beauty_studio_inju
Студия красоты
Службы
ТА
Тлеулес Абай
Арайлым мастер өз ісінің шебері 😍 рахмет бізге өте қатты ұнады 👍🏻👍🏻
MJ
Moldir Jumabekova
Маған қатты ұнады шаш қиғаныды өзіде, атфосфеоасы аурасы жақсы адам екен рахмет 😘көп көп Алла ісіңізге береке берсін
Aiaulym Sapargali
🌷🌷🌷 💐💐💐💐
👌👌👌
SO
Saltanat Oryntay
Просто слов не найти насколько профессиональный мастер АРАЙЛЫМ!!! Я в восторге! Чувство стиля и красоты у нее превзойденное!!! Молодец, удачи вам и большой дороги в вашем деле! 🤩🤩🤩
Aidana Aimaganbetova
Отзывтарын қарап салонға жазылдық, еш өкінбейміз😍 Выпускной кешке әдемі мэйк және прическа жасап берді, сіңіліме ұнады. Жазылыңыздар, ұсынамын👍👍👍
ЖГ
Жания Габдулмажитова
Жанат мастер золотые руки ! Мастер кератина на все 100% маған қатты ұнады енді тек қана сіздерге келемін! Жанат ханым қолыңыз дерт көрмесін! Бағасыда қол жетімді!
Гульнур Жолдасбек
Была в салоне красоты Инжу , понравился салон, уютный ,чистый Мастер Арайлым приветливая , улыбчивая, общительная Сделала хорошую стрижку мне понравилось осталась довольна 🥰👍🌸
GM
Gauhar Myrzakul
Арайлым макияж супер болды!🥰 Алла берекесін берсін ісіңізге!
Жадыра Озганова
Арайлым супер керемет ...өз ісінің маманы ....біз сізді ұзақ іздедік😍😍😍😍жұмысыныздын берекесін берсін жаным 😘😘😘😘
ГТ
Гульсим Таттимбетова
Арай ең супер мастер.🥰👍🌹6-7 жыл болды мен қыздарыммен тек Арайға барамыз.Өте ұқыпты,өз ісінің шебері Арайкаға сәттілік тілейміз 😍👍Кератин,ламинирование ресниц,бровей,макияж,причёска бәрін күшті жасайды.🥰👍🏻😘😍
beauty_studio_inju _
Арай топ топ😃👍🏼🫶🏻
Э
Эльмира
Мен Арайкаға кератиновое выпремление жасаттым. Керемет шықты, шашым жеп жеңіл болып күшті болып қалды. Жасатыңыздар өкінбейсіздер. Рахмееет!!! Арай өз ісінің маманы. Бүгін келіп жасаттым кератин +ботокс керемет болып шықты. Қатты ұнады
НИ
Назерке Исалимбай
Хочу выразить огромную благодарность Арайлым за потрясающую работу! Делала кератиновое выпрямление, и результат превзошел все ожидания – волосы стали гладкими, мягкими и блестящими. Мастер очень внимательная, всё подробно объяснила, учла все мои пожелания. Процедура прошла комфортно, а эффект держится отлично. Теперь только к вам! Спасибо большое!
Aleke .
10/10
Айару Айтжан
Мастер өте мықты. Ойымдағыдан да әдемі шықты😍 Всем советую✌️
akosyaaa _
Мастер просто топп👍🏻👍🏻
ZO
Zhanat Otemova
Арайк мықты мастер екеніне тағыда көзім жетті. Жылдам арі сапалы түрде жасайды. Салонның іші тап-таза🤗вообщем күшті маған өте қатты ұнады. Всем советую👍🏻👍🏻👍🏻
ГХ
Гүлшат Хайруллаева
Мастер от Бога)) Бәрі ұнады, салон өте таза, әдемі, мастер керемет)
Усеров Асылбек
Арайка кызым шаршама. Клиентын коп болсын. Табысына береке берсын.
Aydana Amirkhan
Мастер Арайға үлкен рахмет! Мен макияж, прическа, кератин волос,стрижка жасатып тұрамын🥰 Жұмыстары көңілімнен шығады😍👍Қолыңыз дерт көрмесін.
A
Aizere
Честно говоря не знала, что есть такие мастера в этом районе, очень обрадовалась. Начну с того, что очень уютно, светло. Арай предложила горячий чай с вкусняшками,в такую погоду актуально), очень приятно такое внимание к гостям. Мастер такая яркая, жизнерадостная, доброжелательная девушка. Для меня очень важно чтобы мастер был на позитиве), кого и удалось найти! Мастер высшего пилотажа, делала кератиновое выпрямление, очень грамотно сделала, супер, мне понравилось! рекомендую!
AD
Aizhan Duisentai
Очень понравилось в этом салоне , все очень грамотно , красиво , элегантные прически , макияжи которые не добавляют тебе возраста , всегда дружелюбная , приветливая , находящая каждому подход - мастер Арай 🤍
ГМ
Гулим М
Арайканы 5 жыл болды таныганыма шашымды жасатканыма мастер на все руки !Оте биликти оз жумысын мыкты орындайтын мастерица 👍Енбегин жана берсин!
Балнур Бекбулатова
Работы все аккуратные! Все понравилось. Рекомендуем!!!
Аружан Сыздыкова
Өте мықты мастер,өз ісінің шебері, кератиновое выпрямление жасаттым 1 жылдан аса уақыт жүрдім.Всем советую 🥰
Lashmaker__manya Наращивание ресниц
Очень доброжелательная ! Работы аккуратные! Материалы видно дорогие так как сама я в этой сфере ) Вкладывается на все 100 ! Я у нее делала и кератин и макияж ! Кератин сделала уже 2 ой раз за 2 года . Очень долго держаться , плюс еще волосы живые становятся ! Отправляла после себя своих подруг и клиентов все довольны ! Молодец Арай , процветании тебе 🫰🏻
Акерке Сыдык
Арай ханым сізге үлкен рахмет! Шашыма кератин, шугаринг, ресница жасаттым, өзіме қатты ұнады, бір жақсы жері барлық услугарыңыз бар екен, қол жетімді баға! Жұмыстарыңыз қатты ұнады!💐💐💐🥰🥰
FE
Fariza Erubaeva
Арай ханым. Өте жаксы парикмахер маған унады алла разы болсын.
Гулчехра Егемберди
Арай мыкты мастер👍причёски, макияж кушти жасайды.Коп рахмет ❤️
Малика Байжанысова
Мастер классный, делала кератиновое выпремление волос, результат шикарный, всем советую, так же можно ламинирование ресниц, бровей, стрижку и многое другое сделать, советую
Asel Amirkulova
Шынымен өте жақсы мастер Арай. Мен коррекция бровей жасатканмын, шашымды кидырганмын, көңілімнен шықты. Ұзақ іздеген едім жақсы мастер, бізде қарасуда ондай мастер табу қиын. Қатты ұнады,қалай айтасыз калайсыз солай жасап береді. Өкінбейсіздер, келсеңіздер болады. Арай сізге рахмет💐💐💐🥰
Anel Sanabek
Кератин жасаткам шашым күшті боп калды . Көп көп рахмет 🫶 жумысыныз алға баса берсын😘
BA
Balzhan Amanbekova
Арай мықты мастер. Барін көңілдегідей жасайды. Косметикасы барлық заттары сапалы. Жұмысың алға қарай дамый берсін!🤗
ЖН
Жанат Нурсайтова
Каждый барған сайын көңілім көтеріліп, қуанып қайтамын.Арайлым ханымға ерекше алғыс. Өз ісінің шынайы иесі, жұмысын ұқыптылық пен сүйіспеншілікпен жасайды😘 Алла Еңбектерініздің Берекесін беріп, дами беріңіздер 🫶