Beauty Salon
Салон красоты
Nurai Umurzakova
Мастер Айсауле 😍😍😍 оте аккуратно, адеми жасайды екен, катты унады, рахмет😍❤️
чн
человек невидимка
Айсауле😍😍😍 оте адемы жасап берді улкен рахмеет
Гулзат Кайраткызы
Мастер Айсауе топ❤️маникюр катты унайды Еше наращивания ресниц жасап жур барып жасаткам кушты Унады енды Айсаулегех гана барам 🤗🤗🤗🤗
Zhanerke Zhumaga1ieva
Красивая работа) Мастер сделала нужный цвет, что порадовало Маникюр чистый, без порезов🔥
Diana Allamova
Я пришла во времемя а там никово нету🥲.
ДН
Дидар Нусеров
Жаксы алады екен шашты рахмет
Асем Асылжан
Добрый вечер! Ляззат спасибо вам большое 😘все на высшем уровне ☺️всем советую 😇
Аруна Нурбаева
Ляззат мастер кирпик оте жаксы и тез жасайды озиме катты унады сиздергеде унайды деп айта аламын😍 озим енди постоянно баратын боламын❤️
Улбосын Тажиева
Өте керемет салон, екінші рет тырнақ жасатқалы отырмын,оның алдында кірпік жасатқанмын.Келсеңіздер өкінбейсіздер ханымдар,өте жақсы сұлулық салоны 🔥
AJ
Azamat Jotabai
Арайлым келіншегіме макияж жасап берді жұмысы ұнады келіншегім жадыратып жарқыратып жіберді рахмет мастерге барсаныздар өкінбейсіздер😍
Дарига Миятжанқызы
Мастер Арайлым макияжды өте жақсы жасайды.Прям ұзаққа тұрады.Өз ісінің маманы.Қорықпай барсаңыздар болады👍🏼Арайлым ісіңізге сәттілік🫶🏻
АЖ
Акбота Жумадил
мастер Арайлым тойға макияж жасатканмын узақ ұақыт прям идельно козди бояуы бари на супер Рахмет ойланбай бараныздар болад ❤️🫂
Айгерим Талгатовна
Кірпікті әдемі жасайды әрі тез всем советую біраздан бері барамын бағасы да тиімді👍🏻өз бағасына тұрады ұзақ шыдайды шашымды да қидырғанмын әдемі етіп қиып берді❤️
Назира Керимбекова
Ляззат мастерге рахмет өз ісінің маманы жұмысыңызға сәттілік тілеймін
Советую всем, все хорошо сделали. Спасибо мастеру Ляззат👍
KK
Kymbat Kosherbaeva
Өте жақсы қызмет көрсетеді,үлкен алғыс білдіремін
Айгерим Аскарова
Салон классный, мастера молодцы. Мне все понравилось. Дружелюбный, хороший персонал.
ЖЕ
Жадыра Есимбекова
Лаззат мастер кірпікті өте жылдам жасайды, 1 сагат ішінде жасап береді және ұзаққа устап турады, 1-1,5 айдан аса жүремін, бағасы қол жетімді, келісіп кез келген уақытта жасатуға болады, тіпті тунгі 23:00де де, таңгы 07:00де де жасап бере алады, сол жағы өте тиімді
ЖБ
Жайна Быркия
Кыздар рахмет Кушти болып мяз болып кетип барам Кыздардын жумыс истеуи маган катты унады Кирпик пен шаш кестирип едим уау деп калдым гой