Ulttyq Et
Мясной магазин
Aselya K
Жақсы дүкен. Всегда свежий. Қызмет жақсы көрсетеді. Нан без дрожжевой және қолдың шұжығын аламын.
Madina B
купили здесь домашнюю колбасу, оочень вкусная!
ШБ
Шолпан Бекмурзаева
Добрый день. Покупала ребра говядины для супа. Вкусное мясо! Спасибо за сервис.
Guldana Zholdassova
Отличное место 👍👍👍
Apples Arbat
Хороший фарш у них!
1 октября 2025, официальный ответ
рахмет
Neqay 82
өнімдері свежий, қызмет көрсету жоғары деңгейде, фарш дәмді, дүкен таза
AT
Aydin Tasybek
А None
Хорошое мясо, добротные куски. Фарш отличный, можно даже сразу у них на месте перекрутить. Постный фарш тоже супер, для деток и диабетиков самое то! Цена конечно чуть дороже, чем в других магазинах, НО! Готова чуть переплатить, за то, у меня будет настоящий постный фарш и отличные куски для супа и второго.
Асель Жуантаева
👍
Али Р
Еттері жақсы, тұшпара өте дәмді екен
Сымбат id297343155
Хорошее мясо, вкусное 👍🏼
Жанат Карабаев
Еттері өте дәмді, әсіресе жылқының сүрленген жалы👍
Коркем Айтманова
Ашылғалы бері фарш, ет, суп набор аламын. Кейде ірімшік болса оны да алып жатамын. Бағасы жоғары болса да осы жаққа келемін, таза әрі жақсы қызмет көрсетеді. Сәл ары жүрсе ет мясо деген бар, дүйсенбі күні сіздер жабық болған соң сол жаққа барғанмын өкініп қалдым, фарш қымбат еще ішіне шандыр қосқан. Енді тек сіздерден аламын👏🏻
ТҚ
Теміржан Қариев
Ұлттық еттің Қымыздары өте дәмді екен🫂
Азим Шайбеков
Очень чисто плотно продавцы вежливо мясо вкусно спасибо за качество и комфорт 👌
KA
Kami Akhmet
Очень вкусный казы и жая👍🏻 Большое спасибо , оперативно приняли заказ и отправили на дом, беш получился очень вкусным👍🏻
БС
Бағлан Серік
Кеше осы дүкеннен сары май алдым. Таза, дәмді екен. Алла істеріңізге береке берсін. Осындай халал өнімдер сататын дүкін ашылғанына қуаныштымыз. Ішінде бәрі бар. Әлі де алып тұрамын. Рақмет сіздерге.🌸
MK
Mister K
Брал тут бараньи ребра, отвратительное качество. Жёсткие как резина, невозможно даже откусить. Повелся на позитивные отзывы, в итоге деньги на ветер, пришлось все выкинуть в мусор
AQNUR QYMYZ
Тазалығы керемет адал астар ма ша Алла🤲
21 января 2025, официальный ответ
рахмет таңдауыңызға!
Диана Естакова
Мұнда әрдайым сапалы, балғын және дәмді ет өнімдерін табуға болады. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, қызметкерлер өте сыпайы және көмек көрсетуге дайын. Әрдайым таза және ұқыпты жұмыс жасап, тұтынушыларға деген құрметтеріңіз сезіледі. Еттің түр-түрі бар, әрі бағалары да қолжетімді. Істеріңізге береке, табыс тілеймін!
DK
Dilnora Khalilova
Очень вкусное мясо! Стала брать только тут Мягкое ,не воняет 😍 и такой хороший выбор
ЖЖ
Лояльная компания, спасибо🙏🏻
Терпила Алматы
Очень вкусное мясо. Сварила БЕШ🙈
1 декабря 2024, официальный ответ
Добрый день, спасибо большое за высокую оценку! Рады видеть вас снова 🤝
Daniyar Kozhabek
Улттык ет компаниясымен 2-3 жыл болды жумыс истегенимизге. Балабақшаға ет алдык, баска да проекттерге де ет алғанбыз. Сапасы да, сервис те жоғары деңгейде
1 декабря 2024, официальный ответ
сәлеметсіз бе, көп рахмет!
BM
Balaussa Myrzatay
Айдос мырзаның “Ұлттық ет” дүкенінен ет алып жүргеніме 3 жылдан аса уақыт болды. Әр жолы тек жоғары сапалы, адал өнімдермен қуантады. Қызмет көрсетуі ерекше, бағалары да қолайлы. Осындай тұрақтылық пен сапа үшін алғысымды білдіремін. Жұмыстарыңыз әрдайым өрге баса берсін!
1 декабря 2024, официальный ответ
сәлеметсіз бе, көп көп рахмет!
Ардак Шамшиден
Свежее и вкусное мясо! 👍👍👍 всегда беру
AM
Almagul Mubarekshenova
Я очень довольна 😊 Магазин супер👍👍👍
1 декабря 2024, официальный ответ
Almagul, огромное спасибо, очень приятно получать обратную связь! Приходите, будем рады вас видеть.
Aselya Safwanovna
Всем советую өте дәмді , халал өним
1 декабря 2024, официальный ответ
добрый день, рахмет көп көп!
БА
Бер Ахмю гй344.ююй2ю з. 03
Айдос бауырым Ет керемет нагыз ауыл ети,оте дамди созим жок. Конактарга да уйалмай беруге болатын нагыз ауыл етти. Сауда берекесин берсин исин алга бассын.
1 декабря 2024, официальный ответ
сәлеметсіз бе, бізге сенім білдірір шынайы пікір жазғаныңызға алхыс айтамыз!
EI
Erkezhan Iskakova
Саламатсызба! Бугин қойдың Қабырғасын алғанмын, жақсы екен, Рахмет сіздерге
сәлеметсіз бе рахмет!
МШ
Меруерт Шалдырмасова
Саламатсыздарма! Мен бұл магазиннен ет алып жүргеніме біраз болды. Құрбым мақтаған еді. Енді осы магазиннің тұрақты клиентімін. Еттері өте тамаша. Жамбас ет және фарш алам. Өте дәмді. Сапалы. Рахмет.
1 декабря 2024, официальный ответ
сәлеметсіз бе, көп көп рахмет!
NB
Nuri B
О, отличное свежее мясо!!! Брала для своей мамы, она в восторге!!! Спасибо!!!
1 декабря 2024, официальный ответ
Добрый день! Большое спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏👌 Очень приятно, рады сотрудничать.
IK
Indira Kapanova
Мякоть супер)
1 декабря 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Огромное спасибо за доверие 🙏👌 Рады стараться!
AB
Aru Bakyt
Фарш алгам кушти екен
1 декабря 2024, официальный ответ
сәлеметсіз бе, шынайы пікір білдіріп шындықты жазғаныңызға рахмет!
Айди Апл
Мясо очень вкусное, красивое! Пельмени 👍, колбаски прям супер! В магазин зайдешь прям приятно чисто уютно! Спасибо что вы есть! Рекомендую!
Айди, спасибо вам большое за отзыв 🙏👌 Ждём вас к нам за новыми покупками ❤
пп
пуся пуся
Брала манты , вкусные,но внутри добавили картошку.Я считаю,что это нечестно, потому что на них написано,что говядина,лук.Картошка не упоминается.А стоят не дёшево!
ЖМ
Жанибек Макулбек
Өте керемет, еттері әрдайым балғын, тауықтың етіде өте дәмді, бағасыда қол жетімді👍👍👍
Нурбек Жарылханов
Хороший фарш, колбаски домашние из мяса конины тоже вкусные очень. В целом не типичный мясной в плане интерьера, все цивильно и чисто.
Ермахан Сагидоллаев
Всем советую очень классное место🙌😊
ТС
Темирлан Сарсенов
Добрый день! Всем советую отовариваться в магазине Ulttyq Et! Мясо вкусное, цена дешевле рыночной, обслуживание классное!!! Выбор большой. У них не только мясо, у них и полуфабрикаты и молочные продукты!!! Всем рекомендую!!! 👍👍👍
9 ноября 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Темирлан! Большое спасибо за отзыв ❤ Всегда рады вам 😉
Aksaule Inranbaeva
Осы магазин ашылғалы жақсы болды, еттеріде дәмді, бағасыда жақсы
DA
Dana Ardakovna
Всегда покупаем мясо у вас. Качество , обслуживание на высшем уровне. Цены приемлемые.. Всегда подбираете на мой вкус и бюджет 😁 спасибо вам ребят! Желаю процветания💐
Плов в казане и манты - Дакеша
У меня компания "Плов в казане и манты" Я беру мясо "мякоть говядина задняя", мясо постоянно свежая, мягкая, вкусная. Мне в первую очередь что бы было качественное мясо для моих клиентов. Когда времени нет прошу ребят привезти, в течение часа привезут, благодарю ребят за оперативность, вы молодцы.
DA
Di Askarova
Еттерыныз керемет. Ардайым свежий, багаларыда колжетимди👏 Постоянный клиентпыз, обслуживание бари унайды. Рахмет👍🏻🙌🏻
Салтанат
Сәлеметсіз бе! Сіздерге алғысымды білдіргім келіп тұр. Сіздерден алған ет, фарш, қымыз өнімдерінің сапасы жоғары👍! Асқа келген қонақтарымыздың бәрінің көңілінен шықты. Енді тек сіздерден ғана алатын боламыз.
Бауыржан Оралбек
Еттері өте жақсы екен кеше алдым жумсак дамді екен Осындай дукен деріңіз көбейе берсин Алла разы болсын керемет!!!
КС
Кажимурат Сальменов
Лучшие мясо , лучшие обслуживание
8 ноября 2024, официальный ответ
Добрый день, огромное спасибо за добрые слова 😌 Мы рады, что вам всё понравилось ❤