Gulima
Ателье и химчистка
Рысбике Кадырбаева
Өте сапалы жұмыс жасайды,Гулимаға рақмет.
ПС
Пернегуль Сейтбекова
Гулима деген қыз өзінің атына сай ісі өте ұұыпты ойыңнан шығарып көңіліңді толтырып тігеді қолы дерт көрмесін...Қайта қайта киім тіктіргің келіп тұрасын Алла қаласа көктемге қарсы тағыда тіктірсем ба деп отырған жайым бар...Еш шаршамай жалықпай тіге бер еңьегің жемісті табысты болсын!..
ЖН
Жадира Наурызбаева
Өте керемет тіккен заттарыңыз қолыңыз дерт көрмесін Алла разы болсын жұмысыңыз алға баса берсін🤲
Анар Кошербаева
Гулима ханымга алгысым шексыз! Кашан барсанда жылы жузымен карсы алады. Жумысы таза, жылдам жане сапалы. Гулима колыныз дерт кормесин! Касибыныз берекелды болсын! ❤️💐
Аселя Шайхисламова
Сотрудничаем с Гулимой по пошиву штор для наших проектов и можем смело рекомендовать её как специалиста. Она помогает на всех этапах, подсказывает по выбору ткани, подбирает цвет и варианты оформления, советует, как лучше сделать, чтобы текстиль красиво смотрелся в интерьере. В одном из наших проектов KAZ Factory шторы были выполнены вместе с ней. Всё получилось аккуратно и красиво, шторы хорошо вписались в интерьер и завершили пространство. Самое главное, что клиенту результат очень понравился. Спасибо за качественную работу, будем и дальше сотрудничать.🙌🏻
Айнур Ирсимбетова
Қолы гүл мастер👍👍👍
ГГ
Гульжан Гульжан
Өте аккуратно тігеді. Молодец.👍
СШ
Сержан Шаминов
Қолы алтын, тікен киімдері керемет, тек қуанышқа бөлейді.
ZB
Zhanara Baidaulet
Гулимааа😘🥰🫰🏻 Спасибо за ваш безупречный труд! Муж говорит не хвали слишком) но я не могу) все мои крэйзи идеи воплощает в реальность) лучший мастер) и как человек -Человек) Обращайтесь, сможете сшить любое изделие)
ЗК
Зарина Калимурзаева
Вежливая девушка, нравиться как она аккуратно все шьет , постоянно всю реставрацию даю ей 👍👍👍
РУ
Райхан Улекова
Қай ана тұді екен сізді 😘Отелье өте Гулима ,сияқты өзі тартымды 👍қай нәрсені апарсаңда ,мастердің аты мастер ғой дегенмен ,ойыңнан шығарып ,жаб -жаңа қылып беред ,біз отбасымен қарым қатнастамыз ,шаршамаңыз қолыңызға тек куш берсын 🥳
Aida Karimzhan
Гулима, очень хорошая швея. Быстро и аккуратно все сделала, при примерке подсказала как и что лучше сделать. Теперь и возле дома есть достойное ателье🙂
Сания Килыбаева
Маған Гулиманың жұмысы қатты ұнайды! Ойланбастан осы кісіге сеніп тапсырамын, өз ісінің маманы👍👍👍көйлекті тура қалағаныңдай тігіп береді, сұрағаныңды ешқандай қатесіз жасап береді. Отбасымызбен осы кісінің клиентіміз👍😍💐 жақын жерде осындай өз ісінің маманын тапқанымызға өте қатты қуаныштымын🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶🫶❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Айгерим Бекмаханова
Оз исинин маманы, ойланбай келсениздер болады🫰🏽
ЖР
Жанар Рахымбек
Гүлима ханымға көп-көп рақмет❤️❤️❤️Киімімді қысқартып, кішірейтіп берді. Жұмысы ұқыпты, әдемі әрі жауапкершілігі жоғары. Уақытында, сапалы жасап берді😍
Асель Нур
Нам оч понравилась швея, уже второй раз нам переделывает вещи, получается шикарно и современно. Гулима предлагает свои варианты, как сделать интереснее😍👏👏👏
🦋 fissure_brevets_6a@icloud.com
Гүлима рахмет еңбегіңе, жұмысыңды өзіңе ұқсатып әдемі жасайсың🥰. Рахмет айтатын тұтынушыларың көп болсын🌸🥰😘
DK
Diana Karakozha
Өз ісінің шебері екен. Рақмет, жұмысыңыз көңілімнен шықты.🥰🥰🥰
ТТ
Т Т
Өте Керемет ,тігісінің өзін ұқыпты ,таза .Рахмет Білікті маман екеніңіз тігістен ак білінеді
НШ
Ғұмырәлі Хавдрахман
Өте сапалы👌🏼
AN
A N
Прекрасное ателье, Гулима мастер своего дела, заказывала летние лонгсливы - очень классно сшила и быстро 😍
ДА
Дина Акимова
Отличное ателье, Платье подшили просто идеально. Рекомендую!
Айгерим Бекберген
Добрый день, заказывала платье на день рождения, платье отшили за 1 день, с одной примерки прям идеально. Благодарю Гулиму, мастер своего дело ♥️
БН
Багдат Нурканов
Хорошее ателье, быстро за 10 минут подшили рубашку и недорого.
Алия Турсунбекова
Хорошая хичистка.довольна
Куралай Кушикбаева
Гулима такая молодец хорошая Швея. Хоррший мастер👍🏼👍🏼👍🏼
НЕ
Назерке Ермухаметова
Оте жаксы ателье, тез, сапалы жасап береды киымды, багасы да тиымды🔥
💋 💋
Очень рада что сразу зашла в это Ателье, мне очень понравилось :)
КБ
Куттыкыз Бегенова
Оте жаксы сыпайы , ары тез кымбат емес ✅
РА
Раушан Айгожаева
Отлично и быстро
Э
Эльмира
Очень рада что сразу зашла в это Ателье, мне очень понравилось что Гулима, сразу пошла мне навстречу, она буквально спасла мою неудачную покупку. Я очень довольна как она зашила Брюки. Теперь буду обращаться только к ней)))
Салтанат Салтанат
Сегодня забрала свое платье, дочери платье и юбочку, мы в восторге от выполненной работы, настолько все аккуратно и качественно сшито изделия причем ткань у меня была тафта очень капризная! Точно знаю что обратимся не раз к Гулиме, мастер своего дела! Всем советую 🌷
8 ноября 2024, официальный ответ
Спасибо вам 💐 рада что понравилось 🤗
ZZ
Zhazira Zhondybek
Испанский киім тіктірдік баламызға, жұмысына өте ұқыпты қарайды, 2-3сағатта тігіп берді. Бағасыда тиімді. Көңілімізден шықты. Жұмысыңыз алға баса берсін! Берекесін берсін!
1 ноября 2024, официальный ответ
Сеним билдиргенизге рахмет 💐
FМ
Fariza Мухамеджанқызы
Жұмысыңыз алға баса берсін! Зал, кухня, спальяға перде тіктірдім! Матасын өзі таңдасып, қазіргі заманауи ешкімде жоқ перде тігіп берді, енді пальто тіктірсем деп отырмын💕
27 октября 2024, официальный ответ
Рахмет сизге💐 тагыда кутемиз 🥰
DM
Dinara Mussayeva
Гулимаға үлкен рахмет 🙏 Кухняма перде тіктірдім, өте жылдам, өзі матасымен қоса, керекті карниз, тсс сатып алып, жолдасымен келіп құрып берді ❤️ Өте әдемі шыққан перде! Алла қолыңызға қуат берсін 🙏 Ісіңіз берекелі болсын!
27 сентября 2024, официальный ответ
Сеним билдиргенизге рахмет ❤️