Bereke
Салон красоты
м с
Гулим шикарный мастер своего дела, приятный человек и маникюр шикарный, коп коп рахмет, тагы келем
Дана Сулеймен
Спасибо мастеру Береке! Она отлично знает своё дело, всё сделала точно так, как я хотела☺️Очень довольна результатом🥰😘
Kamila Aitzhanova
Мне очень все понравилось) приятная и милая девушка Гулим! Замечательные работы!!
shugyla *
Спасибо мастеру Береке! Она отлично знает своё дело, всё сделала точно так, как я хотела. Очень довольна результатом!😍❤️
Аруна Кхалмурадова
Спасибо большое Гулымке супер мастер ,маникюр педикюр ресница рекомендую 🥰😘
SZ
SSS ZZZ
Ваааййй мына маникке қайта қайта ғашық болдым😍Мастер Гүлімге рақмет.Тырнақтарымның авторы.2 жылдай келемін.Жұмыстары өте аккуратно жасайды.Жақсы мастер іздеп жүрсеңіздер советую вам қыздар
Shinar Ahmet
Мастер Гулим меним жеке мастерим уже 4жылдан бери осы кісіге жасатам жасаған жұмысы тиянақты ұқыпты” әдемі жасайды Жасаған маникюрі 1 айдан астам тұрады! 😍😍😍😍шугаригтін де әдемі жасайды ☝🏻 Ісіңізге Береке берсін ❤️❤️❤️❤️
МШ
Молдир Шакенова
Мастер по маникюру Гулима🦋 работы шикарныйе !Хожу больше года Ресницы и маникюр только к ней !
ЖМ
Жансая Мухтарбек кызы
Кайырлы кеш.Суббота 8.11.25 касыма коррекция жасаттым норм,беті жіппен тазалауды сұрадым,онын орнына шугарингпен жасайтынын айтты(Мастер)қолда не перчатка жок,бетті сүртпеді,после шугаринга опять не сеппе ді не защитный жакпады.Ещёмен күттім жағатын шыгар деп.Сомен уйге кеттім,12:00ге ресницаға жазылған мын 1сағат уакыт арада болғандықтан уйге кеттім.Ещё 14:00 қонаққа барытымды ескерттім.бетіңіз басылады деді.уйге келе жатқанда ысып бастады,келген сон алдын ала супрастин иштим 40мин уақыт болғандықтан арада жата тұрдым.Қарасам бетім одан ары кызарып исіп кетті.12:00 ол салонга кірпікке бармадым,14:00 атаулы алдын ала шақырылған кешке тағы бармадым, кешкісін 23:40 скорый шақырдым.Бұл аллергия емес териниз зақымдалғал қатты жұлғандықтан және ешкандай защитный после шугаринга қолданбағандықтан бетініз раздражение берген,таңға дейін зуылдап мазамды кетірді.9.11.25 күні 2 мезгіл система салдырдым, осы күнгі тағы тіршілік қалды.10.11.25 күнгі маңызды басшылық тапсырған жұмыстан тағы босатылдым.Бетімнін состояние даже тоналға жағуға келмеді,жақсам қышып бөртіп кетті.Мастерға жай сойлеп бастаған едім,мені акша сұрамасамда сразу ақшаңызды қайтарам деп ашуыма тиді.Озі дұрыс жасамаған процерудасына қайдағы дерматологтардан сұрап,маған не жағу керек,не ішу керек екенін айтқаны қатты ашуыма тиді.Антисанитария!!!!!!!Бұл бетттттт,(көрінбейтін жер болса мейлі)Бетімді құртты)Менін бетімде угри жок,жара жок но енди бааар.Менін бетім ухоженный еді.Тегін жасаған жоқсызғой,ответсвенно қарау керекғой.Фотоңызды жіберіңіз деп сурайсыз,сонда мені мазақ қылып баріне көрсету ушін сұратып отырсызғой.СЭСқа жалобы жасап ,моральдық ущерб толеде аламын
Умм Марьям
Салеметсіздерме,ұзақ іздедім керек мастерді,Берекенің консультация,вежливость,понимание какой цвет именно я хочу,прям барлығы ұнады,цвет точно шықты,қатты қуандым так как переживала очень,волосы для меня имеет важную роль,рахмет сіздерге,Алияға тоже ерекше алғысымды білдіремін🫶🏻,профи своего дела и все фото на инсте их работа,можете смело приходить,от души рекомендую🌹 До этого инстасына алданып басқа мастердің,дороже төлеп,жылап қалғанмын ожидание/реальность болып так что просто совет тем кто переживает и не может рискнуть но очень хотела бы 🫶🏻
Динара До$$
Рахмет нэйл мастеру Дамире, за аккуратную, оперативную работу, и цены приемлемые. 🫰😊 А ещё за то, что учли мои небольшие просьбы, по моим ноготочкам. 💅💅
Канапия кызы Канапия теги
Первый раз сегодня была у Дамиры делала наращивание ногтей Профессионал своего дела . Советую всем.
MM
Maxima Maxima
Кеш жарык кыздар Осы Салонда Гулбахар деген ханым кирпик жасаид 🥰🤗енди керемет 😍1айдан аса турад туспид кирпик💕
🥷🏼 🖤
Пришла на окрашивание по акции, понравились работы. Свои волосы отращивала много лет, были до поясницы. В итоге ужасно сильно сожгли волосы, очень много обломышей. Нетронутые волосы длинные, а осветленные все обломались. После окрашивания два раза ходила на тонирование. Второй раз тонировка была темноватой, но смотрелось красиво, на третий раз вообще сильно темно затонировали, почти мой родной цвет волос вернули. Аргументировали тем, что каждая тонировка должна быть темнее предыдущей (впервые такое слышу, с таким мелированием вообще год ходят), а я буквально три месяца походила со светлыми бликами и мне обратно мой цвет вернули. И смысл было портить свои волосы, чтобы чуть чуть походить с контрастным окрашиванием? Контрастное окрашивание на то и КОНТРАСТНОЕ, чтобы ходить со светлыми и темными прядями. Делала еще холодное лечение, толку 0. Не понимаю за что вообще отдала деньги🤷🏽♂️мастер клиента не слышит, делает все по своему и ценник задирает.
АО
Аяулым Оспанова
Мастер по маникюру Дамира,очень хорошо выполнила свою работу,я очень сильно довольна качеством ее работы,красивая,приятная,вежливая девушка. Спасибо вам огромное ❤️❤️🫶🏻
Жасмин Асанова
Мастер Дамира я вам очень благодарна! Очень все профессионально сделала! Я просто в восторге. Ногти держатся более 2 месяцев! Всем советую, честный отзыв👍🏻👍🏻👍🏻
Самые лучшие мастера!😍😍😍 Мастер своего дела Гулим😍❤️ Обслуживание 💯 Приветливые и красивые мастера ❤️
Молдир Муттар
Спасибо Береке, сделали очень красивые ресницы как я хотела, бережно относиться к клиентам ❤️❤️❤️
Мадина Имангалиева
Спасибо большое Береке! Это был мой самый первый и лучший опыт в подкраске волос😍 и я в восторге 🥹🙏🏼 🙏🏼
AY
Ainura Yerzhanova
Цвет вышел шикарный😍😍😍 Береке очень приятная и заботливая🔥
Saginbay Skakov
Ахмет лутшый мастер 👍
Z.A.S. .
Ахмед шашты жақсы қиады екен рахмет 🔥👍
М К
Мастер Гулим рахмет сизге оте жаксы маникюр жасап берди😍😍😍😍
арука айбековна
рахмет , Береке ханым , қара түстен күшті шығарды😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻