Zheruyik
Кафе
3.9
MK
Meirambek Kasyamkhan
Өте жақсы кафе баруға кеңес беремін
АA
Айгерим Akimbekova
Өте нашар обслуживание слабый бурнгы офицант кыздар кайда казргы офицанттар нашар силастык жок наглый журеды алднда барсак сок алатын жерлерінен сары бала уйктап шыкты 2 кыз журды шашы узн бреункы кыска нагло урсысп тамактары нашар админдары жок тазалык тоже нашар постоянный клиент едик бурндагы офицанттар неге жок өте нашар енды келместей болдык.
Самат Алимбетов
Вкусная еда. Вежливый персонал. Мейрамбеку отдельное спасибо.
Айжон .
Условия өте нашар
RM
Rinat Marat
Обслужбания жоқ тамақтары дұрыс піспеген бұрынғыдай емес
Daria Almasbekova
Екы кыздары мулде клиентпен дурыс солеспейды ужассс вообще кым алган жумыска 1 сагат отырдык ешкым заказ алмады арен дегенде келып заказ алды тагы куттык элементарно соктын озын 15-20 минуттан кейын акелды не советую баруга
Arman 😉
Кыздары вообще обслуживание жасай алмайды адылет олжас деген балдар барган кезымызде жугырып кутып алушы еды красавчик екеуыне ризамын Кыздары шашын жайып клиентке жулкынып шыгады не админстаторлары жок шакырсам не сумдык бул екыншы бармастай болдым
Жанёка❤️ Калиясова
Ужас просто қызмет көрсете алмайды.Клиентпен дұрыс сөйлесуді білмейді. Қызметтері өте нашар. Меню сұрасак бермейді.кабинкада тұрган заттар істемейді.Не өздері қосуды білмейді. Заказ беріп тамақты 1 сағат 15 минут күтіп отырдык. Заказ берген заттарымыз бітіп қалғанында айтпайды өзіміз сұрап отырдық. Тамақ өте нашар берген суши не свежый қатты күріші ризина боп калган дапанжи езіліп дамы жок. Админ қыздарды емес ұлдаржы жақсы күьіп алады екен майысып сызылып. Енды келмеспын
Aiana Aizxww1
Ужас сөзім жоқ вапше микрофон істемейді ютубтары ол қосылмайды даже өздері білмейді ғой ютубты қосуды не уайфайлары қосылмаған шақырсақ жұлынып келеді суши свежи емес күріш қатты піспеген салфетканың өзің екі сағат күттік кой
Молдир Бактурсынкызы
баруға не советую
Жанель Нурдаулет
Офицанттары мүлдем дұрыс қарамайды, тамактарында дам жок желынбей калды даже 😂 мүлдем адам деп карамайды, бізге бір қыз қарады шашы кыска буып алган менюды сурасак столга лактырып берды малга бергендей курметпен карсу деген жок екен баруга болама болмайма былмеймын енды мынадан кейын, сушиларынын курышы катты еще сушинын екы шеты кесылмеген ужс вообщее
arna Adillzhanovaa
Кыздар дурыс жумыс жасамайды, менюды столга лактырып берып тур итке тамак бергендей, заказ берген тамактарды 1сагатта суратып журып акелды вообще конакка деген курмет жок, еркектер келсе гана дурыс жумыс жасайды екен кыздары соз жок мулдем.
Akoww
😍
Гузеля Сопашев
Суфкуф
Merei Manaskyzy
Атмосфера топ топ😍
ND
Nika DerBAREMDIKER
Хорошие обслуживание, богатый ассортимент блюд, вкусно.
Мирас .
Әділет пен Алимжан жаксы істеді обслуживание жақсы маған унады👍🏻👍🏻👍🏻
Inabat T
Әділет, Алымжан официант жақсы екен 👍🏻👍🏻🫶🏻
Arai Baqbergenqyzy
әділет пен алимжан Обслуживание ұнады істегендеріне көп болмапты сондада бәрін жаттап алған екен 🤩👍👍👍👍
Meirambek Kasymkhan
Жаксы кафе
Арман Канатулы
Ужас Біреуі келіп заказ алмады! 1сағат отырдық Алуа деген офицант келді бетімізге бедірейіп тамақтарын білмейді извините я просто недавно пришел деп тур ужасқой бұрынғы офицанттар қайда артынан Мейрамбек деген бала келді жақсы оған әңгіме жоқ өткенде өнкей қыздар жүрді келгенде Обслужкалары мықты бірақ неге осы жолы адам риза болатындай емес
ilkham Zainaudinov
Крайне разочарованы обслуживанием. Ждали заказы более 2 часов — никто не подходил, не объяснял причину задержки. Микрофоны не работали, и нам пришлось ждать ещё час, пока их починят. В итоге нас без объяснений перенесли с одной “Калинки” на другую по решению администратора, не извинившись и не предложив компенсацию.
👤 .
Я считаю, что не стоит обращать внимания на негативные отзывы. Лучше просто пойти, поднять себе настроение, вкусно поесть и хорошо провести время. Потому что блюда в кафе "Zheruyik" очень вкусные, обслуживание официантов отличное. Думаю, всем понравится. Обязательно сходите, девочки и убедитесь сами я ходила-мне понравилось.
AI
Arzigul Ismailova
Самый вкусный здесь был хлеб. Все остальное пересоленное. Шашлык не рекомендую
ХН
Хамитова Настя
Очень вкусное уютное кафе Отдельное спасибо офицантке Аиназ обслуживание хорошее,вежливое молодец.😍
Айжан Кульмуханбетова
Ұнаған жерлердің бірі болды!
Дильяра Бердигазы
Асия Байбековна
Ақжол жаксы оффициянт екен
ИА
Ильяс Абилмажинов
Мейрамбек жаксы бала жаксы официант
Alisher Ayan
Мейрамбек обслуживание өтте жақсы күшті тырып қайттық
Темирлан Молдакынов
Мейрамбек маладес жаксы бала ашык соилейды кызыметты отте жогары
Куаныш Кульназаров
обслуживание офицанта Акжол на 💯💯💯
к.
көкенго ..
Ақжол күшті офицант және өте жақсы қызымет көрсетеді 👌🏻
СУ
Серикбек Умаров
Мейрамбек молодец
МЖ
Мадияр Жаксылык
Акжол керемет офитцант заказдарды кешікпей акеледі😍
Aidyn _
Очень хороший официант Акжол
Макпал Сагындыкова
Жақсы Кафе .Официанттары жақсы жұмыстарын атқарады!👍🏻👍🏻👍🏻Мейрамбек молодец
❤️Akesinin Kyzy❤️
Мейрамбек Деген жигит Өте жақсы қызмет көрсетті . Зыр жүгіріп жүрді бар заказды жоғары деңгейде жеткізіп берді РИЗАМЫЗ👍👍👍👍 осы жигиттің қызметіне сүйсініп келе бергің келеді екенн ! Тағы келеміз бұйыртса!
Ернур Кушеген
Мейрамбек Официант молодец жаксы обслуживает.Оте жаксы Кафе. 👍👍👍
Асылболат Даулетханов
Жақсы кафе екен!!!
Adilya Nur
Уютно, вкусно и очень комфортно
jj
jarkent jarkent
Было очень приятно
Aieshkaa 🌫️
😍😍😍
GR
Gulistan Rakhimzhan
Единственное -это официанты стараются, а остальных как будто насильно там удерживают делают работу на отвали неприятный осадок, хорошо, что были не голодными, а то были бы ещё злее
Ильяр Тухтамов
В первый раз был тут в августе 2018 все было вкусно и быстро. А теперь последний 24 марта 2025 ждёшь еще и приносят не до жареный шашлык, посуда битая, хычины с остатками макарон, то ли посуда не мытая, то ли с остатками предыдущего приготовления. Ноль извинений со стороны администратора за предоставленное испорченнное время в данном заведении. Еще и огрызается ругается админша. Не стоит заходить как я в самое ближайшее кафе. Лучше потратить время и поехать в Сафар, Алиф, Ойбой
ТО
Толганай Оспанова
Тамақтары өте дәмді, әсіресе шашлыктары👍👍
altuushh
Норм
b
buricenkodariya
Не советую данное заведение, заказ по часу ждёшь, официанты не обучены ни чему вообще, стаканы грязные, тарелки мокрые, приборы жирные и в крошках, администраторы меняются каждые две недели, шашлыки полусырые, не то заведение куда можно пойти по собственной воли