Cleverkids
3.9
3.9
A.
Aяу .
Бұл центрге 1 жыл бұрын барғанбыз көңілімнен шықпады видео жібермейді,отопление қосылмаған кезде іші суық болды.Қанша ақша алып отыр обогреватель бірнарсе қосуға боладығой балам ауырып қалды.біраз бара алмады ақша қайтарылмады.Ақша аспаннан келіп жатқан жоқ бізге айтып қойайын,алысуға шамам болмалы,садақа!
Айым Жансерик
В сентябре месяце мой ребенок посещал с 3 по 19 числа данный центр. Было оплачено за весь месяц 180000 тенге. Но к сожалению ребенок не смог посетить весь месяц, так как в связи с тяжелыми жизненными обстоятельствами мне пришлось отправить его в другой город. В возврате остатка суммы за не пройденные дни нам отказали. Хотя деньги за 2 недели это немалая сумма. Особенно для матери воспитывающего одна особенного ребенка с инвалидностью. Неужели нужно делать деньги на уязвимых людях? Неужели деньги с пособия по инвалидности моего ребенка обоготят вас? В погоне за денежным благополучием, не нужно забывать про человечность!
A A
Кайырлы кун. Біздің барып жүргенімізге 2 жарым ай. Қызымда керемет результаттар болып жатыр. Тустерді, сандарды уйренді. Оте гиперавтикты, коп айқалайлайтын(агрессивты) сол кетті. Мұғалимдері Назым, Арайлым апайларына рахмет. Қызыммен кушті жумыс жасап жатыр. Өте қуаныштымын. Жасай беріңіздер.
☺☺
☺️ ☺️
Біздің барып жургенімізге 4ай болды ,результат бар,Арайлым апайымызға ерекше рахмет,Өз ісінің маманы!Алла балапандарға шипа берсін!
A S
Ходим 4 месяца, у ребенка ЗРР и сейчас виден результат. Замечательные специалисты! Благодарю 🙏
BB
Bota Bastaubaeva
У нас прошло полностью внутричерепное давление,было высокое. Ушли все зажимы. Думаю,помог массаж,который получали в центре. Спасибо за качественный массаж. В целом нам нравится в центре. Потихоньку есть сдвиги,не все сразу,как говорится
НА
Нурсултан Аманов
В это центр мы ходим уже 3 месяц. Результаты есть, уже начал что то повторять. Кудай каласа ждем того дня когда скажет слова. Назым Нарыкбаевну знаем уже давно и доверяем ее методикам и преподавателям. Спасибо вам большое за ваше терпение и труд 💐🙏🏽🤲🏽
УК
Умут Кульмагамбетова
Мы хотим уже 4 месяца результаты очень хорошие .Выражаю огромную благодарность сотрудникам центра за вклад развития моего ребенка. Отношения к деткам очень хорошее, индивидуальный подход .Мой ребенок ходит туда с удовольствием и ему так нравится. Спасибо вам большое за труд.
ЖМ
Жан Манабаева
Мы ходим с 23го апреля. До этого собиралась водить в другое место. Ехать час на такси и нужно было быть с ребенком вместе. Случайно увидела рекламу, что корр центр есть в Премьере. Поговорила с директором центра, увидела грамотность и соучастие. Посмотрела кабинеты, оснащение очень хорошее. Не жалею, что вожу своего ребенка. Результаты потихоньку появляются, спасибо команде клевер кидс. Совет родителям: бегите пораньше в центр, чем быстрее начнете, тем легче и быстрее будет. Сыну 5лет,поэтому результаты не такие быстрые как хотелось бы. Тем не менее, проделана огромная работа. Физическое, психоэмоциональное состояние ребенка заметно улучшилось, появились новые навыки. Там не только обучают, но и прививают социализацию, обслуживание самого себя. Я не знала, что самой одевать/обувать ребенка - это только вред для него. Объяснили как вести себя дома с ребенком. Если кратко, то работают по всем фронтам. И с ребенком, и с родителем. Советую
TB
Tabyldieva Bahytgul
Меним балам барып жургенине 3 ай болады оте керемет жаксы дамып келе жатыр уже акврындап сойлеп жур!!!
Айжана Сапиянова
Мой сын ходит 2 месяца очень хорошие результаты, в садике он вообще не разговаривал, не слушался, за то сейчас уже потихоньку начали слова проговаривать и ребенок более менее послушным при том что он гиперактивный, буквы, цвета начал различать, очень квалификацированные специалисты 👍подход к каждому ребенку индивидуально , большая благодарность всему коллективу! Советую всем кто ищет корреционный центр 👍
Акбота Жанбек
Балам барып жүргеніне 2 ай болды. Түсінігі қалыптасып келеді, анашым деп обращение жасайтын болды. Апайлары өте жақсы, жұмысқа жауапкершілікпен қарайды. Қуанып барады, апайларының айтқанын бұлжытпай орындайды. Өсе беріңіздер👍🏻
Центрге үлкен алғысымды білдіргім келеді🫶🏻 Обычно отзыв жазбаймын,но мұндай отзывтар ана үшін маңызды екенін түсінемін, өйткені өзімде сол периодтан өттім🥹 Ана үшін ең басты бақыт баласының дені сау ортаға қосылуы болар, үлкен көп жақты еңбектен кейін Аллахқа сансыз шүкір осы этапқа жету бұйырды❤️🔥 Баласында ЗПРР,ЗРР осы диагноздың айналасындағы ата-аналарға шын жүрегіммен ұсынатын едім👍🏻 Аида Мейрамбековна❤️🔥 өте білімді, балаға деген махаббаты, дисциплинасы, анағс деген духовный поддержкасы, әрбір ақылы, әрбір подходы менің балам үшін үлккеееен еңбек болды. Рахмееет сізге Аллах разы болсын, сіздің әрбір сөзіңіз, әрбір ақылыңыз жадымда ❤️🔥❤️🔥❤️🔥 “Волшебная палочка жоқ тек еңбек еңбек еңбек” деген сөзіңіз мотивация болды🫶🏻 АФК-ЛФК ағайы мен апайына рахмет қызымның қай жаққа икемі бар екенін, қандай навыктары дамығанын прям байқап , қызымның мінезіне , болмасына сай подход жасай білгендеріңізге😘 Назым Нарыкпаевна -сізгеде алғысым шексіз, басшы ретінде әрқашан жаңашылдық енгізіп отырғаныңызға🥰 Малика, Маликуша, красотка -центрге кіргенде бір жылылық пен мейірім беріп тұратын, балаларға қамқорлықпен махаббатпен қарай алғаныңа рахмет алтын қыз😘 Няна апайға да алғысым шексіз сол кісі келген соң қызым 3 күнде горшокқа отырып үйренді😍, неше уақыт жылап , лақтырып жүргер қызым сенесіз ба? 3 күнде отырды😘 Жалпы осы центрге келе отырып көп ата-аналармен сөйлесе жүре ұққаным….. Әрине бірінші Аллахтың қалауымен, кейін бір центрді, бір невропотологты (әрине жақсы сол диагнозды емдегенін білу алу міндетті түрже) бір апайларды таңдай отырып сенім білдіріп тұрақтылықты ұстап тұру маңызды секілді🫡 1 ай әкеліп болды чудо емес , алдын ала жұмыс жасаймын, осы жерден результатпен кетемін деп ниет етіп келу маңызды сияқты🥳 Барлық бала нормативті ортада болуын тіледім Ата-аналар😇😘