздер мукият болыныздар)) фиск чек бермейды товарный накладной тоже жок видеозапись журмейды
ЕШ
Ердаулет Шындалиев