Женил бу
3.6
3.6
СБ
Стивен Брант
Өте жақсы рахмет таза пары кушті екен жеңіл буыңызбен
Лунара Бауыржанкызы
Были с мамой, хотели отдохнуть. Антисанитария. Очень грязно, воняет!!! Не советуем.
КТ
Куат Туганбаев
Өте нашар пардың ішінен жаман иіс шығады.екі сағат бұрын жазылып қойып келсек Дайын емес 15қосып берем дит Шыққанша пар болмады.пардың тасына түкіріп тексергенбекен қызғанын әйтеуір сасық.шыққанда пар жоқ десек 15-минут қосып бердімғой дит.ұят ақша аласыңдарғой тегін емес түзесеңдерш
Акерке Солтанаева
Аймара Тусупбекова сізден кешірім сұраймыз бұндай жағдай болғаны үшін 🌹🌹🌹 Жұмысшымыз жаңадан келген еді,ол кісіге ескертілді, айтылды, болашақта тазалыққа мән беретінін айтты, тағыда кешірім сұраймыз♥
Aimara Tusupbekova
Осы баняға барып жургеніме тура бір дыл болыпты. 2025 тің февралінен берібүгінгі күнге дейін осында барып жүрдік. Кеше 15.02 күні барып, жаман көңілім қалып қайтты. Іші лас болып кетіпті. Полда толған кірпік накладной, стенадағы айнаның қасында жүн жабысып тұр. ( біреу қырынып, стенаға жаға салған ғой дим) жүрегім айнып шықиым. Уборщица ауыскан ба бірдеңе. Кассада бір әйелге айттым, ноль реакция. Енді келмимін бұл баняға, баняда ең Бірінші тазалық болу керек. Өкінішті…
ДБ
Динара Бекмуратова
«Бұл моншада демалып, күш-қуат жинап қайттық! Іші өте таза, жылы, жайлы атмосферасы бар. Буы керемет, ал қызмет көрсету деңгейі жоғары — қызметкерлері сыпайы әрі мұқият. Демалысқа да, денсаулыққа да тамаша орын екен. Міндетті түрде тағы келеміз! 👍»
Ерболат Бердібек
Жеңіл буға кіресін жеңілденіпппп шығасын. Өте күшті 👍
Арайлым Самбеталиева
Керемет монша таза әрі кең,пары жақсы екен👍👍👍👍👍👍
MB
Maksat Batyrbek
Өте таза, пары ыстық, керемет жеңілдеп шықтық.
ПА
Перизат Аблайсова
Чистая и хорошая баня, всем советую 👍🏻
Алибек
Бека Базарбаев
Отлично
ЭС
Эльмира Саматова
Я такой ужасной Бани в жизни не видела.Грязно,в парилке воняет мочой.Холодная вода отключилась минут на 20,мылись кипятком.Потом еще и возмущались что мы позже вышли на 10 минут.Якобы тот кто был после нас ушел.Еще и Умудрились меня сделать виновной,что бы я оплатила за тех кто ушел.Типа моя вина🤦🏻♀️ Я в шоке просто!Если Вы себя уважаете не советую идти в эту баню!!!!!!!
Дана
Кеше баняға осында барып едік ыстық су жоқ. Суық суға жуынып шықтық. Бүгін ауырып отырмын. Ыстық су жоқ болса неге заранее айтпайсыздар ?
Ayala Mukash
Салкын су жок душ тур пайдасы жок но уакыт болмай айел адам келып алды адам келып тур деп кайта кайта есык кагып унамады
Erasil Maxambedjan
Суының напоры аз
ГМ
Галия Мустафина
Лично мне понравилась,чистая,идеально подходит для семей с детьми,я искупалась со снохой с 3мя детьми и пар отличный, душ тоже,персонал приятная
Исмира Мусаева
Я не знаю как у них хватает совести за такую баню 1500 тг брать, даже за бесплатно сюда идти никому не советую
Султангалий Беков
Условия жоқ. Әйел адам есік қағып келе береді. Айқайлайды. Голый шығып кетесің есікті қағып келгенде. Адам сияқты киінеде алмадым. Нервный болып шығасың
AT
Shakhan Yedige
Ужасное место
FD
Fak Dak
Слишком жарко и нет нормальной душы
Меруерт Ыстыбаева
Аптаның жеті күнінде істейтін баня таза кең сол ұнайды
Мырза Керiм
Нормальная баня С кабинками Вежливый персонал 👍🏻👍🏻👍🏻
ИСА ЗАРИПОВ
Хорошо водители
Жеңіл бу моншасы ..
Советую очень классная баня и порилка просто бомба команда очень классная не пожелеете спасибо вам