Assad
Мебельный магазин
4.3
4.3
Nurlan Mailinov
Да ребята, к моему сожалению. Вы не стараетесь быстро и оперативно все делать. У вас у всех только отговорки, что не хватает сотрудников и мы не успеваем. Я считаю что надо что то делать. Один заказ, маленькую тв зону не можете справиться за 1 неделю. Это очень плохо для вашего бизнеса. Мне очень жаль что так происходит у вас. Но я больше уже не хочу что то брать и ждать так долго. Это мой искренний отзыв.
Светлана Масютовна
В офисе очень красиво,есть выбор на мебель,каталог, но научитесь разговаривать вежливо с клиентами,уважаемый габи или как там вас просто хамлоо.
Енлик Казбекова
Тез, сапалы қызмет көрсетті.
БС
Бакыт Сагындык
Осы Assad деген жерге заказ бердік, үйдің жанында ғой деп. Барғаныма, заказ бергеніме өкінемін. Мебельдің иісі мұрындарына бармайтын адамдар ғой. Сызып берген дизайн басқа, лағып жүрген біреулер. Жасап берген мебельдері ужасные. Отказ жасайын десең оплатаның 70 пайызын алып алған, қайтармаймыз дейді. Амал жоқ қалдырдық. Оның өзін аяқсыз қалдырды. Барып айтсаң ертең барамыз деп сыпайы шығарып салады. Мына жердегі отзывтарға сеніп барып едім. Өздері жазып қойған сияқты ғой отзывтарды, өздерін өтірік мақтап. Басқа жерден жасатыңыздар мебель қажет болса!
Берекет✌️ ✌️
чётко🤝
АЖ
Аида Жарыкбасова
Марат ага Оте жаксы жасайды екен Рахмет коп коп , негизи 3 киси алдап кеткен жумыстарын дурыс жасамаи Марат ага 4 мебельчик 🤭 оте керемет жасады маган катты унады рахмет ен бастысы алдамайды екен 🤣 а то канша адамга алдандым уакытылы алып келеди оте аккуратно жасайды зазорын келтирип Рахмет
Айдын Марат
Мощно ұнады
Baqdaulet Yessenov
Алсандар өкінбейсіндер
Raqymzhan _
Жиһаздар өте сапалы, кеңес беремін!
Arnur Duankulov
Лучшая компания
NA
Nazerke Abdikadyr
Мебель на заказ делают любого вида, модели и по дизаину и без. И самое главное НАМНОГО БЫСТРЕЕ ЧЕМ УКАЗАНО НА ДОГОВОРЕ, И ЭТО ОЧЕНЬ КРУТО, Я НЕ СМОГЛА УДЕРЖАТЬСЯ И ЗАКАЗАЛА СРАЗУ КУХ. ГАРНИТУР, И ДВА БОЛЬШЫХ ШКАФА,РЕЗУЛЬТАТОМ ПРОСТО ВОСХИЩЕНА, РЕКОМЕНДУЮ НА ВСЕ 10000% .
FN
Fariza Nurmukhanbet
НН
Нургиса Нуржайыкулы
Assad жиһаз дүкеніне көп көп рахмет. Качество 100% жиһаз өте тез дайын болды 7-10кун арасында дайын болды 😍😍😍 Ырысгелді ағамызға көп көп рахмет 👍👍👍 кеңес бенемін топ 👌
Mike 666
Не заказывайте у них, делают как попало, ужас в общем
РИ
Рахим Ислам
Тапсырысты уақытылы әрі сапалы жасап бергендерізге алғыс білдіремін! Жұмыстарыңыз алға баса берсін! Нағыз өз істерінің мамандары!👍🏻
Saule Saule
Шұғыла тұрғындарына ұсынамын осы фирманы. Өте қолайлы үйдің жанында осындай мүмкіндік болғаны. Мамандарының кәсіби шеберлігі бар, дизайн жасап, материалды таңдауға болады, өздері әкеліп, құрастырып береді, келіскен күнімен жасайды. Екі мастер бажа екен бір біріне, Рыскелді мен Марат мырзалар - өте әдепті, сұрақтарға жауап береді, айтқан сөздеріне нақты тұрады. Үйдің барлық мебель түрін осы компанияға жасатқыздым, үлкен рахмет, алдағы жұмыстарына ақ жол тілеймін!
Айгерим Рашева
Маған Рыскелді деген кісінің жұмысы ұнады! Жалпы Эльмира ханымға да алғысымды айтқым келеді! Бәрін тез әрі сапалы орындап берді Рыскелді аға! Ұзын сөздің қысқасы: учел все мои пожелания! Рекомендую от души!
ЕВ
Елена В
Заказывала комод и стол, изготовили за неделю. Осталась довольна качеством работы. Привезли полностью собранный комод. Установка заняла час времени.
Guli ss
Заказывали здесь кухню и прихожую. Собрали быстро, качественно и очень красиво! Ребята молодцы! Веселые, главное знают свое дело! Ставлю 10 из 10!
Көркемай Совет
Мастер Ринат өз жұмысының маманы. Уақытылы барлық жұмыс толық орындалды. 24/7 байланыста, 10/10 деген баға қоямын.
AT
Abdurakhman Torali
Огромное спасибо этой компании! Заказывали кухонный гарнитур, и результат превзошел все ожидания. Всё сделали не только аккуратно и качественно, но и уложились в сроки. Рекомендуем всем!
АЕ
А Е
Очень безответственно относятся к работе, сроки очень долго тянут. Если хотите сохранить свои нервы, не обращайтесь сюда