Асель
Ателье
3.8
3.8
Бек Бота
Өте керемет швейный жер! Сапасы жоғары, уақытында дайындалып берді. Қызмет көрсетуі де жақсы. Ұсынамын! Асиянын жумысы унады
Аяжан Алимкожакызы
Ужасно тігеді. Шовтары қисық. Закрепка берілмеген, сөгітіліп жатыр. Еще айтсаң үйрететін адам сен емес, ұнамайма алма деп ответ кайтарады.
СД
Салтанат Дукенбай
Жақсы отзывты кімнің жазғаны белгісіз, бірақ бір емес бірнеше жұмысын көрдім, сапасы өте төмен, көйлектің арты қысқа, алды ұзын, хабарлассаң телефон алмайды, жасап беремін деп алып жасап берген жоқ, 2 күн ұстап қайтадан тура сол қалпында курерьмен беріп жіберді, 87476247044 номеріне жазсаңыздар 4 түрлі көйлектің фотосын жібере аламын, төртеуіде ужасно тігілген. Етектері барлығының біршеті ұзын, біршеті қысқа. Маңызды күндеріңізге көйлектеріңізді басқа жерге тіктіріңіздер!
Аида Алиева
Өте жоғарғы талғам, керемет сапа. Рахмет үлкен. Қалғанымыздай жасап берді. Еңбегіңіз жемісті болсын.
Айзада Алиева
Қайырлы күн!Ательге толық сенулеріңізге болады,өте жақсы тігеді,біз тойға көйлек ,камзол,бәрін тіктірдік,өте керемет тігіп берді заказ берулеріңізге болады ойланбай 😘😘😘
ЛК
Лазат Кантарбаева
Ателье выполняет свою работу качественно и самое главное вовремя ,ни раз обращалась,всегда довольна результатом
GS
Gulzina Saparbay kyzy
Заказала на корпоратив кавказское платье. Сшили как я и просила.Спасибо Асель у неё золотые руки 👍
ЭА
Эсмира Абилова
У Асели золотые руки, отзывчивая, мастер своего дела
СИ
Сандугаш Илесова
Очень часто обращаемся, все нравится! Всегда быстро,красиво и качественно!
Анар Шахарова
Ателье супер ❤️ плохие отзывы это конкуренты . Отшиваю там 10 лет 🔥🔥🔥
DP
Diana Prokopyeva
просто к шубе пришили ужасные заклепки, даже такую обычную работу сделать не смогли, еще ждала долго когда она придет, вроде договорились, а потом еще сто лет ждала пока она придет, когда я очень торопилась
evelond loboda
Хотелось бы написать конструктивный отзыв, но эмоции берут верх. Я очень недовольна работой девушки, которая оказала мне услугу. Заранее списалась с ателье, обозначила сроки и предоставила материалы. Девушка согласилась, взяла в работу. По итогу некомпетентность мастера, если можно так сказать. Работа была сделана в спешке, все швы и нитки наружу. Несмотря на это, я собиралась оплатить за работу, но после комментария « идите и делайте там, где вам обещали хорошую работу», я ушла. Не рекомендую это место.
Асель Кенжебаева
👍👍👍 приходите в магазин прокат продажи тойбастар платья
ДИ
Данияр Игиликов
Очень качественные вещи,брали дочке платье,и сшили и взяли на прокат!Шикарное качество,и приемлемые цены.Отзыв просто от души.