Damion
Салон красоты
Санжар
Кушты екен кып кыска шаштан бұйра шығарып берді👍👍
Бірінші рет келдім 🚀 Сөз жоқ өз ісінің шебері Алматыда 10жыл жүисем де ең алғашқы адам ойымды тура түсініп жасап берген Абзал бауырыма рахмет Ісіңізге береке берсін🤲🏻🫂🇰🇿
Алинур Ардак
Мастер 👍👍
Aimuhamed Болатбек
Мужской химзавивка канша болады багасы?
Дәулет .
Маған ұнады хим завивка жақсы, жасайды 🤙
Aibar A182
Дамион гррр
Beka 667
Онша емес
ED
Enlik Duzkeeva
Бет күтімі, тырнақ және кірпік жасатуға осы салонды таңдап жүргеніме бір жылдан асты. Осы уақыт ішінде көрсеткен жоғары деңгейлі қызметтеріңіз бен кәсіби еңбектеріңіз үшін алғыс білдіремін.»
bk
batr kz
1 жылдан асты барганыма, басында кушти жасайтын,сураган адамнын барине осы жерди айтатынмын, бирак сонгы рет 3 синилимди наращивание ногтей и ресниц жасатуга жибердим, 1 сестрёнкама магазиндеги тырнакты жабыстырп берген сол жумысы ушин 9000 алган,калган 2 сестренкаларымнын кирпик тырнактары 1 айга жетпей тусип жатыр,
Erasyl Imansharip
Дамин гыррр
СИ
Светлана И..
Сделала ногти, цепляются отходит гель от своих ногтей ,через неделю начали ломаться. Не советую
Mukhamedzhan.Aibar
Очень круто
𝓸𝓵𝔃_𝔁𝔃 - أولجاس ❤️🩹
Работа отличная , тихое местечко , мне сделали завивку , результат удивил .
Абдулла Байтилеуов
Аккуратно, быстро, красиво👍🏻
Meyr Zhetpysbaevna
Бұл салонға келіп жүргеніме 6/7 айдан асты кірпікті өте әдемі жасайды сапасы өте жақсы көзді мүлде ауыртпайды 2 айға диін тұрады 😍 Өзіме қатты ұнайды) Рахмет үлкен😘 Еңбектеріңіз жемісті болсын🫶
ТК
Турантоты Кожахметова
Все хвалят этот салон по отзывам , но решила пойти сделать стрижку ужасно подстригли не ровно , где то короче где то длиннее потом отращивала , не советую 👎 стриг хозяин салона
Акерке Токбаева
Салеметсиздерма? Бүгін осы салонда жіппен шаш жалғаттым өз істерінің маманы,бағасыда қалта көтерімді,қалауымша жасап берді,өте ризамын мастерлерге👍👌Келіңіздер,өкінбейсіздер🫶
Anara Assylbekova
Ақжол рахмет. Жумысыныз унады. Өте тамаша. Фото далада өзым істедым )). Өз ісінің шебері екенсіз. Ұсынамын. Бас жуғанда массажный кресло кушты екен. Шаш кыйдырып демалып каласын. Жұмысыныз алға жұреверсын, қолыныз дерт көрмесын.
Curly Dude
Бұл сұлулық салонына барғаныма қатты өкінемін. Шашымды өте нашар қиды. Шебер деуге тілім бармайды, Айдос деген жігіт қиды, Ақжолдың қасындағы - сынық тарақпен жұмыс істейді – еденге түсіріп алып, сонымен әрі қарай қия береді. Сынық тарағыңды таста басқасын алмайсың ба десем - Қытайдан келген бұнымен екі жыл болды қиғаныма деп ақталды. Қайшылары да өтпейді, шашты қимайды - жұлып тастайды. Машинкасы да дәл солай – шашты қырқудың орнына тартып, жұлып тастайды. Массажды тарағы жоқ. Үйге келіп, шашым кепкеннен кейін неше түрлі қисық-қисық қылып, мүлде келіспейтін етіп қиғанын көрдім. Басыма «оболванка» жасап қойғандай. Ақша мен уақыт босқа кетті. Ақшамды қайтарып берді, бірақ бұл салонға баруға ешкімге кеңес бермеймін. Мүлде ұсынбаймын! Адамды емес, қой қырқып отқандай жұмыс жасағандары ұят! Басқа әсемдік салонға барып шашымды дұрыстау керек болып тұр.
BS
Bahai Seithan
👍👍
Асылжан К
Онша емес жасайды
Алтока Алтока
Шашымды күйдірмей және зақымдамай әдемі түске бояп берді😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ Рахмет сіздерге🤗🤗🤗🤗🤗 Тырнағым үшінде мың алғыс, керемет бәрі❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Айнур Исмайлова
Оте нашар салон!Кеше 09.05.2025жылы Шаш кестируге бардым,оте жауапсыз,шашымды кисык кести,тузепериниз дегенимде вообще обалванили,ученица начала стричь,закончил сам мастер типа,Ребята не ходите в салон,мен катты окинип калдым,8 ай осирген шашымды куртты,бир шаш кесулери еки сагатка айналды.даже кеширим де сураган жок,ал акшасын толык алды.не обрабатывается инструменты,окушы кызы таракты тусирип алды не сурткен жок сомен келип тарап жатыр,менин алдымда клиент болды,сол креслога отырыныз дейди,кресло су болды,суртиниз деген сон суртти,мойынымды кысып ,шашымды жулып тастады,кыскасы барманыздар!Акшаларыныз зая кетеди.
MБ
Magzhan Б
Шашты жақсы алады от Мағжана
Maks 🥷🏻🖤 Doszhanov
Салон очень хорошый цена не дорого опытные ребяты там приходите не сожалеете 😍😍😍
Ulagat Tursynali
Адемі
А2
Администрация 2гис
Анкау ма бирдене кашан кимге очередь алганын билмейди
БС
Оралай Адал
Өз ісінің шебері👍👍
NM
Nargiza Muzaparova
Пришла в этот салон к мастеру Акжолу опираясь на многочисленные позитивные отзывы, но в итоге это просто кошмар, вместо обещанной лесенки получились обрубленные несимметричные концы волос, без плавного перехода, просто ужасная работа. Причем заметила это я уже дома после мытья головы, так как в салоне он сделал укладку, и весь ужас был не так заметен. В общем, пришлось идти в другой салон и исправлять сие недоразумение. Увы, но работа мастера Акжол меня разочаровало, не рекомендую!
Магжан Бакыт
Салонның бәрі осылай болса ғой😍,Ақжол керемет ісіңе Алла береке берсін!!!🤲 Рахмет көп-көп!!!
Балғынбек Бекболат
По телефону сказали открыто, на самом деле закрыты
VN
Venera Nurakhmetova
Салон унады, Акжол деген мастер жыгыт оз ысынын мыкты маманы, обслуживание жаксы, таза, кресло массаж унады, енды тек осы салонга Акжолга барамын, канша салонда бояттым шашымды, бирак ойымдагындай болмайтын, Акжол шашымды ойымдагыдай цветке бояп берды,конылымнен шыкты улкен рахмет!
Сауле Шопанбек
Кірпік жасаттым, мастер өз ісінің маманы, рақмет
БЖ
Баяхметова Жанар
Приятно когда можно доверится мастеру, я восторге от массажного кресла 🫠 спасибо Акжол за лёгкие руки, обаяние, аккуратность! Благодарю Вас за то, что после Вашей работы чувствую себя красивой🥰👍
Макс Дильман
Ең үздік мастерлер ✊🏻
Диас Талгатович
Акжол топ🔥🔥🔥адемы алып берды
Алибек Мамаев
Оте керемет
Нурасыл Кошкарбек
Өте керемет әсіресе Ақжол брат шашты зор алады тамаша арзан әрі жанга жайлы !
Болат Брекеев
Бугин биринши рет барып кордим Оте жаксы👍👍👍👍
DN
Danial Nurlan
🖐️ 👍 керемет
Aiba Baba
Мне очень понравилось, салон чистый и аккуратный, барберы вежливые и знают свою работу. Всем советую!
Ерик Шомбин
Всем доброго времени суток, сегодня меня подстриг мастер Ерлан, причёской очень доволен, понравился салон, всё чисто окуратно, особенно хочу отметить массажное кресло 👍🏼, цены приятно удивили, спасибо вам большое и процветания в бизнесе.
TM
Togzhan Manatova
Очередьке тұрғанымыз болмаса, шашты өте керемет қысқартады. Массажное кресло 👍👍👍
Rr Ll
Очень понравился этот салон.Цены тут полностью соответствуют качеству.Мастера профессионалы своего дела , после процедуры осталась довольна результатом😍😍😍😍 Рахмееет👍🏻👍🏻
Мариям Мырзалиевна
Өтте керемет таза, сервис шикарный 👍 всем советую честный отзыв 🔥👍
Merei Nurhoja
Осы уақытқа дейын осындай жауапты уқыпты мастерлер көрмедым шынымен өте кушті уқыпты істейды не істеседі жай бас жуатын мойкыларнің өзі сондай керемет массаж жасап турып жуып береді ешқандай өкінбейсыздер деп ойлайым смелло бара берінздер 👍👍👍
Айгуль Аршын
Сервис өте жаксы, всем советую