Жансулу
Medina Alimzhanovna
Ужас просто
НН
Назым Нуркасымова
Мастер Райгул улкен рахмет жумысына укыпты мен Кератин жасаттым конілімнен шыкты оте керемет катты унады улкен рахмет жасаган жумысына соз жок просто суппер 😍👍баска кісілерге де кеңес берем Райгульге баруга не только кератин и шаш бояау стрижка т.б кабарласыныздар Рахмет улкен 😘😘😘👍💐💐💐
AO
Alibi Orman
Круто
Даурен Азаматұлы
Өте керемет жақсы алады өзім алдырам өте керемет 👍👍👍
Жанара З
Мастер Акмарал мастер своего дела. Мои бровки теперь прекрасны хочется смотреть и смотреть 😍😍😍
Вообще 1 жулдыз коюгада жалко,шашымды кисык кесып берды,бары айтад неге шашынды кисык кесылып тур деп,айттым мен шаш киган кысыге керек емес олай кесып десем,жок алдыда ия ия деп журып быреумен сойлесып умытып,кисык кесып берды.
Махаббат Каждан
Пришли помыть мужу голову, когда спросили сколько будет стоит, она сказала 300 тенге, а когда помыли сказала 1000 тенге, ну мы промолчали оплатили и ушли, но не приятно...
ЭС
Эльмира Стамбулова
Кератинді керемет жасайды. Райгул рақмет саған. Әдемі түс шықты. Маған ұнады.
ЖК
Жанылай Калиева
Рахмет көп-көп Ақмарал мастер перманент для бровей очень аккуратно сделала всем советую🫠🫶🏻
ГД
Гульмира Дарменкулова
Хочу сказать большое спасибо мастеру салона Жансулу по перманенту бровей,губ и век Акмарал.Она мастер своего дела,работу свою выполняет аккуратно и на отлично. Кто ищет мастера рекомендую,тел.87022404954
Madina Yerbol
Садиева Акмарал керемет мастер екен, жұмыстары өте ұнады. Клиенттермен жақсы сөйлеседі. Сәттілік👍
ТУ
Толеугайша Уразгалиева
Оте жаксы мастер Райгул шашымды бояганы конилимнен шыкты колы дерт кормесин жумысы алга бассын келсениздер окинбейс здер
A
Almas
Мастера своего дела, я доволен, стригут классно, не пожалеете !!!
Aidana Kyssataikyzy
Всё на высшем уровне👍🏻 Райгуль жақсы мастер
Нуртаева Кулгин
Мастер Райгуль прфесионал своего дела👍
Индира Куанышбаева
Жансұлу салондағы Райгул мастерге үлкен алғысымды білдіремін.Өз ісінің шебері,мықты мастер,неше жылдан бері басқа районнан осы кісіге келемін,шашымды әрдайым керемет жасайды Еңбектеріңіз жемісті болсын, халықтың алғысына бөлене беріңіздер.
MT
Moldur Tukenova
Жансулу салонынын мастерлерыне улкен Рахмет.шашымды ойымдагындай шыгарып берды всем советую мастера просто супер
rt
ramazan toksanbaev
Жансулу салонындагы мастер Райгулге рахмет, 8 жыл болды, тек осы мастерге барамын! Мастер своего дела ! Умничка , все сразу понимает 🌷🎊
ЭЖ
Эльвира Жаныбекова
Жансулу салонына рахмет ,шашыма кератин жасаттым, керемет нәтиже шықты, қазір шашым жылтырап,әдемі болып тұр, Райгуль мастер өз ісіне шебер.🤩
Акмарал Садиева
Профессионал своего дела😍. Мастер-Рамиля очень тщательно и внимательно относиться к своему клиенту. Она не только сделает твои ручки красивыми, но и с удовольствием поболтает и выслушает.С ней очень приятно работать, спасибо🫶🏼
Meyir .
Жансулу салонына рахмет шашымды ойымдагыдан да керекмет кылып алып берді😍😍😍