Kolsay Aryn House
ГА
Гулжан Абдибаева
Очень уютно , чисто, душевно ❤️❤️🔥
Laura Aldybaeva
Комфортные номера, красивая юрта, вкусная еда, отличный отдых с семьей в гостевом домике на Колсай. Есть трансфер до озера Кайынды. 😎
ЫA
ЫКЫЛАС Aкпанбетов
Өте керемет демалыс болды.Альбина мен Асет жаксы қарсалды.Тағамдары өте дәмді.Бейбіт Аға Сізге ерекше алғыс.Өркендей беріңдер
Азамат Ильясов
Отличное место, уютно, чисто, добрые хозяева. Свозили в Кайынды еще ;) Спасибо! Ужин то что нужно! Советуем!
AI
A I
Все супер! Приехали с Астаны домашняя еда супер, удобный подъезд и парковка для автомобиля. Асету и Альбине Рахмет.
Zhanel Otar
👍🏽
Almas Брат
Кушти жаксы демалып кайттым 🙌🏻
OY
O'tkirbek Yusupov
Great place too feel real Kazakh hospitality!!!
beiba sr
Комнаталары таза,тамақтары да дәмді екен
iliias otar
все отлично,советую
Zhaniya Otar
Үйдің іші өте таза, тамақтары дәмді және ең ыңғайлысы әр комната да душ+туалет бар 😍 хозяиндары жас болса да өте қонақжай . Өте қатты ұнады үйдің іші
gulii )
Күшті демалыс болды,жақсы демалып қайттық😘🌹
Y.
Yerassyl .
Оте керемет гостевой дом екен, комнаталары, душевойлары оте таза, тамактары оте дамди екен. Оте унады, уй иелери де жуздери жылы жандар екен.
Данил Иванюк
Остановились на 1 ночь, очень понравилось. Чисто, комфортно, гостеприимно. Спасибо огромное хозяевам!
МУ
Мадина Утельбаева
Оте керемет уй,Постель свежий,туалет,душ таза.Тамактары Оте дамды.Уй иелері өте қонақжай.Осы жерді таңдағанымызға өкінбейміз🥰
Алия Ашимова
Приехали мы большой компанией и с детьми,весь дом был в нашем расположении.Нам все очень понравилось!!!Очень чисто,вкусно!Не хватает только беседки,но я думаю это не проблема,в скором времени точно сделают!Спасибо хозяевам за прекрасный прием!🫶С нами были еще гости с России,им все понравилось!Как дома!!!🩷
Айгерим Саркытова
Өте керемет қонақжай. Іші тап таза, тамақтары дәмді. От души рекомендую👌 Үй иелері жас болса да өте қонақжай адамдар.
Aidar 🤩
Тамаша,уй иелери оте конакжай екен сервис жогаргы денгейде!!
Ая Кайраткызы
Керемет демалып кайттык, оте таза тамактары дамді, коп рахмет жаксы демалыс ушін😍
RR
RRR Rrr
Болмелери тап таза, оте жайлы, ар болмеде душ, даретхана бар, тамактары оте дамди, бизге катты унады