Egiz Qaishy
4.1
4.1
АЕ
Арс Еркебулан
Саяхат,дегенмастерге,шаш жасаттым,кушты алады екн шашты 😄маладес👍👍👍👍
Сания Сарапова
Жұмыс істегісі келмейді.Осы жерге баланың шашын кестіретінбіз.Өкінішке орай,адаммен дұрыс сөйлеспейді.Енді келмейміз, келуге кеңес бермейміз.
AO
Aidana Orynbaeva
бағасы 2000 дейді звандасаң , барсаң басқа баға …. Конкретно мастер мен админ ақылдасып алмайсыздар ма … Или өтірік клиент жинау әдісі ма
Aizhan Kabiollova
Записались по Вацап. Выезжали в другой город , было все по времени расписано . Но к сожалению ВЫ подвели . На 11 не приняли !!! Сказали по живой очереди 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ушли в другое место. БЕЗОТВЕТСТВЕННОСТЬ !!!
Сабит Семетаев
Шашты жігіттер кемінде жарты сағат алады,бұлар 10 минутта өтірік ала салады. Барудың қажеті жоқ.
Айдын 002
Бир уакытка келистик, барак келсем уже адамдар отыр, жарайды деп кутип тургам, шакыратын шыгар деп , бирак калган 4,5 адамды очередь деп , мены алтыншы кылып жиберди, олай негызы болмайды, жигиттер жаксы бирак биртурли болып калдым , енды саттилик сендерге, бирак мен келмеймын конил калды
Narmin Назым
Бүгін екі ұлымның шашын алдырдым. Шаш қиып тұрған 3 жігіттің де адамгершілігі, өз істеріне немқұрайлы қарамауы, өзара коллективтің қарым-қатынасы сүйсіндірмей қоймады. Екі ұлыма да ұзақ уақыт бөліп, шашты да жуып, шашына өрнегін де салып - жалпы клиент санына емес, сапасына көңіл бөлетіндіктері осы пікірді ееерінбей кіріп жазуыма себеп болды. Алла разы болсын, жігіттер! Ішіндегі үш ұлы тұлғамыздың бейнесі үшін ерекше алғыс!
A
Akhmet
Оте жаксы ечо таза 👍
ЕШ
Ерсултан Шеримбетов
👍🏻
Мади Саматов
Если хотите ходить с штрих кодом или лысым самое то,а так обыкновенный фейд не могут постригли почти на лысо могут.Мастера так себе не советую
Baktybai$ Abdikerim
Оте керемет алады маған ұнады
EB
Eskobbai Bisenbai
Оте керемет алады мен в сегда клиентпын🤑🤑
Aitjan Akilbaev
Күшті
ZU
Zhansaya Uskenbayeva
Тазалығы ұнамады, бір орамалмен бірнеше рет сүртті, ол тағы басқа адамнан кейінгі орамал болды, және түзу қимады
nS
naz Sh
Аутизми бар улыма тусинушиликпен карап, кылыктарына суйсинип, урыспай, тез кыскартып береди ардайым. Баска жерге барсак улым тыныш отырмагандыктан кисык шыгады, осында адеми етип кыскартып береди!
ЛА
Лаура Аширбекова
Мастера хорошие
КБ
Камшат Байзакова
Жақсы мастерлер, бағасы да тиімді ұлдарымның шашын тек осы жерден алатын болдық
Сейтжан Курбанбаев
Өте нашар қызмет көрсету! Мастерлер өз істерін толық білмейді. Шаш ылғи қисық шығады
707 .
Мастера своего дела ✊🏻
_Assylzhan _ Kaipzhan_
Очень хорошие мастера
КЖ
Кайрат Жумахан
Құпясы бір қазағымының болсада саудасы жүрсін!!
ЫС
Ыкылас Сейсенали
Жіттер молодес!👍🏻 жүмыстарыңа ризамын!🫂 Шашымды ойдағыдай алып берді, сіздергеде баруға толықтай кеңес беремін!✊🏻✅ өте сапалы асықпай, ұқыпты алып береді, нағыз мастер екендері көрніп түр, өте қарапайым жігіттер!👍🏻👍🏻 Басқа салондарда 5000 тг алады, Егіз қайшы салонына ризамын шынмен, достарымныңда шаштарын жақсы жасап берді, Егі жігіттер жұмыстарың алға баса берсін!!!✅🔥🔥🔥
Ақжол Дәулет
Мен бұл шаштаиазға ризамын! Бағасыда ыңғайлы, басқа салондарда 4000-5000 алады, ал бұл жерде 2500тг, қымбат емес, менің шашымды өте керемет алды👍👌 жігіттерге ризамын, жақсы мастер екендері көиініп түр, өте қарапайым жігіттер, жұмыстарың алға баса берсін👍😍🔥🔥🔥
Nurasyl Oskenbai
👍🏻
БА
Бекзат Акылбай
Өте жақсы керемет алады шашты
Арайлым Бейсенова
Ұлымның шашын ойымыздағыдай жасап берді .
Rizabek Zhaken
Жігіттер маладес мықты алады екен
Султик 🫧
Фигня боже стригут быстро как еб*";" сын *:*;*;" не стоят боже фигняяя
Короче бегите с этого места, если не хотите стрижку как у кОтакб**а, не рекомендую, мастер рукож*п, работают на отъ.е.б.и.сь, за километр от них в п*зду
У*
Умит *
Просто кошмар, артынан біреу қуып келе жатқандай асығып істейді, баламның шашын қыйғаштап тастады🤦🏽♀️ и не только шашын и құлағын тіліп алды, “байқамай қалдым кешіріңіз” демейді де ғой, как будто так и должно быть секілді, не мақтасы жоқ, не перекисьтері жоқ! Қаны сорғалап жатыр, бала жылап отыр (3 жаста) а мастер дальше шашын алып тұр. 😡 Е хотя бы таза шүперек па берсеңізші десем, туалетная бумага әкеліп берді💆♀️ Айтсаң еще ренжіген тұр көрсетеді, бала кезімізде талай кескен дид ар жақтан біреуі.🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Сөзім жоқ! Рақмет, енді келмейміз! Сіздергеде кеңес бермеймін баруға! Сол 1500 тг өзі жалко болсада төледім
алвозз -
Сидел очень долго, около 40-50 минут. Мало того что они пропускали своих людей, что я мог свести на то что они могли до меня договорится, они вообще не могут работать с длинными волосами, я просто попросил укоротить мне ту же стрижку которая у меня была, просто что бы она была не много короткая, или хотя бы средня я, по итогу хожу с канадкой на голове, хотя волос было чуть ниже носа, представили да мое лицо) Да возможно за 2500 грех жаловаться, но если ты не справляешься со своими обязанностями смысл брать вообще, ушел бы широким шагом и без вони, если бы они сказали что не могут работать со мной Итог, если у вас не сильно волосатая голова, то идите место для вас нормальное, но если у вас хоть не много длинные волосы, лучше потратьте эти 4000 и сходите на нормальную барберку или парихмахерскую
Margulan О.
Мастера отличные, общительные, настроение подняли! Цены приемлемые. Рекомендую однозначно!
EI
Elmira Ismailova
Оте жаксы. Улымды укыпты, әдемі шашін киып берди. Улым риза. Вы молодцы ребята.👍
Botagoz Mahambetkyzy
Супер очень понравилось как подстригли сына!!! Детская стрижка от 2000тг. Работа мастера говорит за себя, Perfect✅