Aimeer collection
Магазин бижутерии
Зейнаб Маянху
Совсем не понравилось
Продавцы ужасные, хотели выбрать Бижутерию , так они сказали дочке не трогайте нечего если не будете брать ! Не советую этот магазин, или для начала научитесь разговаривать с людьми
Aigerim Khalykbergen
В восторге
Сатушылары өте сыпайы☺️ Бағалары қол жетімді👍 сапасы күшті❤️❤️❤️
Kuralay Asanova
В восторге
продавщицы очень вежливые и приветливые.выбор украшений велик.думаю буду постоянным клиентом🥰👍🏻
ГА
Гульнар Аскарбекова
В восторге
Жақсы магазин,таңдау өте көп,акция көп болады.Сатушы қыздар сыпайы жақсы қызмет көрсетеді.Әр тойға барған сайын осы магазиннен бижутерия аламыз,өте арзан бағалары,сапасы да күшті,алтыннан айырмашылығы тек бағасында)))
Gulnar Ustenova
В восторге
Выбор оте коп, качествосы оте жаксы, кыздар да кушти тусындырып корсетип береди, советую 👍🏻
РС
Рабига Султамуратова
В восторге
Қыздар алсаңыз өкінбейсіздер мен өзім алдым уже 2жыл болды тағып жүргеніме цепочка кулоны,браслет күшті енді
Айнур Иманкулова
В восторге
Недавно брала на той набор и кольца . Качество отменное , цены приемлемые. Девочки вежливые помогли выбрать красоту . Выбора много. Советую этот магазин. Успехов и процветания Вам!
BB
Birbiday Bolatkhan
В восторге
Бужетериялары өте әдемі!Кленттермен жақсы қарым қатынас жасайды👍🏻
АЕ
АРАИЛЫМ Естемесва
В восторге
Өте жаксы, магазин. Кол жетімді бағада кыздары да, жаксы, кызымет көрсетеді.
Назерке Ашимова
В восторге
Ең керемет таңдаулар осы жерде🥰😍😍😍😍
Zhanerke Ashimova
Всем советую Вежливые девушки😍💞 Обслуживание классное☺️
Gulnazym Zhumakhan
В восторге
Магазин очень понравился. И цены приемлемые😍😍советую всем
Советую выбора много 😍
Частый гость