Ансар
4.3
4.3
Zai_San_ Ф|З
В восторге
Магазин жақсы бағасыда тиімді жадыра деген қыз жақсы обслуживание жасайды клиенттермен кулімдеп сойлеседы
B 🦅
В восторге
Магазин өте керемет жадыра деген сатушы қыз жақсы қызымет етеді,улыбчивая 😍
Балсулу Адильхан
В восторге
Өте керемет магазин, бағалары да сатушыларыда😍 бүгін тәуелсіздік күніне орай тұрақты клиенттерге осындай шоколад берді, очень приятно♥️
Анар Кусаинова
Совсем не понравилось
Скумбрия свежий ма деп орамалдагы кыздан сурадым, ия 2кун болды, свежий деп сатты, Уйге келип турап едим арасы бузылып кеткеннен иістеніп кетіпті, хабарласып едім сөз таластырғаннан баска ештене жасамады.
🪽 .
Совсем не понравилось
Магазин 👍🏻 Хиджаб киетін сатушы қыз вечно недовольная, қашан барсақта телефонда отырады жауап беруге қиналып
Ойгул Кучкорова
В восторге
Магазин күшті вибор жақсы күнде барамын түнде отыратын орамалдағы қыз молодец әр қашан күліп тұрады👍
GG
Gauhar Gauharbek
Совсем не понравилось
Вообше безпонтовый магазин адамды сыйлау былмеиды ,товар срог отып кеткен и толық емес
Молдир Сейтказиева
В восторге
Керемет магазин, бағалары өте төмен, ассортимент 👍👍👍👍👍честный отзыв
УМ
Утепбергенова Малика
В восторге
Продавщича молодец. Я очень благодарна за то что она очень лояльно отнеслась к моему заказу. Максимальная вежливость. Жаль не узнала как зовут продавщицу. Но она очень помогла и порадовала своим вниманием. Спасибо за то что Вы есть. Честный отзыв. Внушает доверие
Марьям
Понравилось
Арзан Кушти
I
Inju
В восторге
Зор магазин, арзан екен бағалары