Ауылым
АЮ
Алишер Юсупов
Безпантовый
Даулетбай Сейсенбекұлы
Бәрі жақсы,қыз-жігіттерде әдепті, қолдарынан келгенше жақсы қызмет көрсетті.Рахмет!!!
GI
Gulmira Ibraeva
Инстада керемет көрсетіп қойған ожидание реальность бөлек. Киіп барған киіміміз батпақ кір болып қайта машинаға отыруға ұялдық.условия ноль 4.5 бет не ухоженный аттарын қойып қойған. Свет жоқ,киіз уй іші әдемірек но суық , шай жоқ,тамақ сатпайды,тек скнаулы бакырсақпен қүрт бар сатылымға,және прокаттағы киімдері кір кір 🤦🏻♀️ кәдімгі қой ауылға келгендей болдық.Ауылда бұл жерден жақсырақ қазір Масқара енді бір кунге қор босқа кеткен куніміз ай Ешкімге не советую
KB
Kausar Baikhadamova
Был такой классный незабываемый отдых 😍Спасибо организаторам за это 🙌🏻😘Я у вас не в первый раз 👍👍👍 Отдельное спасибо инструктору Аиде,такая умничка😘😘😘🌺🌺Желаю вам процветания🙌🏻🌺Буду стараться чаще приезжать к вам😘
ГС
Галия Сугурбаева
Нурмолда мен Нуркелды инструкторлары сондай унады! Коныл куйымызды котерып, кулдыртып, фото видеога тусырып сондай риза болып кайттык!!!