Ателье
Швейные ателье
Ануар Кучугулов
Мастер своего дела быстро, без дифектов
NN
Nursultan Nazirbaev
Өте Кернмет Тігесіз 🥰👏 Барсаңыздар Өкінбейсіздер✊🏻🤫
Сандуғаш Салиховна
Қызыма 👗 тігіп берді,көңілімнен шықты .Сапасы жағы өте жоғарыда тігілген.Үлкен рахмет. Жұмысыңыздың жемісін көріңіз.😘
Анель Кесикбаева
Спасибо большое Асем! Очень аккуратно все, видно профессионал своего дела! Теперь будем отрешаться только к ней! Видно что человека искренне любит то чем занимается
БТ
Баян Тургаева
Керемет тігінші тез әрі сапалы тігеді. Барсаңыздар өкінбейсіздер🤗👍 ісіңізге береке берсін жұмысыңыз алға баса берсін клиенттеріңіз көп болсын іске сәт😘😘😘
КА
Куралай Аралбаева
Асем мыкты тигинши кишкентайынан тигуди уйренген. Отелье өте керемет сервис жасап койган всем советую🥰🌹
Гульдана Сеилгазинова
Хочу оставить отзыв об ателье и замечательной швее Асеме. Уже не первый раз заказываю у неё пошив платьев, и каждый раз результат превосходит ожидания! Всё сидит идеально, аккуратность и качество — на высшем уровне. Асеме также огромное спасибо за подгонку вещей — делает всё быстро, точно и очень профессионально. Рекомендую от души!👍👍👍
СД
Саодат Джуманиязова
Күшті тігінші. Үйге киетін халат дисізба, тойға киетін көйлек дейсізбе , мектептің би үйірмесіне көйлек дейсіз бе бәрін ұқыпты әдемі тігеді. Рахмет Асем
ХД
Халида Дуйсенбаева
Красавица Рахмет сизге колыныз алтынгой,коилектеримиз адеми болды баринин конилинен шыкты,ембегиниз жемисин кориниз 😘😘😘
Дина Коянбекова
Керемет тігінші қолынан келмейтіні жоқ жарайсың Асем👏👏👏
MR
Moldir Romankulova
Сапалы, ұқыпты әрi жылдам тiгiп бердi. Асем рахмет, жұмысың жүре берсiн!
РМ
Рысгүл Молдыбаева
Өте мықты тігінші тез бітіріп береді жұмысыңды бәрін ұқыпты жасайды.
BK
Bakytzhan Kumisbaev
Хороший ателье девушка супер Асем большое спасибо тебе , не раз выручалий счастье вам и благополучия
Guljan Raimkulova
Өте ұқыпты, әрі тез, жұмысы тиянақты мастер 💐💐💐
Азизбек Абатов
Мықты тігінші жауапты жұмысына ұқыпты,ризамыз жұмысыңызға сәттілік 👍👍
МШ
Миршад Шаханбаева
Койлегимди адем етип тигип берди 👍👍👍 Рахмет сизге Асем ханым 😘
ША
Шынар Ахметова
Мектепке оқушыларға биге көйлек тіктіргенбіз заказға біз ойлағаннанда артық етіп тігіп берді көп көп рахмет. Заказ берсеңіздер өкінбейсіздер
AM
Aidana Maratkyzy
Оте жаксы тигинши улкен рахмет
RR
RiM RiM
Үлкен рахмет уйдің перделерін адемілеп тігіп берді. Асем рахмет.
Медет Атамбаев
Өте жақсы тігінші үлкен рахмет
#10 ㅤ
😍😍😍
AB
Akerke Bigeldieva
Ателье оте керемет 👍🏻👍🏻👍🏻. Айткан уакытында тигип береди. Качественно и аккуратно любой киимди кыскартып, жанартып береди. Келсениздер окинбейсиздер 👌
Акжаркын
Жақсы ателье. Бастысы сапалы! Жылдам! Всем советую! 10/10
Ажара Алтынбеккызы
Ателье отличное! Сделали всё аккуратно и в срок. Очень довольна качеством работы, буду обращаться ещё.
БA
Балнұр Aбдурахманова
Өте жақсы ателье. Жұмыстары сапалы
sk
sabit karymsakov
Өте әдемі кушті падгонка тез тігеді жылдам сапалы
Me Я
Ательеде көрсетілген қызмет сапасына өте риза болдым. Тапсырысымды уақытында, мұқият және кәсіби деңгейде орындады. Матамен жұмыс істеу шеберлігі жоғары, әрбір тігісі әдемі. Қызметкерлері сыпайы, өз ісін жақсы біледі.
Балнур Жуманова
Отличное ателье! Быстро, аккуратно и качественно. Работа выполнена именно так, как нужно.
Назгуль Абдыкалык
Отличное ателье! Быстро, качественно и аккуратно. Рекомендую всем, кто хочет идеальный результат. Теперь только к вам ❤️
Жансұлу Худиярова
Очень понравилось обслуживание: всё подробно объяснили, учли мои пожелания, сделали примерку и уточнили детали. Чувствуется индивидуальный подход. Приятно иметь дело с такими мастерами.
Артес Артес
Рахмет тез жасап Берды Джинсы алсам тек осында келем енды.
Назилия Абдурахим
Өте күшті апай өолы алтын!