Шашлык Маринад Алматы
Мясо и полуфабрикаты
Ayala ~
Ужасное обслуживание,что официанты,что администраторы-ужасно грубые.Один чай несли 40 минут,шашлык невкусный и остывший,половину заказов так и не дождались,пиццаның түрі осы,ұялғаннан жедік әйтеу Хотите нормально поесть-поищите другое место,не отбивайте желание и аппетит
zhaniya 🤍
нормально музыка қосыңдаршы, ужасно билемейтін музыка қосып қоясыңдар
nata Honda
Обслуживание ужасное, порции маленькие . Шашлык не вкусный
Molyzhan_008
Әдемыыы😍😍
.𝒜𝓇𝒶𝒾𝓁𝓎𝓂 _
Очень вкусно😋
КЛ
Кристина Логвинова
Обслуживание очень плохое. Заказали шашлык, ждали почти час его жёстко. Колу несли минут 20. Мясо вкусное только. Хлеб не свежий. Тарелки тоже не подали . Нас было 5 человек. Ходила просила их что бы принесли посуду.
Бауыржан Балтабай♣️
Музыкаға 2мың далбансыңдарма Тем более сұраған музыка қойылмаса
Шашлык не вкусный еще и несли минут 40 его
Наиль Жунуспеков
Место так. Не вкусно заказ готовили долго хлеб какой то прошлогодний твердый был. Обслуживание тоже хромает. Больше похожу на бухучечную. Одни алк@ши в обед сидят 😂 орут на весь зал. И цены не совпадают с тем что рекламируют
Ulbosin Kamalatdinova
Шашлык нашар обслуживание нашар офитцанктер дурыс хызмет корсетпейди тамактарынын дами жок барыудын кажети жок не советую
Адилбек Омирбек
Шашлик отте нашар люля кебаб сасып жаттыр етти дурыс емес турып калган
Мейрамхан Мика
Хожели кафе өте керемет шашлыктері дәмді. Ерасыл даяршы жақсы қызмет көрсетті👍
Igor Po
Вкусно и цена приемлемая Обслуживание нам очень понравилось к сожалению имя не запомнил молодого человека который нам помогал. Спасибо Были 1 февраля враля днем на втором этаже
ЖБ
Женискуль Баймуханова
Ужас просто. Качество -10. Счёт вышел на 11к. На две персоны. Пришли голодные. Хотели поесть называется. Ушли голодные. Не советую
Ibragim Mr
Обслуживание 0
М🥳
Моника 🥳
Кеше туылган күн атап откенбиз хожели шашлыкта офицантка кыз кабагы ашылмайды столға келсе такое ощущение как будто биз кафеге емес сонын уйине барып отыргандай не довольная тамактары соленный шашлык жугери куртик 1шы рет барганбыз енди бармастай болдык
SS
Sss1989 Sss
Отличный шашлык, Ерасыл красавчик 👍
Аяла
Керемет дамди
EREKE😘 Kenjegulov
Мамамыз екеуміз майлы болмайды,қуырлылған болмайды, не тамақ бар екен деп кірген едік Әсия есімді қыз тез арады күшті тамақтар алып келді🥰🫶🏻Айта алмадым. Уау🚀Дәмді екен.
Айнур Алматова
Ерасыл молодец жаксы кызмет ушын рахмет ❤️
МТ
Майра Турсунбекова
Ерасыл молодец рахмет 🥰🥰
K
Kulpash
Ерасыл и Асия рахмет көп көп кызметерыныз ушын Хожел шашлыка келыныздер
Nazira Omarbekova
Шашлыктері керемет дәмді. Ерасыл официант баланың қонақжайлылығы өте керемет. Сыпайы , кішіпейіл,жүзі жылы,ақкөңіл жүгіріп жүріп қызмет жасады. Рақмет . Всем рекомендую. Асадбек бала тоже жақсы обслуживаеть
ALI KHAN
Ерасыл тигр🐯
Нурлан Кошкаров
Өте жақсы тамақтары, шашлык күшті болды рахмет!💯👍👍
ЖШ
Жанат Шамуратова
Тамактары кушти екен Ерасыл жигит Жаксы клиент кутеди екен
Сабит
Шашлыктары керемет келсеңіздер өкінбейсіздер Ерасыл деген офицант жігіт вообще молодец сыпайы көңілді адаммен жақсы сөйлеседі осы жер көңілімнен шықты
НУ
Нурбол Усенов
Ерасыл Аяулым жаксы қызмет ушын рахмет Хожел шашлыкке келіңіздер бары кушты
БК
Бахрам Клычев
Ерасыл и Аяулым рахмет жаксы кызмет корсет кендерынызге Хожелы шашлык келыныздер бары унады бары жаксы 👍👍👍
К
Камила
Ходжели шашык керемет екен Ерасыл деген жігітке респект оте жылы жүзді жаксы жили екен кызмет көрсету на выше уровне
РА
Райса Аметова
Ерасыл молодец жаксы кызмет жасады рахмет❤️
ЗН
Замира Нуржанова
Ерасыл рахмет жаксы кызмет жасады 🥰
LA
КИ
Кадыржан Иманов
Ерасыл красавчик обслуживает супер👌🏻🍡🍻
Елмира Саттар
Тамақтары жаксы екен.Офицанттары жаксы қызмет жасайды.Маган унады.😍
БА
Бейбіткүл Ақбаева
Бәрі жақсы рахмееет
Виктория Комнатова
Были у вас )) Очень вкусный шашлык , большие порции салата , все очень понравилось)) Особенно понравился шустрый парень Ерасыл , за всеми столами успевал 👍🏻 девушка официантка Жасмин молодец, отличное обслуживание ⭐️⭐️⭐️👍🏻👍🏻👍🏻
НА
Нурмагамбет Алиев
Шашлык тамақтанып өте күшті коп рахмет Жасмин официант рахмет
Исламбек Алламбергенов
Жасмин супер
Zhanelya Zhzh
Очень вкусный маринад 👍
Inkar Aibarovna
Коп коп рахмет шашлыктары балыктары оте дамди унады Жасмин официант обслуживаниесыне рахмет советую
SA
Sezim Aitkali
Тамактары барлыгы оте дамди заведение кушты обслуживаниелеры де керемет Жасмин официант ка рахмет
Zamzagul Aitkali
Шашлыктары өте жақсы көп рахмет обслуживание сы Жасмин керемет😍👍👍👍
Г
Гүлнар
Тамактары оте дамди Жасмин офицант рахмет обслуживаниесы керемет
JM
Janat Muhammedova
Кафе Хожели шашлык обслуживание на высоком уровне Особенный благодарность Жасмине и Ерасыл
S❤️ A❤️
Сазан балық өте дәмді Жасмин официант топ😘❤️
Венера Сейтмуратова
Шашлыками тамактары оте дамди рахмет Жасмин официант кушты обслуживание сы