Aimeer collection
Магазин бижутерии
Aigerim Khalykbergen
Сатушылары өте сыпайы☺️ Бағалары қол жетімді👍 сапасы күшті❤️❤️❤️
Kuralay Asanova
продавщицы очень вежливые и приветливые.выбор украшений велик.думаю буду постоянным клиентом🥰👍🏻
ГА
Гульнар Аскарбекова
Жақсы магазин,таңдау өте көп,акция көп болады.Сатушы қыздар сыпайы жақсы қызмет көрсетеді.Әр тойға барған сайын осы магазиннен бижутерия аламыз,өте арзан бағалары,сапасы да күшті,алтыннан айырмашылығы тек бағасында)))
Gulnar Ustenova
Выбор оте коп, качествосы оте жаксы, кыздар да кушти тусындырып корсетип береди, советую 👍🏻
РС
Рабига Султамуратова
Қыздар алсаңыз өкінбейсіздер мен өзім алдым уже 2жыл болды тағып жүргеніме цепочка кулоны,браслет күшті енді
Айнур Иманкулова
Недавно брала на той набор и кольца . Качество отменное , цены приемлемые. Девочки вежливые помогли выбрать красоту . Выбора много. Советую этот магазин. Успехов и процветания Вам!
BB
Birbiday Bolatkhan
Бужетериялары өте әдемі!Кленттермен жақсы қарым қатынас жасайды👍🏻
АЕ
АРАИЛЫМ Естемесва
Өте жаксы, магазин. Кол жетімді бағада кыздары да, жаксы, кызымет көрсетеді.
НА
Назерке Ашимова
Ең керемет таңдаулар осы жерде🥰😍😍😍😍
Erke 🦢
Всем советую Вежливые девушки😍💞 Обслуживание классное☺️
Gulnazym Zhumakhan
Магазин очень понравился. И цены приемлемые😍😍советую всем
Советую выбора много 😍
DD