Zheruyik
Кафе
Усеновна Байкеева
В восторге
Керемет ұнады, тамақтары дәмді, Ұрпақ деген офицантқа рахмет,жоғарғы деңгейде өз миссиясын атқарды.тағы келеміз, аурасы мықты лабиринт кафе🥰
Арзигуль Мординова
очень вкусный лагман
Yasmina Tokhtakhunova
Понравилось
Самое вкусное блюдо только там всегда приносит горячим виде мой бежевый официанты уютное место есть даже игрушки для детей ☺️
Nurzhan .
Совсем не понравилось
Уйдегылермен бардык обслуживание в нашар официанты 1 сагат кутык кейбыр конактарга Шайын апарып ыдысы жок
Ayaau D
В восторге
Бүгін қонақ болып қайттық бәрі керемет ұнады. Обслуживание на высшем уровне. Отдельное спасибо оффициантам хорошо встретили 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
7 посещений
k.
k .
Совсем не понравилось
Тамақ өте дәмді, қатты ұнады — аспаздарға респект! Бірақ обслуживание көңілден шықпады официанттар залда ретсіз жүгіріп, нақты жұмыс істемей жүргендей әсер қалдырды. Сонымен қатар, админнің әрекеті де түсініксіз болды — қоғамдық орында отырып айкос шегуі мүлде дұрыс емес. Қонақтарға деген құрмет сезілмейді. Осындай жақсы тағамға лайық сервис болса, тіпті керемет болар еді.
Айжан Рекешова
В восторге
Отте керемет жер екен. Официантка Жансая жаксы карсалып,керемет денгейде кызмыт корсетти,тагамдары отте дамди екен!
МХ
Мирас Хайролда
В восторге
Бәрі тамаша сервис на высшем уровне Официанттар жақсы қарсы алады отте жаксы жұмым жасаидыы 👍👍 👍 столда бір салфетка қалдырмады Админы быр екі рет кырып тексғрып тұрды сіздерге просветания тилеймын
Бегайым Бейсен
В восторге
Айкерымге рахмет обслуживание ушын, оте жаксы кутып алды. Очень вежливая, приятная Тамақтар дәмді болды😍
Aru🩶 .
Совсем не понравилось
Офф забытчивый,и кампот заказ бергенбыз ыдысы тресснутый келді патом кайта кампот заказали пришла какая то фруктовый сок из магазина нагецыда много жира прям!
Турсунай Турабаева
В восторге
Жайлы орта, дәмді тамақтар, салаттарының өзі ерекше тоқ , бөлек кабиналар өздерінше бір біріне ұқсамайтын ерекше Әрқайсысында бөлек караоке бар Барлық жері тап-таза , қолайлы Барсаңыздар өкінбейсіздер 😍😍😍
МЕ
Мадина Ергалиева
В восторге
Бари керемет!!! Урпак деген жигит жаксы кутып алды рахмет!!
Абдел Алиер
В восторге
шашлыкоар керемет!!! Ұрпақ деген братишка ға рахмет.
DS
Doszhan Sadibekov
Все вкусно, отличный сервис! Отдельное спасибо официанту Ұрпак🔥🔥🔥
Гули 🌺
Вкусно!!! Официант Ұрпақ очень вежливый и обслуживает 10/10
Ерасыл
В восторге
Өтте күшті жер, Ұрпақ деген братишка жақсы обслуживать етті.
Айым
Совсем не понравилось
Өте нашар обслужка жок вашеее бір затты жүз айтып әрең алдырдык
Елдар Берікұлы
В восторге
Тамақтары өте дәмді бізге қызымет еткен Ұрпақ деген жігітке рахмет
Аружан Садуакасова
Было средне
Тамақтары 8\10 Бауырсақ 2-3 корзина ғана и не свежий 1 күн ерте сағат 8ге заказ беріп қойып едік жарты жартысы дайын , жартысы кешігіп келді Бронь жасау жағынан сәл түсініспеушілік болды , бірақ біз барғанда не админ не официанттар күтіп алып мәселені шешуге тырысқан жоқ өкінішке орай! Персонал жағы адам жетпейді , жұмыстарына салғырт қарайды ! Бірақ айта кететіні , барда тұрған ұзын бойлы ,очки таққан бала пысық , әрі қонақтармен жұмыс істеуді біледі екен 🫰🏻 Өтінішімді жерге қалдырмай ,көмектесті Кальянда жасап, караокеде қосып , қызмет көрсетіпте үлгеріп жүр 👍🏻 Разочарование болған жерде осы баланың ғана қызметі көзге ерекше жақсы көрінді деп айта аламын ✊🏻🫶🏻 Интерьер жағы керемет ,оған сөз жоқ ! Ыдыс жағын айта кетсек адам қатты көп емес бірақ ыдыстары жеткіліксіз Сок құйғанға кесе алып келді Стакан жоқ деп Стакандар разный,қасықтар су-су Салфетка сұрап жатып әрең алдырдық Үлгермеудің себебі : адам жетіспеушілігі шығар мүмкін, бірақ 3 залда ғана адамдар отырды , оған оңай үлгеруге болады деп ойлаймын !!! Караокеге бардық дегені болмаса Уйде отырғандай атмосфера болды
Радмила Баситова
Совсем не понравилось
Обслуживание ужасное, екі қыз нагло жүреді еще не обслуживают, сами подошли спросили тут самообслуживания или официанты подойдут🤦🏻♀️, официанты подходят с курткой что это такое? Кіре салып че за наглость “Махаббат залы бар сағаты 2000тг деп” не советую!!!
КА
Кутымгазиева Азиза
В восторге
бүгін отырдық вип кабинкада Официант қыздарға ұлдарға рақмет көп көп❤️ шақырсақ бірден келіп бәрін реттеп сұрап тазалап жүрді🫶🏻 Жансая Шұғыла Бекнұр Ералы официанттар молодцы жүгіріп жүріп бәріне үлгеріп молодцы
Хома Абдижалелов
Обслуживания керемет. Рахмет Ұрпаққа
Айдана Кажытаева
В восторге
Все классно, Спасибо офицанту Ұрпақ!!
Margulan E
Понравилось
Спасибо за хорошие обслужиние Ұрпақ
NK
Nuraisha Kenjetai
Бәрі ұнады😍😍
Binura MN
Обслужка 0, тамақ ашып кеткен, ыдыстары кір-кір
🐦🔥 Tt
Не понравилось
Кухня никакая от слова совсем
Жанёка❤️ Калиясова
Совсем не понравилось
Ужас просто қызмет көрсете алмайды.Клиентпен дұрыс сөйлесуді білмейді. Қызметтері өте нашар. Меню сұрасак бермейді.кабинкада тұрган заттар істемейді.Не өздері қосуды білмейді. Заказ беріп тамақты 1 сағат 15 минут күтіп отырдык. Заказ берген заттарымыз бітіп қалғанында айтпайды өзіміз сұрап отырдық. Тамақ өте нашар берген суши не свежый қатты күріші ризина боп калган дапанжи езіліп дамы жок. Админ қыздарды емес ұлдаржы жақсы күьіп алады екен майысып сызылып. Енды келмеспын
Aiana Kenzhebekovaa1
Совсем не понравилось
Ужас сөзім жоқ вапше микрофон істемейді ютубтары ол қосылмайды даже өздері білмейді ғой ютубты қосуды не уайфайлары қосылмаған шақырсақ жұлынып келеді суши свежи емес күріш қатты піспеген салфетканың өзің екі сағат күттік кой
Жанель Нурдаулет
Совсем не понравилось
Офицанттары мүлдем дұрыс қарамайды, тамактарында дам жок желынбей калды даже 😂 мүлдем адам деп карамайды, бізге бір қыз қарады шашы кыска буып алган менюды сурасак столга лактырып берды малга бергендей курметпен карсу деген жок екен баруга болама болмайма былмеймын енды мынадан кейын, сушиларынын курышы катты еще сушинын екы шеты кесылмеген ужс вообщее
arna Adillzhanovaa
Совсем не понравилось
Кыздар дурыс жумыс жасамайды, менюды столга лактырып берып тур итке тамак бергендей, заказ берген тамактарды 1сагатта суратып журып акелды вообще конакка деген курмет жок, еркектер келсе гана дурыс жумыс жасайды екен кыздары соз жок мулдем.
уА
урпак Алимов
зорр жер
altushaaa kanatovna
Понравилось
Вкусно
Aikerim 🤍
Тамақтары дәмді, обслуживание жаксы
MK
Meirambek Kasyamkhan
В восторге
Өте жақсы кафе баруға кеңес беремін
Айжон .
Условия өте нашар
Rinat Marat
Совсем не понравилось
Обслужбания жоқ тамақтары дұрыс піспеген бұрынғыдай емес
Акжол Айткурман
J
МТ
Мирас Токтасын
👍🏻
ND
Nika DerBAREMDIKER
В восторге
Хорошие обслуживание, богатый ассортимент блюд, вкусно.
Arai baqbergenqyzy
В восторге
әділет пен алимжан Обслуживание ұнады істегендеріне көп болмапты сондада бәрін жаттап алған екен 🤩👍👍👍👍
ilkham Zainaudinov
Совсем не понравилось
Крайне разочарованы обслуживанием. Ждали заказы более 2 часов — никто не подходил, не объяснял причину задержки. Микрофоны не работали, и нам пришлось ждать ещё час, пока их починят. В итоге нас без объяснений перенесли с одной “Калинки” на другую по решению администратора, не извинившись и не предложив компенсацию.
Madina Saduakasova
В восторге
Я считаю, что не стоит обращать внимания на негативные отзывы. Лучше просто пойти, поднять себе настроение, вкусно поесть и хорошо провести время. Потому что блюда в кафе "Zheruyik" очень вкусные, обслуживание официантов отличное. Думаю, всем понравится. Обязательно сходите, девочки и убедитесь сами я ходила-мне понравилось.
5 посещений
Мирас .
В восторге
Әділет пен Алимжан жаксы істеді обслуживание жақсы маған унады👍🏻👍🏻👍🏻
Akoww
😍
Inabaат .
Әділет, Алымжан официант жақсы екен 👍🏻👍🏻🫶🏻
Meirambek Kasymkhan
Жаксы кафе
GR
Gulistan Rakhimzhan
Не понравилось
Единственное -это официанты стараются, а остальных как будто насильно там удерживают делают работу на отвали неприятный осадок, хорошо, что были не голодными, а то были бы ещё злее
Айжан Кульмуханбетова
В восторге
Ұнаған жерлердің бірі болды!
❤️Akesinin Kyzy❤️
В восторге
Мейрамбек Деген жигит Өте жақсы қызмет көрсетті . Зыр жүгіріп жүрді бар заказды жоғары деңгейде жеткізіп берді РИЗАМЫЗ👍👍👍👍 осы жигиттің қызметіне сүйсініп келе бергің келеді екенн ! Тағы келеміз бұйыртса!