Жаңа ауыл
Ресторан
4.2
4.3
Женя Ермекбаева
Вчера были на юбилее, еда не вкусная, очень холодно, санузла нету, руки мыть нигде, к чаю ложки даже не подали, вообщем ужасное заведение
ГР
Гульзира Радилова
Были на юбилее в этом кафе. Еда очень вкусная, официанты вежливые и внимательные — обслуживание понравилось. Но есть и минусы: уборная находится на улице, и нет воды для мытья рук, что создаёт неудобства. Также возле кафе двойная сплошная линия разметки — из-за этого сложно подъехать и припарковаться. Хотелось бы, чтобы разметку сделали прерывистой для удобства гостей.
Даурен Байбохов
Гуд
ГК
Гулнура Калдыбайева
тугистке номер неге коясыздар егер жауап бермитин болсаныздар канша хбтым воопще котермисіздер
Зипош 🫀
😍😍керемет жер
Rt
RadaB tT
Вчера были на мероприятии в этом заведении , все очень понравилось, кухня вкусная, зал красивый , официанты вежливые , улыбчивые. Хорошее место 👍 Желаем успехов и процветания всему коллективу.
ЖЖ
Жако Жако
Бардак билеуге де ақша алғаны қалай кетті
nurkenov_na 0312
класс
НД
Нафиса Душамова
Өте керемет ресторан екен Тамақтары дәмды
Гульмира .
Тамақтары мүлде ұнамады,салаттары да дұрыс емес нандары қатып қалған .отравления болдық Бұл жерге бармаған жөн
Алматы Город
Тамақтарының салаттарының дәмі просто ужасно 🤢🤮 жеуге келмейді лагманды 1 сағат күтіп қарнымыз ашып жеп едік дәмі вобще ноль тестосы былжырап кеткен подливасы мүлдем лагмандыкі емес, салат цезарь тоже мүлдем ұқсамайды обычный капустаны турап майонез араластырып дешевый сыр сеуіп қойған бетінп еще 2000 тг😳 15 мың төлеп аш қайттық итіміз тойып алды барлығын итке салып алдық обал болмасын деп не стоит баруға😡 управляющилары поварды ауыстырмаса ұзаққа бармайды дәуірі 🤔 өз басым екінші бармаймын деп отырмын
1 жас тойымызды откиздик, адам басына 12 000 тг меню алдык, салаттары аз, даже 1 салат койылмады, кадагалап журмесениз болмайды екен. Биз таныс аркылы бардык деп сенип калдык. Стол бедный болды. Админ кабинетинен шыкпайды екен. Официанттары грубый, тойбастарды сурамай таратып, бир столга бермеген бир столга тойбастар емес баска заттар таратып жиберген. Просто ужас болды. Менюда корсетилген стол мен жасаган столдары мулдем келипеди, не кампиттери не пирогтары дурыс болмады, никому не советую
Лилишка Ли
Грубые оффицианты
Аида Амантаева
Бүгін тойда болдық, барлығы өте керемет. Зал өте әдемі, Бағдаулетке рахмет
nazerke khanan
Все очень понравилось, отдельное спасибо Аружан, вежливая, внимательная и очень приятная девушка🫶🏻
N
Nolan
На первый взгляд — простенькая кафешка, и, в целом, так и есть, но атмосфера здесь приятная, а обстановка комфортная. Всё понятно и удобно — без лишних неудобств. Можно прийти компанией, посидеть в уютной юрте, а также есть тапчаны и столики на летней веранде на свежем воздухе. Персонал — грамотный и шустрый, хорошо справляются со своей работой. Особенно хочется отметить официантов Аружан и Асылжан — приятные, внимательные и знают своё дело. Итог: советую. Зайдите хотя бы один раз — не пожалеете. В этом посёлке, да и вообще, не так много таких приятных мест.
Aibat Ongar
Все очень вкусно и недорого кухня на высшем уровне😍
Ффф Ккк
Орын таба алмай 10 минут журдик, прибор бермей тагы 10 минут отырдык, шашлыкпен манты заказ берген кезде мантыны умытып кеткен,кызмет корсету 0дендейде.Ас мазири жок, кетеримизге (уйге акетемиз)деп 4шашлык заказ берип оны куттик.20минуттай кутип сурасак умытып кетиппин деиди.Кыскасы, кызмет корсету оте томен денгейде.Ас ишип отырып мынадай кориниске де тап болдык.
Жулдыз Ешмуратова
Өте әдемі жер екен, приятно
ББ
Балгын Бияхметова
Классное место
ГА
Гулзат Абдуманап
Өте нашар ,барғанымызға өкініп қалдық.Отбасымызбен барған едік,тұрып қалған еттен шашлык алып келіп...Заказ берсек,берген заказ жоқ.Өздері айтқан,ұсынған затты алу керек екен..Сонда не үшін меню қойып қойған. Бағасына тамағы мүлдем сай емес өте нашар.Енді жегеніме ұшынып отырмын.Шашлык тұрып қалғанын ,иісі шыққанын көрседе кешірім сұрау жоқ....Ақшаны жолдасым төлеп тастаған,сол баяғы ұят болады деп...Тұрып қалған шашлык ұсынған недеген сұмдық...
Алия А
Обслуживание 0%
Авган ТУТ АВГАН
Все супер!!!!!
РҚ
Рахат Қалшабекұлы
Тамақтары жақсы бірақтанда бокалдырымен посудалары жақсы болса тым жақсы болар еді
Ersa
Официант по имени Нұрсұлтан очень хорошо работает, нам с друзьями понравилось
GE
Gul Erlanbekovna
Қызмет көрсету сапасы өте нашар! Заказ бересің айтып сұрап басқа нәрсе әкеледі. Бағасы мен қызметтертері мүлде сәйкес емес
Асель Саппаева
Қандай керемет мейрамхана! Отбасымызбен жиі барып тұрамыз. Тамақтары сондай дәмді, даяршылары да өте керемет. Барлық тағамдарды уақытында алып келеді. Жақында әрі суши тағамдары қосылды.
SN
Saida Nalibayeva
Рекомендую 👍
TO
Tomiris Ongar
Очень зеленый уютный комплекс, красивые юрты, вкусная кухня, недорого, все понравилось