Number one
‽‽
‽ ‽
Очень сочный еды
Janss J
Тамактары 10/6 Обслуживание 10/3 Детский стулчик жок еще🤦🏻♀️озымыздыкын акелдык сосын
ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ
Пойдет
Мерулек Хз
В текущем меню наблюдается отсутствие ряда позиций, при этом ценовая политика представляется завышенной. Качество приготовленных блюд, к сожалению, не соответствует ожиданиям: рамен характеризуется скудным наполнением, а шашлык отличается излишней жёсткостью и недостатком специй. Так же в лимонаде нет ингредиентов, как и вкуса соответственно.
B9
Bakytzhan 96
Бугин обедте болдык Шашлыктар баранина окорочка утка сухой етти карты Салат гнездо глухаря чисто огурцы несколько штучек колбасы и болды А хрустящие баклажаны это вообще не хрустящие а мягкие былжыраган Кухня отстой вообще
Нурик 👑
Тамақтары 🍲 өте дәмді, бағасы да қолжетімді 👍 Әсіресе шашликтары 🍢 — керемет, аузыңнан дәмі кетпейді 😋 Жемесең түсіңе кіреді 😴 Жесең тісіңа кіреді 😅 Шашликтары 🔥🔥🔥 — тез дайын болады, дәмі сөзбен айтуға келмейді 😊 Пицца суши 🍕🍣 бәрі ыстық әрі тез дайындалады 🚀 Әсіресе пиццаның сырын айтсайш созылып тұрады 🧀 Қызмет көрсетулері өте сыпайы, жайлы атмосфера 😍 Демалуға, достармен жиналуға таптырмас жер ✨ Бәріне шын жүректен ұсынамын! 😉👏 Тамақтары да, сервисі де 👍 Келмесең, көп нәрседен құр қаласың 😉 👉 Ұзын сөздің қысқасы, дәмді тамақ ішіп, жақсылап демалып қайтам десеңіз — осы кафеге міндетті түрде барыңыздар! 👍
Балжан Бокейханова
Все вкусно,но обслуживание ноль!
Было класно,официантка приятная,улыбаеться была одна официантка косо смотрит, грубо общаеться. Песни просто топ шашлыки вкусные, пиццы горячие приятное заведение но есть одно но нужно сделать нормальную уборную
Тико Тико
Қызмет сапасы өте нашар !
ару ?
Шашлык то что надо, но некоторым официантам кажется даже нет 18 Работает одна девушка, немножко грубовато относится к гостям А так все понравилось
Jeez P
Мамалармен барып шашлык жеп қайттық🥰🥰 шашлыктары дәмді екен
Aman Serik
👍
Didar .
Вкусные шашлыки
AI
Aktlek Issalieva
шашлык баранина была жесткая, посуда и бокалы были грязными, столы грязные, научите администратора и официанток этике, так как получают за это 10%.
Asel Omirbekova
шашлыктар өте керемет қызмет көрсету де жақсы бізге ұнада тұрған күн өткізіп қайттық
Камик А
Шашлык был холодный, хотя прождали 45 минут, мясо было сухое и жесткое, не понравилось, идти не советую(
КС
Камшат Сахиева
Шашлык шикі,баруға кеңес бермеймін.Қызмет көрсету 0
БГ
Ботагоз Ганиева
Тамақтары күшті даяшылардың қызметі күшті бізге даяшы Бағланға рахмет
AO
Ainur Ongarbekova
Кызмет сапасы оте нашар.Корпены булгаган ушын 5 мын штраф дейды.Онда неге казак уй жасап корпе тосейды.Баламен барган сон булганады конечно.Админстраторды ауыстыру керек клииентпен калай соцлесу керек мулдем былмейды.Аузына келгенын айтты бызге.Тегын отырган жокпыз.Озымыз кызмет жасадык барганнан.Официанттын турын корген жокпыз.Админ бызге дауыс котерды.Хорошо что Сабыр сактап кайттык.Анамыздын туган кунынын шыркын бузды.Екыншы бармайтын жер екен не советую всем.Ужассс вообще 😡😡😡😡👎👎👎👎👎👎👎👎👎
PU
Peru Uzakbaeva
Обслуживание ужас официанттар грубо, баруға отыруға кеңес бермеймін!
Динара Баекешева
15інде отырыс болды. Өте керемет өтті!😍 обслуживание күшті! Бәрі ұнады! Тағамдары, шашлыктары дәмдііі болды! 😋
BA
Balnur Abduaisova
Очень кркто проведи время мне понравилась
MS
Myrzabek Sadakbayev
Қызмет өте нашар көп күтесің шақырсаңда келмейді уақыт жоғалтасың келсеңдер
Aidana 🤍
ходили с семьей шашлыки просто отпад салаты вкусные обслужили тоже хорошо. В общем сходить с семей очень советую сидели в юрте было очень классно😍
ИС
Избасар Салиев
Обслуживание
Samal Kass
Больше сюда ни ногой, ужасное обслуживание, долгое ожидание. ждали заказ 1,5 часа! заказали хрустящий баклажан, вместо баклажана были кабачки, на вопрос почему так, официантка отреагировала очень грубо!
Дарикош 🫶
Ужасное обслуживание
DT
Dauren Tursyn
Обслуживание вообще жок совет бермейм келмендер официанттар жок шашлык 1:30 сагат куттим 0 деген оценка коюга болмайды 0 деген кояр едим ыдыстары таза емес лас
ДИ
Диас Имандос
Достармен бардым кухнясы жаксы,обслуживание керемет болды Айкын деген бала официант болды кызметин жаксы аткарады екен!
Асельок .
Че за ужасное обслуживание грубые офф как будто они здесь звезда 😏🤦♀️ говорят как попало фуу отвращение. Посуды грязные не умеют мыть посуду 😤
Наргиза Жиенбаева
Ашылғалы 3 рет бардық. Шашлыктері піспей қалған. Офицанты аз үлгермей жүгіріп жүреді. Но салаттары дәмді. Еще арзан.
Лилишка Ли
Очень вкусно
ББ
Бауржан Баекешев
Очень вкусные блюда и приветливый персонал, надо сходить еще раз Советую!
Талгат Мустафаев
Большое летнее кафе Есть зимний зал с кабинками Стоянка большая Обслуживание хорошее Кухня разнообразная Винная карта средняя Ремонт свежий Посуда и столы новые
Anzhela Kenzhebai
Тағамдары өте дәмді жәнеде бағалары қолжетімді. Юрталар өте тыныш, отбасымызмен отырғанға өте ыңғайлы . Маған бәрі ұнады 😍😍👍🏽