Поиск
Отрицательные
ГА
Гулзат Аяганова
1 отзыв
Керемет , білімді мұғалімдер жұмыс жасайды бір емес екі үйірмеге қатысады, Домбырадан беретін ағай нағыз өз жұмысының маманы, апайларына рақмет баланың құлшынысын ашады👍👍👍
Читать целиком
СС
Сандугаш Сарсенбаева
1 отзыв
Өте жақсы білім ордасы. Мұғалімдер өте сыпайы, миірімді.
ГЖ
Газиза Жумагалиева
2 отзыва
Керемет.
合巴
合江 巴
1 отзыв
Мен осы орталыкта 4ай болды окып жатырмын косымша сабактарды🥰 маган катты ұнады нәтиже жаксы болып қалды
Z
Zhanel
1 отзыв
Мен Sq-ға биге қатысқанмын апайлар жақсы сабақтар де өте қызық көп рахмет сіздерге алғысым шексіз
DE
Daryn Eltai
1 отзыв
Мен математика робототехника ағылшын курстарына қатысамын бағаларым жақсы болып қалды рахмет ұстаздарға
МТ
Мөлдір Таукенова
1 отзыв
Менің балам осы білім орталығы ашылғалы барады Барлық пән мұғалімдеріне алғысым шексіз
ГК
Гули Калмуратова
1 отзыв
Менин кызым катысады кушти бари керемет рахмет😘
АМ
Асхат Минулин
1 отзыв
Қосымшаға,матемға,ағылшын курстарына қатысқалы балаларымның білім деңгейі өте жақсы болды!үлкен рахмет SQ oner-bilim ortalygy на
OT
Ornykkan Tegs
1 отзыв
Күшті үйретеді, ұстаздарға рахмет.
АК
Асем Косбатырова
5 отзывов
Орталыкка алгысым шексиз Кызым агылшын математика косымшасына катысады Апайлары биликти мамандар Алга карай дами бериниздер
Нурик Айка
Күшті орталық қызым барады
Ai Aru
Пряям кушті
Aiaru>
3 отзыва
Мен сол жерде домбыра оқимын. Жақсы үйретеді. Администратор тәтелер қуана қарсы алады. Мен қуана барам ше. Кеңес беремін!!!
ЕМ
Енлiк Мергенбаева
5 отзывов
Өте жақсы білім ордасы👍менің екі балам да барады!!кеңес беремін!!! Администратор қыз өте жайдарлы,бізді әрдайым күліп қарсы алады, сұрақтарымызға да толығымен жауап беріп отырады👍👍👍
Читать целиком
Ps
Polatbekovna s
1 отзыв
Менің 3 балам бар, балалардың бәрі барады, барлығы ұнайды, мұғалімдерге рахмет, жақсы оқытады. советую!!!😍😍
1 посещение
Отзыв подтверждён
Z
Zhadura
1 отзыв
Ма кушты бары балам домбыра ойнап жур
Ольга Бронч
4 отзыва
Интересные занятия, ребёнок ходит с удовольствием!
Дильфуза Бисенбаева
👍👍👍👍👍👍
Каракоз Аябекова
5 отзывов
Керемет білім орталығы, балаларымақатты ұнады. Мұғалімдер жақсы түсіндіреді
B
BATYR🪐