Ақтоты
Салон красоты
BT
Bigul Toktaubek
В восторге
Отличный салон всем советаю 👍гарантия есть на кератин мастера с опытом работай 👏🏻👏🏻🥰
ДН
Диля Наурызбаева
В восторге
Салем өте керемет салон маған барлығы унады маникюр жасаттым өте жоғары сапада ,Рахмет кыздарга💕🫰🫰
В восторге
Оте кереемет салон,әсіресе Ильмира өз ісінін маманы.Макияж,прическаны ойлағанымнанда әдемі етіп жасап берді сол прическамен 2 кун бойы журдым😍😍.Клиентерімен өте сыпайы арласады,ең жақсысы кондицонер жумыс жасап тур.Басқа салондагы секылды емес,оте керемет ерекше салон💟💟🫶🏻🫶🏻
ГА
Гулшан Аманбаева
В восторге
Осы солон Қыздары опыт бар шашым бояттым қидырдым күшті шықты,,🥰🥰
AD
Aizhan Daurenkyzy
В восторге
Оте керемет салон 😍 Шашымды бояуға и стрижка жасатуға келгенмін. Бояулары шашыма үйлесе кетті🥰 Әсіресе Эльмира татеге рахмет🌸Сол кісі стрижкамен бірге укладканы да әдемі жасап берді.Советую всем
A
Aлия
В восторге
Кыздар сендерге рахмет!!!жүмыстарына мухиат калайсындар. Шаш кесу, бояу өте керемет. Сендерге рахметтттт!!!!!
БД
Бакыт Досекеев
В восторге
Салон отте керемет,Маган катты унады ,
AB
Anargul Bakau
В восторге
ОТЕ Керемет САЛОН ПОНИДЕЛЬНИК КУНЫ ДЕМАЛДЫРМАЙМЫЗ ОТЫРЫК КОММЕНТАРИЙЛЕРГЕ СЕНБЕНЫЗДЕР
ЕГ
Еркеш Гадаева
В восторге
Очень уютный классный салон всем рекомендую,я уже 3 года посещаю ,очень благодарна 🥰🥰😘
ИА
Илмира Асанова
👍👍👍
Айнур Айнур
В восторге
Ақтоты салоны менің ен жаксы коретин салоным. Туракты клиентимин. Бари кәсіби турде жасалады. Рахмет сиздерге. Жумыстарыныз берекелди болсын. Сиздерге де баруга кенес беремин😘😘😘
NJ
Neymar Jr
В восторге
Очень чистый и комфортный салон
DD
Diko Diko
Совсем не понравилось
Не чистый салон, инструментов не чистый,и очень дорого,я там наращивание ногтей сделала и долго не держала, не советую вам. Я заявление буду написать на СЭС.
ES
Edil Satar
В восторге
Очень чистый комфортный уютный недавно моя жена была там я даже ее не узнал она стала таким красивым что я не мог узнать ее
Тина Пикельгауб
Совсем не понравилось
Врут людям про цены
В восторге
Классный салон все аккуратно и профессионально 👍❤️❤️❤️
BE
Beknar Ersinuly
В восторге
Салон өте жақсы. Жұмыстар қатты ұнады. Келіп қызметіне жүгінуге кеңес берем☺️☺️☺️
Fatima Sadivakasova
В восторге
Впервые была в этом салоне , не пожалела😍👍 мастер Айсулу мастер своего дела , сделала прям как я хотела 👍 коллектив тоже приветливый, салон уютный👍🙌🏻 советую
ПХ
Пулат Хожаметов
В восторге
Мужской парикмахер просто топ) Стригусь уже года два у него🔥🔥🔥
Edil Satar
В восторге
Я еду там на стрижку. Все мастеры классные. Желаю им удачи
Есбол Бейсенәліұлы
В восторге
Мастеры все лучший, я рад на все их работу
Ташон ☀️
В восторге
Салон топ!! 💗 мастеры своего дела👍🏻советую всем))
ДТ
Дәулетияр Тоқтаров
Өтө комфортный салон😍
ИШ
Илья Шепбаева
Понравилось
Күшті салон Әсіресе Ильмира деген мастер қолы жылдам