Zakira Khan Salon
Салон красоты
dinuush
В восторге
Раянға үлкен рақмет! Мен жарты жылдан бері тек осы мастерге барып жүрмін. Жұмысын өте әдемі и таза жасайды. Нәтижесіне әрқашан ризамын💅✨
Каракат Жомарт
В восторге
Очень довольна маникюром! Аккуратно, красиво и быстро. Мастер учла все пожелания, результат превзошёл ожидания 😍
Madina Karatamyr
В восторге
Жұмыс керемет! Тырнақтарым өте әдемі, ұқыпты жасалған. Шебердің қолы алтын екен 💅 Міндетті түрде тағы келемін!»
Диана Канатбекова
В восторге
Мастер Анастасияға кірпігіме ламинирование жасаттым. Өте ұқыпты, кәсіби деңгейде жасайды. Процедура мүлде ауыртпайды, нәтиже керемет 😍 Кірпіктерім әдемі, табиғи болып шықты. Рахмет, топ мастер! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
𝓔𝓵𝓮𝓸𝓷𝓸𝓻𝓪 𝓔𝓻𝓵𝓪𝓷𝓴𝔂𝔃𝔂🤍
В восторге
Осы кірпікті 1 ай болды жасатқаныма,арық мастер шашы ұзын қыз жасады рақмет,Маникюрыма 3 апта болыпты осы студияға рақмет.Маникюр акциямен жасатқынмын.Советую
Айдана Тургамбаева
Совсем не понравилось
Мастер Раян Маникюрдың гель покрытиены жеткізбей бояп берді.Ақшасына не стоит.Мастер Закираға жазып едім.База ол натурал ол плотно тұрмайды,Ұнамаса лак жағып алыңыз деп айтты.Лак па бірдеңе жасатшы деп жауап берді.Клиенттерге бұлай жауап қату дұрыс емес деп ойлаймын. Наращиваниеға жазылатын едім бұрын.Күттіріп қоятын.Адамның уақытын бағаламайды.Дұрысты дұрысты.Дұрыс еместі дұрыс емес деп айтып жатырмын.Закираға барып жүргеніме 4-5 жылдан асты.Өз ісінің маманы.Бірақ бұл жолы айтқаны дұрыс болмады. Менен шынайы отзыв.Сонша Мақтаған Раян мастерінің бұлай гельді өтірік өтірік жасап бергені дұрыс емес.
Alina Malikovna
Делаю ногти у Закиры - 4 год ✨ Всегда всё красиво и качественно 😍
ТБ
Толкын Болатова
В восторге
Мен үшін ең алдымен мастердің жұмысы емес, адамгершілігі маңызды. Бұл салонда ең алдымен жұмыстарынан бұрын өте күшті коллектив жұмыс жасайды. Салонға кіргенде уютно, атмосфера очень приятная🫶 Мен тек осы салонның услугасын қолданамын. Топ мастер Закираның тырнақтары, өзім оқып алдым ещё 🔥 Қастарымды тек Настяға сеніп тапсыра аламын🫶 Асель кірпікті как хочу прям в точку жасап береді. Және ұзаақ тұрады кірпіктері)) и шугаринг тоже нежно и гладко🤭🤪 Және барлық мастер өте тез әрі сапалы жұмыс жасайды👍 Уан лав❤️
6 посещений
Ақбота Тирижанова
В восторге
Девочки, это просто восторг! 😍 Делала наращивание ногтей у мастера Раян — получилось прям идеально. Форма аккуратная, покрытие ровное, ничего не печёт и держится отлично. Раян очень внимательная и работает аккуратно. Я в полном восторге, теперь только к ней! 💖 Рекомендую всем!
Gizo ⠀
В восторге
🔥 Қыздар, Закира хан – бұл любовь с первого маникюра! Сапасы топ, дизайн идеальный, бәрі аккуратно! Я влюбилась 😍 Енді тек осы салон 💅✨
Azhar Duisegul
Совсем не понравилось
Администратор оформляет запись без подтверждения, из-за этого возникают недоразумения. Такое отношение к клиентам недопустимо.
9 апреля 2026, официальный ответ
Салеметсізбе🌸 Сізді 2 рет жаздық біріншісінде келе алмай қалдыңыз және предоплатаңызды күйдірмедім…
Akniet Kumusbek
В восторге
Кыздар вообще молодцы, всегда аккуратно и таза жасайды. Рахмеет улкен. Маникюр, кирпик, лами бари кушти♥️♥️
Сізге ұнағанына қуаныштымыз🤍
Dilyokk Makhammatdinova
В восторге
Закира ханымның салонында шугаринг (бикини + подмышка) жасаттым 🤍 Шынымен де ауырған жоқ, өте аккуратно, кәсіби түрде жасап берді 😍 Әсіресе бикини зонасы — вообще без боли болды, өзім қатты ауырады деп ойлаған едім 🙈 Процедурадан кейін жеңілдеп, сондай приятный сезім қалды ✨ Енді қайта-қайта барғым келіп тұр ❤️
6 апреля 2026, официальный ответ
Рақмеет🌸иа мастер с опытом Келесі жолы тағы күтеміз
k .
Совсем не понравилось
Самый ужасный салон наращивание жасаттым 2кун гана болды жасатканыма тусып калды акшам боска кетты, 8000тг не стоит вообще лучше жасатпая койындар не советую
A🤍
Araikka 🤍
В восторге
Мастер Раян очень приятная и комфортная,работает аккуратно и с душой.Сделала даже лучше,чем я хотела.Очень довольна🫶🏻🤍
🌸рақмеет Сізге ұнағанына қуаныштымыз
Madina …
Совсем не понравилось
Өте нашар салон модель болып бардым 2 кун бурын,ученица саусағымды ауыртып пыльит етти,(өзім тоже мастермін) проста для интереса барған едім.Ученица ладно кішкентай қыз енді үйреніп жүрген.Сосын саусағым ауырып,қанағасын өзім пыльит ете салайын дедім.Закира деген кісі “Сіз модель болып келдіңіз,білуіңіз керек,идеальный шықпайды”дейді.Мен идеальный шықсын демедім мүлде.Сонда мен саусағым ауырып қанап кетседе отыра беруім керек па?Модельді адам құрлы көрмейді екен.
12 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Хочу уточнить, что вы пришли в нашу студию не как клиент, а как модель на обучении. Мо…
IE
Inkar Erzhanqyzy
Было средне
Закира Хан өзіне маникюр жасатқан болатынмын аккуратно и нежно шықты көп рахмет
Пікіріғізге рақмеет🌸
Маржан Касенкызы
Совсем не понравилось
Записалась на процедуру архитектура бровей и покраска, пришла в назначенное время, сказали что мастер отдыхает!!! Вообще не профессионально!!! Надо было предоплату внести, но у меня наличные! Можно было сказать без предоплаты не записываем на процедуру!!!! ЗРЯ ВРЕМЯ ПОТЕРЯЛА!!!
Shahloooo Ak
В восторге
Мастер Анастасия просто топ в своей работе . Сходила на архитектуру бровей и очень довольно результатом 😍😍🥰
КБ
Кулпырган Байбатчаева
Совсем не понравилось
Считаю это абсолютно непрофессионально! В наше время отнимать у людей их время — просто недопустимо. И пусть там работают хоть самые золотые мастера, я больше туда не пойду. Взяли предоплату и просто забыли записать. На минуточку — нас было двое!
Darii 💋
Мастер Раян 😍😍😍
Сізге ұанғанына қуаныштымыз🤍
Akerke Askerbek
Мастер Раян 😍 качественно и аккуратно выполняет свою работу 🤩
. .
В восторге
Асель ханымға рахмет өте керемет қолы жеңіл 😍 кірпіктерім қатты ұнады 🔥
Нелли 💐
В восторге
Өте керемет барлығы ұнады өзіме 🫶🏻Қыздарда сондай керемет сыпайы 💐Аллаһ жұмыстарыңызға береке берсін
Айзада Абдикапарова
В восторге
Все на высшем уровне😘Обслуживание😘Отношение клиенту🥰Советую❤️Не пожелеете👍Отдельное спасибо Мастеру Раян😘Мне очень понравилась ее Работа😘😘Тағыда келемін
RN
Raian Nurgozha
В восторге
Сәлеметсіз бе, Айдана және Мадина . Сіздің пікіріңізге рақмет, бірақ осы жазылған күн мен уақытта мен жұмыс істеген жоқпын, себебі ол күні демалыста болдым (2 айдан бері жұмыс істемеймін). Сол себепті, бұл пікір менің қызметіме қатысы жоқ деп ойлаймын. Егер сізде нақты дәлел болса, қуана қарауға дайынмын. Ал егер шатасу болса, өтінемін, пікірді түзетсеңіз жақсы болар еді.
7 посещений
БЖ
Балжан Жаксылык
В восторге
Шугарингке Асель деген мастерге бардым Мулдем ауыртпай тез жасап берди. Жумысы унады. Очень приятная. Рахмет 💐
Ариана Алдабергенова
В восторге
Өте керемет қыздар әсіресе Настя мен Асель өзьісінің мамандары прям жылдам әрі тиянақты жасайды ❤️❤️❤️❤️❤️
Айман Абдижапар
В восторге
Шугаринге келдім.Мастер Аселя суперская❤️ Тез и аккуратно жасады.Ауырғаны білінген де жоқ.Рахмет тағы да🥰❤️
🤍 aylin’
В восторге
мастер Анастасия с золотыми руками, сделала шикарное лами ресниц😄
Севда Мададова
В восторге
Хотела бы поблагодарить мастера по ламинирование ресниц , Анастасия спасибо большое у вас золотые руки , эффект просто шикарный ❤️❤️❤️❤️
Арайка 👼🏻
Мастер Раян просто лучшая 😍😍
Шынар Нуртай
В восторге
Мастер Раянга улкен алгысым шексиз♥️🫶🏼маникюр и наращивание просто супер! Очень довольна результатом🥰 Форма прям как я хотела,цвет тоже идеально подошел🤍 Обязательно еще приду🫂🫂
Акoшка )
В восторге
Мастер Асель супер👍🏻 ресницы носкасы жаксы смело 1,5 ай жүрдім аккуратно жасайды колы жеңіл шугаринг бірінші рет жасаткан едім унады бәрі клиентке деген подходы жаксы всем советую))
Аёка Нұр
В восторге
Қатты ұнады!!! Рахмет қыздар!!!
TB
Tolganai Bekezhan
Наращивание ресниц оте кушты жасаиды Асел прям кушты 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
🌏 serikbolkyzyz
В восторге
Раян,спасибо за такую красоту❤️ все аккуратно,чисто 🫶🏻
ГА
Гульнур Асарбай
Назеркеге маникюрге коп Рахмет , 😍 Озим калагандай 🥰
А.
Асем ....
Совсем не понравилось
Көпшілікке ескерту ретінде жазып отырмын. Осы студияға тырнақ пен педикюр қызметіне алдын ала жазылған едім. Барған кезде, мастер Закира мені тек педикюрге ғана жазылғансыз деп, дауысын көтеріп, ашулы түрде қарсы алды. Кейіннен белгілі болғандай, мен жіберген хабарламаны дұрыс оқымаған екен. Мен жағдайды ушықтырмай, “жарайды, бөлек-бөлек жасатайын” деп келіскен едім. Алайда, мастер Закира кәсіби емес әрі өшпенділікпен жұмыс істеді. Снятие кезінде тырнақтарымды әдейі ауыртып, барлық тырнақ беттерін қатты егеп, зақым келтірді. Қазіргі таңда тырнақтарым әлсіз әрі ауырсыну бар. Қызмет сапасы,жауапкершілік өте нашар👎🏻Келушілерге өз құқықтарын қорғауға кеңес беремін және бұл студияға бармас бұрын жақсылап ойланғандарыңыз жөн.Инстаграмдағы өтірік жарнамаға алданбаңыздар!!!
Aida Adilbay
Раян лучшаяя❤️❤️
Асыл Ахметова
В восторге
Мастер Анастасия и Раян аккуратные, милые👍🏼💞 спасибо! довольна работой Буду приходить еще😘
kq
kushti qyz
В восторге
Сегодня сходила на ламинирование ресниц и мусульманская коррекция бровей. Они просто шикарные 😍💔 Очень довольна 🙏🤍
Аминок 💋
В восторге
Сервис на высшем уровне😍,мастера профи своего дела, мне очень понравилось, советую❤️
Айгерим Гир
В восторге
Наконецто нашла где буду бровки свои делать)) очень довольна результатом,спасибо мастеру Анастасия,очень аккуратно и красиво получилось и бровки целы))
Tomiris Mukhamejan
В восторге
Ходила на брови к мастеру Анастасия. Всё сделала аккуратно, учла мои пожелания, результатом очень довольна!
Перизат Тулебаева
В восторге
Я часто хожу к Закире, и она просто великолепно делает маникюр! Всегда с вниманием подходит к работе, интересуется новыми техниками и всегда радует качественным результатом. Всем советую 🙌😍 Не только маникюр и Лами реснички всегда делаю 😍😍😍
Ulzhan Zhubathanova
В восторге
Мастерлер топ ресницы мен маникюрда всегда болам Мастер Закира өз ісінің маманы ученицалары как опытная мастер сияқты Реснтцы ұнады мастер Дана күшті жасап берді🥰
Арна Аманкелды
В восторге
Раян отличный мастер маникюра и очень милая девушка. Работа выполнена аккуратно, быстро и с вниманием к деталям. Результат очень порадовал — ногти выглядят идеально. Обязательно приду ещё🙆🏻♀️🤍
Назерке Прали
В восторге
Осы салонда Настя деген мастерге өмірімде бірінші рет лами ресниц жасатқам өте ұнады ұзақ тұрды кеше тағыда жасаттым басқа біреуге сене алмайым кірпігімді🤪🫶🏽🌷
Сізге ұнағанына қуаныштымыз🤍
Нака Касымова
Совсем не понравилось
Была сегодня моделью на маникюр это просто какой-то ужас ногти форму испортили пальцы порезали кусачки ужас она не стригла кутикулу а отрывала её все пальцы болят мастер Закира во время обучения не подошла не разу к ученицы пока я её сама не позвала даже не могли нормально сделать покрытия просто покрыли топам ногти все разные по длине не кому не советую идти к ней на обучение пустая трата времени и ваших средств советую нормальные салоны!
12 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо за ваш отзыв. Хотим уточнить, что вы были приглашены как МОДЕЛЬ на учебную пр…