Saya_beauty
4.3
4.3
БВ
Богдана В
Повелась на инстаграм и записалась на прическу, в итоге была мягко говоря в шоке, салон больше похож на какой то старый склад. Везде грязь, полная антисанитария. Сервис не то что низкий, он отсутствует от слова совсем, куча непонятных людей, то ли мастера, то ли из знакомые просто лежат на лавочках с ногами, прям на входе. Все это можно перечислять бесконечно и я могла бы молча больше не придти, если бы в добавок ко всему чуть не получила испорченый вечер, так как прическа оказалась просто - Ожидание/реальность, в итоге в домашних условиях ушел час и балкон лака чтобы переделать ее во что то более менее приличное. С передней стороны было более менее, уходя я подумала что просто поправлю дома, когда я приехала и увидела результат сзади, просто хотелось плакать. Прилегаю фото референсов и результата, судите сами, но я сделаю все возможное, чтобы данный салон проверили и прикрыли.
Гүлбахыт Мырзағұл
Аружан мастерге үлкен рақмет) қара түстен кислотный смывка жасау арқылы шашымды әдемі қоңыр түске жасап берді! Жұмыстарыңыздың жемісін көріңіздер! Іске сәт
СМ
Сая Мурал
1ай тұрды 😍
Частый гость
🐾 🐾
Мастера плохо обращаются с клиентами вообще не стойт даже одного звёздочка жалко
Айдана Салбен
Әрдайым осы салонда кірпік жасатамын,Мастер Надия ханым суперр,бәрі көңілден шығады😍😍❤️
5 посещений
Аида Даниярқызы
Сая ханымға рақмеетт! Көңілімнен шықты😍😍 прям өзім қалағандай! Шығармашылық табыс тілеймін еңбектеріңіз жана берсін! Всем советую😍😍😍😍
Zhuldyz Bekbossyn
Мастаера Айгерим и Сая прям мастера своих дел. Красиво и быстро, общительные и внимательные. Спасибо❤️❤️❤️
Lina
Очень классно делает ногти, причёски и макияж Все очень чисто и опрятно, сразу после открытие попробовала, девочки молодцы Мастер Айгерим золотые руки💗, спасибо большое!
Жанат Жорахан
После «маникюра» в этом салоне. Работа 0/10 Антисанитария. Столы, инструменты все грязные. Мастер просто взяла маникюрные ножницы с другого стола, где делали маникюр другому клиенту и даже не обработала хотя бы спиртом. Однозначно не советую
rasul sultanbekov
Аяулым мастер очень хорошая😍
SN
Serik Nuriakhmetov
АЯУЛЫМ самая лучшая мастер честно👍
7 mineka
сегодня делала маникюр в 17:30. Несмотря на то, что я заранее не записалась, для меня нашли окошко🥹Маникюр делала девушка, с блондом, Мөлдір вроде зовут её. Впечатлила аккуратной работой, просто вау. Да и сама девушка приятная🫶🏻 Мне все понравилось!
AZA .
Мастер Кука красавчик
ЖМ
Жанерке Маратова
Жылы қарым-қатынас, сапалы қызмет, әдемі нәтиже 💇🏻♀️💅🏻
SB
Saltanat Babarva
Салон өте керемет. ҚЫЗМЕТКЕРЛЕРІДЕ ЖАҚСЫ ҚАРЫМ ҚАТНАСТА ҚАБЫЛДАП ЖАҚСЫ ҚЫЗМЕТ АТҚАРАДЫ МАҒАН ҰНАДЫ
Гуля ~
Постаянна келемін керемет қыздар көңілімнен шығады бағасы бәрі керемет Сая Әсем 🫰
Алибек Бакыт
Saya_beauty❤️ Смело бара бериниздер ҚУАНЫШ братан🔥🔥🔥🔥
Ainur Kuatbek
Тазалык мулдем жок как попала делает педикюрда болдым ауыртып жасайды грубо сойлеседы
Мейрамбек Наримбетов
Зор
Bopenay Nurdaulet
Білетін,істей алатын мастерлер болу керек қой.Бүгін ғана болдым.Жай қасты 2 мастер істеп екеуі де бүлдіріп берді.Осыға дейін осы салонға ғана келетін едім.Енді жоламастай болдым.
Aiau 💕
Салон күшті кіре салысымен жақсы қарсы алады қыздар мастерлерде өз ісіне ұқыпты
Құрмантай Жайна
Үнемы saya_beauty салонына барамын.Өзымның кырпыктерымды мастер Надияга гана жасатамын кушты жасайды кай турын аитсанда конылымнен шыгарып жасап береды.ЖАкында гана шашыма кератин жасаттым мастер Аружан кушты жасап берды
𝒜𝓎𝒾𝓂🤍
Не советую👎👎
molyajanm💋 …..
Мастерлері күштіі өтте кереметт✅✅✅✅ Кленттермен күштіі тіл табысады әрдайым күліп карсы алады😍
Частый гость
Александр Александров
Сервис отстой, Голову помыть негде, воды нет, после стрижки лицо все в волосе, даже умыться негде. Мастер работает не аккуратно, постоянно тыкая машинкой,после двух замечаний только до нее дошло что она что-то делает не так.🤦🏻♂️
Мадина Садуакасова
Мен барған ең ужас салон не суы жоқ не нормально мастер жоқ мастер тасбақа құсап істейді біреудің шашын күйдіріп біреудің шашын жандырып жуатын суы жоқ 40минут күттім адамды ақшадан өлгендей ала беред еще уакытында істемейд
ЖЕ
Жулдыз Ержанова
Сая саған деген алғысым ерекше шексіз.Жасаған ісіңе тағатын мінім жоқ,өз ісінің маманы 7 жылдан бері өз жұмысын жоғары деңгейде орындап келе жатыр
MD
Moldir Djidabaieva
Сая сулулык салонына оте ризамын Кыздары оте конилди жаксы карсы алады Сая оте керемет жан оз жумусына укыпты
MK
Moldir Kana
Камила администратор, Айгерим бровист спасибо вам большое ❤️🫶🏻. Советую посетить данный салон все дружелюбные красивые девочки 🌺😘 с праздником
laura .
Мастер Айсұлу өз ісінің маманы😍топ мастер советую всем❤️🔥❤️🔥❤️🔥очень вежливая красотка простоооо🌷🌷🌷
Алмагуль Жылгелдиева
Saya_beauty салонына катты ризамын,кыздар өте жақсы қарсалды Мөлдір кірпік жасады жақсы екен Биохабивка жасаттфм Сая деген мастер жасады
МХ
Мейргул Хакимова
Салеметсиздерме !Мастер Саяга былтырдан бери келемин!Жумыстары оте укыпты,катты унайды!Есик каласы бойынша номер 1 салон мен ушин !Барине советую🥰
Сабина Толеген
Мастер Аружан просто идеальная, очень вежливая, и просто идеально сделала мои брови и стрижку, просто топ1♥️
ГМ
Гульжан Мырзабаева
Салон өте жақсы,таза. Надияға көп рақмет🫶 Чистка лица, шугаринг,қас барлығын жақсы жасайды.Өз ісінің маманы👍 Надия сияқты жақсы,ұқыпты мастер тапқаныма өте қатты қуаныштымын 🤗 ❤️
Наргиза Серікқызы
Қыздардың жұмысы өзі ұнайды Әсіресе Надия мен Аружаның жұмстары өте керемет қолдарыңызға Аллам берке берсін😘 Saya beauty ұжымына мың алғысымызды білдіреміз бйік белестерден көріне беріңіздер қолдарыңызға Аллам күш қуат берсін аман жүріңіздер сіздердің арқаларыңызда ең сулу да сымбатты нәзік жан болып жүрміз рақмет💋 Saya beauty ұжымы біз сіздерді жақсы көреміз😘🤍🤩🥳
Б
Бббб
Мастер Надияга Рахмет постоянно кулып карсы алады жумыстары катты унайды кырпык шугаринг чистка барын Надияга жасатамын Сая командасы кыздары жаксы
Zh ❤️
Бүгін салонға барып шашымды бояттым. Нәтижесі ойдағыдай шашым керемет шықты өзіме қатты ұнады 🤍 Сая тәте өз ісінің маманы, өте жайлы, камфорт адам. Еңбегіңізге үлкен рахмет❤️
Асемгүл Ризакулова
Айсулу мастерге Рахмет тырнагымды кушти жасап берди.Макияж бен прическа ушин Айгерим мен Асем мастерге Рахмет озиме унаитындаи етип жасап берди😘😘😘😘
Абдужаппар Жулдыз
Мастер Айгерым оте кушти жасайды пермамент жасатканмын оте адеми жасаган Айгерым колыныз дерт кормесын
MG .
Хочу выразит свою благодарность команде Saya beauty в Иссыке еле нашла хорошего специалиста Мастер Надия проф своего дела уже 5 месяц к ней хожу на наращивание ресниц и шугаринг , жаль что свои ресницы быстро растут а так ходила бы 2 месяца спасибо большое
kc
kurt cody
Джиги қасынан кепка сататын бутик ашып алыңдар, бизнестерің жақсы жүреді
Aii Nur
Мастерлар элементарный прямой шаш қия алмайды бағалары қымбат баруға не стоит жер🤦🏻♀️
Аружан❤️ Саттар
Салон оте жаксы, мастер Надияга рахмет наращивание и шугаринг кушти жасайды безболезненно😍🔥
D❤
Dayana ❤️
Салон өте күшті🔥мастер Надия коп рахмет өз жұмысының маманы😍❤️
Салон прям күшті іші кең Мастерлар да жақсы екен Макияж жасатуға барғанмын Мастер Айгерім маладец красотка кушти жасайды екен. Салонның іші таза барып демалып қалдым всем советую,🥰
Маржан Сарсенова
Салон өте керемет екен ,Сая қолы алтын мастер екен шешімді қара түстен шығарып берді айтып жеткізе алмайм ,сеніп баруға болады
Aigerim Qadyrova
Айгерим Есімді визажист қыз бен Асем hair stylist-ке көп рахмееет. Өте әдемі қылып жасап берді шашым мен макияжымды😍😍😍
СД
Сандра Дуйсебаева
Мен осы салоның кылетымын қыздары таза мәдинетты сөлесе алады жуздеры жылы пысық қыздар атап өтсем қыздарды Сая ханым Аружан ханым Мөлдыр ханым Надия ханым Айдана ханым Айгерым ханым Асем ханым осы қыздарға алла разы болсын💋💋💋
Асия Жетесова
Мен бұл салонға неше мәрте келдім жұмыстары ұнайды ,қыздары сыпайы , жұмыстары керемет келуге совет етем 🙂😍
Салон прям күштіі Диана Мөлдірге рахметт тырнағым кірпігім жаксы тұрады тұрақты кленттерімінн❤❤❤😘😘😘😘😘😘😘😘😘