Hi La La
Ногтевая студия
Метиска ДИ 👑
Благодарю мастера, за качественную и красивую работу 👌🏽🔥👑
Мадина Сымайыл
Жаңа дизайндар осында✨ күшті жасайды💯 накладной тырнақтарда қолмен жасайды күшті, и гель покрытие де нарашка да жақсы жасайды👍🏻
Dana Turganbek
Тиктоктан көріп кеп ем ұнады тағы кеоетін болам.
DB
Dara Bala
Бугін мен наращивание ногтей жасатуга келдим мастер Марзияга улкен Рахмет тырнагымды кушти окутано степ берди💗🍒🍒🍒 Жумысыныз берекели болсын посибо дизайн барлыгы куштии прям супер💗💗💗
Gulina Turganzhan
Марзия мастердің жасаған тырнағын алдым дұмысы өте ұнады😍😍😍
Nurgul Batyrovna
😍😍😍😍
Dilara .
睫毛做的极差 两天就掉光了。还拔睫毛 掉光了都。老板不负责 还顶嘴。完全没得必要去做
aisgtfo
Очень понравился салон! Приятная атмосфера, вежливый и внимательный персонал. Всё сделали аккуратно и с любовью к делу. Обязательно приду ещё и буду советовать друзьям! Самый лучший мастер Лазата !!!!👌🏻😆😆😆
Aiyam 🐈⬛
аккуратно сделано и очень быстро.Хорошее место санитария присутствует.Чисто,красиво мне понравилась
YT
Yasmina Tuhtaeva
Самый лучший салон😍 Хожу год к мастеру Ляззат Очень хороший сервис,качественный материал😍 Маникюр,ресницы,брови все делаю только здесь❤️❤️❤️
ZH
Zerde Haharman
Бұл салон маған қатты ұнап қалды 🫶қыздары өте күшті, жұмыстарын ұлкен жауапкершілікпен жасайды екен,жасаған жұмыстары өте керемет 🥰🥰🥰келулеріңізге кеңес берем😇
I🤍
Inzhu 🤍
Жұмыстары өте жақсы,маған қатты ұнады😍
MM
Онгар Алтынбек
Кұшты
ҒЖ
Ғазиза Жаңанұр
Мастер Марзияға тырнақ жасатқанмын, өте қатты ұнады, дизайны өзім қалағаннан да әдемі шықты, жаңа дизайын мен сапалы жұмыс осында👍👍💞💞
KS
Kali Sapa
өте жоғары баға берем, керемет!
古古
古丽洒扎·加那提汗 古丽洒扎·加那提汗
Бари кушти унады, кирпикте тырнакта материялы оте жаксы сапасы 👍 калаганданымдай жасап берди 🌹 кыздарга Рахмет🌹
Aiym Ibraimova
Қыздар,бұл салонға бармаңдар! Не советую! Маған 15:00 де экспресс маникюр+ресницы жасап бастады.(Ресницаны 5-7 минут таңдадым бірінші рет жасаған соң) Тек бір қолға маникюр 1,5 сағат жасады 16:30 екінші қолды жасап бастады, хотя 16:00 ге дейін бітіреміз деген болатын.Ресницы Вообще ужасные,клей көрініп тұрады,таңдаған обьем 12-13 болған ал маған бір обьеммен 13 пен жасаған(хозяйка салона Ляззат даже тыңдаған жоқ,үстінен ақша қос жасамаймыз деді) хотя 10 мың тенге тұрады услуга. Маған ұнамайды шешіп басқа жасаңыз десем тағы үстінен ақша төле деді! Менің 2,5 сағат уақытым кетті 17:30 да бірақ қайттым клиентоориентированность ноль! Ақшадан өлген! Клиенттің қалауын орындамайды! Уақыттарыңды кетірмеңдер!
U.S $
Лами ресниц кушты жасайды. Приятный персонал. Приемлемые цены.🙌🏻
Интош 🎀
👍🏻👍🏻👍🏻
Balbala Duisenali
Екінші рет келуім — әрдайым сапалы 💅Салоныңызда атмосфера да, сервис те супер 💖
Таннур Манат
Уютно быстро Японский маникюр классно делает 👍 и за 15 минут готовые ногти делает мее понравилась
Лязкони Мухамеджанова
Барлык мастерлеры оте жаксы😍1жылдан асты осында келемын
ayaulym umbetulla
Не знаю но мне очень понравилось работа с мастером Ләззат. Очень дображелательная и милая девушка. Работала очень акуратно и сделала красиво. Всем советую
N❤
Nl ❤️
Салон ға келдім сервис ужасно. Көп цвет жоқ,еше маған ұнаған цветтер только болады деп мастер Лаззат очень грубая не адвкватная. Просто ужасно Сервис ужасно Не советую Инструмент стерилизовать етпейді! Общяк бірінен бірі алып жасай береді. Келіп босқа ақша уақыт жоғалпаңыздар!!!!
Sww agg.
Сделали очень красиво и быстро, все аккуратно и так как я хотела. Внутри уютно и прохладно, мастер хорошая, мне все понравилось.
Azia Jandaulet
Мастер өте тез жасайды 1 сағатта жасап берді 👍 Мастер өте күшті жасайды ❤️
Аруна Алтынхан
очень класный сервис
so
symbat onerbek
Этот маникюрный салон действительно замечательный! С самого входа чувствуется уютная атмосфера, и обслуживание на высшем уровне. Мастера очень профессиональны, каждый дизайн получается очень красивым. Независимо от того, выбираешь ли классический или модный стиль, всегда всё выглядит прекрасно. Я всегда выбираю этот салон для маникюра, потому что здесь всегда отличное обслуживание.
НБ
Нурай Бакшабаева
Қыздар советуюю👌🏻 клеймен жабыстырып береді. 1 күн болсын, 1 ай болсын жүре бересіз👌🏻 тырнаққада зияны жоқ😁😍 алдын ала жазсаңыз қалаған дизайн и қалаған форманызды жасап береді😍 мастерлерге көп рахмет😘
MS
Мира 🌸🌸🌸
Бірінші рет келдім қатты ұнаттым. Келуге ұсыныс берем. Өте тамаша
SB
Sym Bat
Өте күшті 😍😍😍 ресницы мен маникюр бары кушты болд
Kausar Muratbek
Келуге кеңес берем Өте күшті Жұмыс жасаулары керемет арнайы келіп тұрам
Sara Bakytkhan
өте керемет салон келуге кеңес беремін😍